Dětský koutek Neratovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
9.3.16 15:35

Ahoj holky, tenhle týden jsme doma s rýmou. Ale věřím, že příští týden už budeme s malou fit. Nechcete se některá sejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.3.16 18:28

Ahoj, my jsme na tom dost podobně, horečky se přes víkend překlopily ve virózu a tu chytla celá rodina. Možná příští týden budeme moct ven, ale předevčírem doktorka říkala, že to tak bývá na dva týdny, tak fakt zatím nevim…
Jinak známá z Mělníka, co má předškolní dítko, mi Dráčka doporučovala, že tam chodila ráda a vždycky tam bylo pár dalších dětí na hraní. Jinak tam prý mají i přebalovací pult a nočníky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.3.16 20:48

Ahoj, hlavně se dejte do kupy. Já se sice cítím líp, ale pořád smrkám, takže jsem se rozhodla, že o víkendu nebudu riskovat a raději zůstaneme zalezlé doma. Dráček určitě zkusíme. Já byla minulý týden vyzkoušet centrum Kašpárek. Taky to nebylo špatný. Tam chci chodit častěji, jsou tam další samotné maminy, tak si tam člověk připadá, jak mezi svými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.3.16 10:59

Ahoj holky, jak jsme na tom všichni z virózama? To počasí je taky na jaro trochu blbý. Ani předpověď na příští týden nevypadá o moc líp. Nechcete některá třeba v úterý nebo ve středu (asi bych mohla i ve čtvrtek) do Dráčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.3.16 10:43

Ahoj, my už jsme na tom dobře, včera jsme byli poprvé venku, konečně po dvou týdnech… Příští týden můžeme vyrazit do Dráčka v úterý nebo ve středu,. Pondělí a čtvrtek určo nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.3.16 16:08

Super, tak úterý nebo středa. Zatím to necháme volné, kdyby se nám něco změnilo. A ty jsi říkala, že můžeš jen odpoledne, že? Nám je to jedno. Tak se budeme s Julčou těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.3.16 19:48

Bezva, tak počítám s úterý/středa. Dopoledne většinou nikam nejezdíme (pokud to není vysloveně nutné, jako k doktorce a tak), protože i bez toho je máme dost nabité a naopak odpoledne by to byla doma nuda, tak chodíme ven :) Myslím, že jsme se minule domlouvaly na 14:30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.16 10:12

Ahoj Irčo, tak můžeme zítra? Šlo by to v 15hod? U Kiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.3.16 16:37

Ahoj, jo, bezva, budem teda zitra ve tri pred vstupem do Kiku. Doufam teda, ze je v Melniku jen jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.16 17:07

Já znám jen ten vedle autobusového nádraží. Trefíš od tama do toho Dráčka? Já ne, musím si nastudovat mapu. Společně to zvládneme. Máme šedý kočárek, na sobě budu mít hnědooranžovou bundu. Tebe asi poznám podle dvojčat. Těšíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.3.16 17:23

Bezva, ten znam taky :) V Drackovi jsem jeste nebyla, tak se taky musim kouknout na mapu, ale myslim, ze to neni nic sloziteho, jak jsem na to jukala pred temi par tydny. Nas urcite poznas, dva kluci, tmave sedy kocar, opotrebovana matka :) Dystak se predem omlouvam za mozne par minutove zpozdeni, obcas se vypravujeme nekonecne dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.16 17:27

Věechno jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie