Dětský koutek Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
184
7.1.13 12:18

dětský koutek Neratovice

Ahojky maminy, chci se zeptat, jestli nevíte o nějakém pěkném dětském koutku v Neratovicích popř. okolí. Vím o jednom v Cukrárně Pojďte dál u Billy, ale tam jsme poslední dobou skoro vždy s prckem sami. A kdyby se našli nějaký parťačky, taky nebudem proti :D

Za odpovědi díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
20.2.13 22:38

Ahoj,
mam podobny problem:-) tak jsem rada, ze to muzu s nekym probrat. Dneska jsem zjistila, ze je mozne navstivit DDM v Neratovicich, byva tam pro verejnost otevrena herna. Za vstup se tam nic neplati, je krasne vybavena a hlavne, je to takovy fajn koutek pro maminy. Mam 1,5 rocni holcicku a budu moc rada, kdyz se potkame - v cukrarne, nebo v te herne:-)Jsme prestehovani nedaleko Neratovic a moc maminek s mimcem tu neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.13 09:20

Ahojky o tom DDM jsem taky slyšela, že je to tam moc hezký, ale já než se tam dokopu. To víš, kamarádky mám, ale bezdětný a ty jentak do dětskýho koutku nedostanu. Do tý cukrárny se snažím chodit pravidelně aspoň jednou týdně (zrovna dnes tam jdu), aby malá byla trošku mezi dětma, teď poslední dobou máme štěstí, že nějaký prcek přijde. Jo a koukám, holčiny máme stejně starý. Terezce je 19 měsíců. Tak až budeš chtít s prckem někam zajít, tak klidně napiš a domluvíme se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.13 12:21

Ahoj,
tak dneska uz mame neco v planu, ale klidne muzem zajit na kafe s holcickama zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.13 13:52

No ja nemuzu zase zitra a vikend mam taky zabity. TAk jestli budes mit cas pristi tyden. To zatim nic nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.13 17:44

Jasne, pristi tyden:-) pro nas je lepsi dopoledne, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.13 21:25

No Terezka chodi v 11. spat, tak kdyby to bylo dopoledne, tak bych to videla treba na 9? Den necham na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.2.13 13:23
@Dinuš píše:
No Terezka chodi v 11. spat, tak kdyby to bylo dopoledne, tak bych to videla treba na 9? Den necham na tobe.

Co treba utery? Bud dopoledne od te devate v DDM, a nebo ta cukrarna? Ale u te netusim, jestli je tak brzo dopoledne otevrena, to bych se ti prizpusobila a domluvily bychom se na odpoledne. Me mala spi jednou denne- od pul jedne zhruba do treti- takbychom se zkusily prizpusobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.2.13 21:24

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.2.13 21:29

Ahoj,

tak jo, treba v utery. No ja bych sla do ty cukrarny, pac v tom DDM ma pry v utery prednasky knez. V ty cukrarne myslim otviraj v u8 h. Uz jsem tam byla takhle dopoledne. Tak teda na tu 9? Muzem i o kousek dyl. nejdyl ji davam spat kolem pul 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.2.13 12:27

Ok, v devet se tam sejdem:-)Jen jestli ti nebude vadit, uz tyden se nemuzeme zbavit rymy a pokaslava. Neni to nic hroznyho, myslim, ze to je pocasim, zdedila to po mne:-( Kdyby se mi zdala rano horsi, tak se jeste ozvu, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.2.13 12:53

Tak domluveno. A to nachlazeni samo nevadi. Terous ma v tomhle pocasi taky vecne plnej nosik :). Uz kvuli tomu dr. pul roku odklada ockovani. Je to na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.2.13 13:38

To mi povidej! Vzdycky mam tendence ji brat hned k Dr, ale ona si pokasla vlastne jen po spinkani a jinak nic - tak nechci vypadat jak kreten pred doktorkou, kdyz ji neni nic zasadniho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
4.8.13 09:23

MILÉ TĚHULKY
máme pro Vás připraveny PŘEDPORODNÍ KURZY pořádané Nemocnicí Neratovice.
Pro více info kontaktujte přímo porodnici: predporodnikurzy. ner@mediterra.cz nebo tel. 315 637 471. ☻ ZAČÍNÁME již 13.8.2013 ☻ RC Nebozez

@jitkamadr @Dinuš - určitě můžete zavítat i k nám do herny Nebozez, Smetanova ulice :) vstup je zdarma. O prázdninách máme otevřeno od 14.8 středu a pátek dopoledne 9-12 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.8.13 21:07

Moc dekujeme za pozvani, pokud se zkazi pocasi, tak se prijdeme podivat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová