Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám těžkou hlavu z přemýšlení ,tak si k vám jdu pro radu.
Bydlím ve 40-ti tis.městě,kde postrádáme dětský koutek.Místo,kam s klidem můžeme dát dítko a sběhnout na úřad,k holiči či na nákup.
Sama mám sice mrně,ale už několikrát jsem se přesvědčila,co to je vláčet jí třeba po sociálce či nákupech v dešti.
Včera jsme na to téma narazily na našem babím sjezdu a zjistila jsem,že nejsem sama,kdo něco takového postrádá.
Takže jsem v noci místo spaní mezi kojením přemýšlela,plánovala a snila a vysnila jsem si dětský koutek.
Nějaký prostory by ve městě byly-samozřejmě ,že vím,že u toho budou muset být záchody,umyvadlo atd..Ale co nevím?
Mám maturitu na gymplu,praxi 1rok ve školství a pak 13 let v energetické společnosti .Musím mít nějaký spešl kurz na hlídání dětí-určitě asi první pomoc,ne?
Budu potřebovat ŽL?A hlavně jaký?Myslíte,že by něco přidal i Mě.úřad-myslím na vybavení (když dávaj fotbalistům na míče atd).Dáváte některá takhle dítka do koutků(znám Ikea,Černý most,Zličín)?Jste spokojené nebo něco postrádáte?Kolik dětí můžu hlídat sama?A kolik se u vás platí za hodinu?
Není těch otázek moc?Opravdu je to momentální nápad,ale mě by se to líbilo.Po MD jsem v nějakých takových službách chtěla dělat,kanclu už mám dost,ale kdyby to jen trochu šlo,šla bych do toho hned.Malé bude za chvíli rok a takhle by jsme mohly být pořád spolu…