Dětský lékař - Praha 11 Háje

131
9.8.05 12:24

dětský lékař - praha 11 Háje

v říjnu se chystám porodit :) a tak už se poohlížim po dětském doktorovi pro miminko… doporučí někdo lékaře nebo mě naopak vyvaruje špatné zkušenosti někde v blízkosti metra háje? předem díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ili
1486
9.8.05 13:29

Ahoj,
doporučuju dětskou lékařku MUDr. Vladimíru Říhovou. Sama jsem k ní jako dítě chodila a se svým miminkem tam už chodí kamarádka a já k ní taky jednou s mimi půjdu. Je bezvadná. Tel. číslo bohužel nevím. Je to kousek od Hájů (sm. Modrá škola) poblíž prodejny Julius Meinl u Brandlovy ulice. Její přesnou adresu ale nevím :-( Ale rozhodně doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
9.8.05 13:39

Ahoj, my sice k Dr. nechodime primo na Hajich, ale nase Dr. sidli v ul. Miroveho hnuti, coz je na Chodovci, takze od Haju kousek. Dr. se jmenuje Zora Hruba a je skvela-vzdelana o vsech nejnovejsich vecech, zaroven s perfektnim pristupem- selsky rozum, a navic ma ona i sestricka hrozne prijemne vystupovani. Pokud se objednas-ma naprosto vyhovujici ord. hodiny aspon 1× tydne je tam az do pulsedmy do vecera, nikdy necekas. V sestinedeli navic chodi domu, takze nemusis male mimi tahat po ordinacich. Proste jsme moc spokojeni. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.8.05 14:29

díky :)

Ili .. MUDr.Říhovou už sem měla tajně vybranou, tak sem ráda, že si mi jí potvrdila - příští tejden se k ní zajdu domluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
9.8.05 15:15

Jé, tak to mě těší :P Třeba se tam někdy potkáme (až třeba konečně otěhotním) :lol: :!
Tak se měj a přeju klidný porod bez problémů a zdravé miminko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.5.18 12:23

Ahoj, neznáte někdo doktorku Taxovou?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3548
9.1.19 22:27

Dobrý den, oživuji diskusi. Máte prosím typ na dobrého pediatra v oblasti Prahy 11 Háje? Jsme registrovaní u jedné paní dr. se kterou nejsem spokojená (každou návštěvu mi říká jiné postupy) a uvažuji o změně. Za případné typy děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
16.1.19 14:16

Mudr. Anna pacltova, jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.8.20 08:54

Ahoj, oživuji diskuzi - TP v lednu 21, naše první mimčo a přemýšlím kde registrovat. Kolega mě straší, že je problém najít dětské doktory a že neberou :D
Chci někoho rozumného, s kým se bude dát mluvit a probírat případné problémy a jejich řešení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty