Prvorodičky 20-23 let Praha a okolí

347
5.1.13 23:23

prvorodicky 20-23let praha a okoli

Maminky prvorodicky…potrebuji povzbudit, potrebuji poradit, a taky pokecat :¨) najde jse nekdo na spolecnu cestu svim stestim a svim tehotenstvym???budu moc rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
5.1.13 23:52
@zizalka20 píše:
Maminky prvorodicky…potrebuji povzbudit, potrebuji poradit, a taky pokecat :¨) najde jse nekdo na spolecnu cestu svim stestim a svim tehotenstvym???budu moc rada

Ja uz sice rodila, ale bylo mi 22let, prvorodicka. Neva??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.1.13 00:38

Ahoj jasne ze nevadi jsem rada ze jsi napsala a hlavne alespon muzes poradit a pomoct takze super odkud jsi? z prahy…a kde jsi rodila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.1.13 00:48
@zizalka20 píše:
Ahoj jasne ze nevadi jsem rada ze jsi napsala a hlavne alespon muzes poradit a pomoct takze super odkud jsi? z prahy…a kde jsi rodila???

Jojo z Prahy Ladvi. Rodila jsem na Bulovce. Kde chces rodit ty??? Pisni zpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.1.13 00:55

Jooj tak to.moc.moc gratuluju a jak pak jse malinka jmenuje? no ja chci v motolu doufam ze to bude fajn I tam bojim jse hrozne moc co me ceka k porodu mi jde I milacek…mam asi jeste omezene spravy jsem nova tady takze nevim jestly muzu posilat vic jednou mi to dneska psalo ze je to. omezene protoze mam malo. diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.1.13 07:40

Být o dva roky mladší tak spadám do věkové kategorie. Si připadám jak Skorobezhlavý Nick - kategorie těhulky do 18ti, po 40ti, po 35ti nejsou pro mě a tady mi to uniklo jen o dva - no tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.1.13 08:38

Ahoj linette klidne tady zustan urcite mas taky spoustu skusenosti za ktere budem vdecne. nejde prece o vek ale oto co maminka prozije w vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.1.13 08:38
@zizalka20 píše:
Jooj tak to.moc.moc gratuluju a jak pak jse malinka jmenuje? no ja chci v motolu doufam ze to bude fajn I tam bojim jse hrozne moc co me ceka k porodu mi jde I milacek…mam asi jeste omezene spravy jsem nova tady takze nevim jestly muzu posilat vic jednou mi to dneska psalo ze je to. omezene protoze mam malo. diskuzi

Ja se bala tak, ze uz dva mesice jsem byla nervozni a klepala jsem se ;-) a vse ok.
Svyho partnera tam mej, ja ho tam nemit, tak malou nemam!! Ale nechci strasit. Jinak mala se jmenuje Patricie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.1.13 08:45

Je dekuji za radu. jinak moc oc hezke jmeno nas malej bude po tatkovy honzik tak snat to zvladnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.13 10:41

Je mi sice už 23, jsem už i po porodu, ale jsem z Prahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.1.13 11:08

@Monny
Ahoj. Syn je narozen stejne jak ja ;-) to je nej datum ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.13 11:19

@palapa jojo :mrgreen: já jsem taky 29. ale o měsíc později :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.1.13 12:00

Já začínám příští sobotu 9. měsíc a budu rodit u apolináře. Porod u mně ani nevyvolává žádný obavy - to spíš pak ten pobyt v nemocnici. Nikdy jsem v nemocnici nebyla přes noc. Vždy jen na pár hodin na nějaký vyšetření nebo na nějaký menší zákrok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.1.13 12:19
@Lynette píše:
Já začínám příští sobotu 9. měsíc a budu rodit u apolináře. Porod u mně ani nevyvolává žádný obavy - to spíš pak ten pobyt v nemocnici. Nikdy jsem v nemocnici nebyla přes noc. Vždy jen na pár hodin na nějaký vyšetření nebo na nějaký menší zákrok. :roll:

Taky jsem nikdy vubec nikdy nebyla v nemocnici a zvladla jsem to. Ale silena nuuuda. Ja uz sla tedy treti den domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.1.13 15:43

Tak to je moc hezke gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie