Prvorodičky 20-23 let Praha a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
8.2.13 19:49

Ahoj maminky dlouho jsem nebila v tyhle diskuzi tak jsi to tu trosku prohlizim…rozhodla jsem jse ze vam napisu jak pak jse mate???co noveho???mi uz jsme ve 31+2 a rosteme pekne malej je prej o neco vecsi takze jse nam termin dle UZ zmenil o tyden driv byly jsme na velkej UZ zatim bylo vse ok doufam ze to takhle bude pokracovat uz jse tesime na maleho ale bojime jse porodu tak yatim…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.13 14:32

Ahojky, já mám sice už 2 letého chlapečka, je mi skoro 30, ale jsem z Jinočan a rodila jsem v Motole-sice dávno. Pokud budeš mít nějaké dotázečky tak písni. Porodu se neboj, neni to tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.2.13 16:19

@lakaty ahoj ja jsem taky z jinocan… no a taky rodime v motole :D tak to je prekna nahoda mi totiz krome svich najemniku tady jeste nikoho neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.13 17:48

Jojo, tak to je fajn. Je tady hodně maminek s miminkama i většíma dětma a pro děti jsou Jinočany ideální. A kde přibližně bydlíš, my bydlíme za fotbalovým hřištěm. Jinak já jsem byla v Motole maxi spokojená, přžed 2 lety dávali ještě úplně vše od vložek neomezeně, pro pleny pro mimi neomezeně, ale mám pocit, že jsem někde četla, že už to neni a že jsou pouze na příděl určitá množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.2.13 19:14

@lakaty no bydlime na skolni ulici u havla… a ano nam jse v jinocanech hrozne liby akorat ze tady nikoho nemam :( takze nemam skym na kafco a tak :) no o motole jsem taky cetla ze vlozky si uz musim vzit sve protoze tam jsou pouze na zachode par atd ja chvili lezela na rizikovem takze tam zhuruba to tak je ze maminky meli sve veci.. no a cetla jsem ze hlavne hodne vlozek pro sebe ostatni na zacatek daji.. ale nezabije pritele kdyz donese vecvi i pro maleho aspon jsi ho pohlidam :D jen jse bojim aby se malej nenarodfil driv mam pocit ze mi zacinaji poslicky hrozne me boli od bricha po zada.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.13 20:16

Tak to neporadím, protože já měla porod vyvolaný, ale neboj, poslíčci mohou trvat i několik týdnů. :-) Ty bolesti také mohou být od toho pokročilého těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.2.13 20:22

@lakaty no ja jse jenom bojim aby to nebilo moc brzo,..no ted jsme 33+2a maly je prej o tyden vecsi..takze jse bojiím beru magnesko trikrat po dva..a cipek mam skraceny no ctu tady a ctu porad neco kolem tehle temi ale stejne nerozumim a bojim se muzu vedet tvoje jmeno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.13 08:26

AHojky, neboj, ono by to nebylo tak strašně brzy, mám kamarádku co holčičku rodila v 29 týdnu a naštěstí je vše ok. Jinak v 34 týdnu už by to bylo v pohodě, ale samozřejmně je lepší když se mrňousek hezky dopeče co nejdéle. :-)
Jmenuji se Katka. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.2.13 09:05

@lakaty ahoj katko tesi me ja jsem Dada no dneska v noci mi zacali asi poslicci vzbudila jsem se na bolest bricha a zad a pak jsem si dala vanu a trosku to ustoupilo mam casto prujem tak pomalu jse to asi blizi no taky mi obcas ted uz castejc tvrdne brisko uvidime v pondeli co Nam reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.13 09:38

Dado, tak hodně štěstí aby bylo vše ok. Kdyžtak pak písni jak jsi dopadla. A jaké máte vybrané jméno pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.2.13 11:06

@lakaty jmeno bude mit po tatinkovi honzik a urcite napisu snat pak stihnu napsat dennicek jeden uz mam zivot jako z telenovely..no zeptam se nevis jestly je normalni zvraceni v tom33tydnu ja mela nevolnosti do 5meaice ale hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.13 12:32

Tak to netuším, ale ono to je všechno se vším, ale to ti v pondělí určitě řeknou, kdyby se ti něco fakt nezdálo, tak si o víkendu zajeď do Motola, ale myslím, že to bude ok, já nezvracela vůbec. Honzík je hezké jméno. Tak se opatruj a pak písni. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.2.13 18:54

@lakaty urcite napisu..tak zatim ahoj mozna jse jeste potkame na nejake diskuze pokavat pujdu na ten den D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.2.25 15:30

dotazník - psychologie maminky a miminka

Dobrý den, maminky,
pokud byste měly během dne 20 minut k dobru, chtěla bych Vás moc poprosit o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci týkající se sebevědomí prvorodiček v péči o miminko a postojích k ní.
Dotazník je ANONYMNÍ a převážně zaškrtávací.
Hledám maminky PRVORODIČKY, které mají MIMINKO DO 1 ROKU.
Až bude práce hotová, moc ráda vám ji s výsledky zašlu.
Věřím, že tento výzkum přinese nové poznatky a bude užitečný pro zmapování role psychického zdraví v péči o miminko pro budoucí maminky.
Moc vám předem děkuji za pomoc! 🙂
odkaz na dotazník:
 https://dotazniky.ff.cuni.cz/…x.php/583193?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová