Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
v říjnu se chystám porodit
a tak už se poohlížim po dětském doktorovi pro miminko… doporučí někdo lékaře nebo mě naopak vyvaruje špatné zkušenosti někde v blízkosti metra háje? předem díky!!
Ahoj,
doporučuju dětskou lékařku MUDr. Vladimíru Říhovou. Sama jsem k ní jako dítě chodila a se svým miminkem tam už chodí kamarádka a já k ní taky jednou s mimi půjdu. Je bezvadná. Tel. číslo bohužel nevím. Je to kousek od Hájů (sm. Modrá škola) poblíž prodejny Julius Meinl u Brandlovy ulice. Její přesnou adresu ale nevím
Ale rozhodně doporučuju!
Ahoj, my sice k Dr. nechodime primo na Hajich, ale nase Dr. sidli v ul. Miroveho hnuti, coz je na Chodovci, takze od Haju kousek. Dr. se jmenuje Zora Hruba a je skvela-vzdelana o vsech nejnovejsich vecech, zaroven s perfektnim pristupem- selsky rozum, a navic ma ona i sestricka hrozne prijemne vystupovani. Pokud se objednas-ma naprosto vyhovujici ord. hodiny aspon 1× tydne je tam az do pulsedmy do vecera, nikdy necekas. V sestinedeli navic chodi domu, takze nemusis male mimi tahat po ordinacich. Proste jsme moc spokojeni. Jana
Ili .. MUDr.Říhovou už sem měla tajně vybranou, tak sem ráda, že si mi jí potvrdila - příští tejden se k ní zajdu domluvit…
Jé, tak to mě těší
Třeba se tam někdy potkáme (až třeba konečně otěhotním)
![]()
Tak se měj a přeju klidný porod bez problémů a zdravé miminko ![]()
Dobrý den, oživuji diskusi. Máte prosím typ na dobrého pediatra v oblasti Prahy 11 Háje? Jsme registrovaní u jedné paní dr. se kterou nejsem spokojená (každou návštěvu mi říká jiné postupy) a uvažuji o změně. Za případné typy děkuji. ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi - TP v lednu 21, naše první mimčo a přemýšlím kde registrovat. Kolega mě straší, že je problém najít dětské doktory a že neberou ![]()
Chci někoho rozumného, s kým se bude dát mluvit a probírat případné problémy a jejich řešení ![]()