Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mamky,
prosím Vás, poraďte mi nějakého dobrého dětskéhého lékaře(řku) v Hradci. Kdyby neodsuzoval(a) homeopatii - o to lépe. Hlavně, aby se s nimi dalo normálně mluvit.
Ta naše doktorka mě zas dneska úplně vykolejila
. Nic si nepamatuje, jedno pro druhé zapomene, neví co řekla před minutou, je nepříjemná, odpověď aby z ní člověk doloval a hlavně vždycky nahodí takovej ksicht, jako kdybych byla úplně tupej trotl, jako že ji snad obtěžuju.
No prostě šílený ![]()
Děkuju moc za pomoc ![]()
Ke komu chodíš??? Je ti jedno, jak to bude daleko??? já jedu v HK znám, ale nevim kde bydlíš a jestli ti vadí vzdálenost…
Kopretinka
Kopretinko,
bydlíme na Slezským, ale vzdálenost není vůbec důležitá. Mám k dispozici auto, takže si dojedeme ![]()
Jsem spokojená (a nejen já) s doktorem Slavíkem. Má ordinaci na Ulrichově nám. Jen nevím, zda už nemá plno
. Je o něj opravdu zájem
.
já jsem slyšela, že dobrá dr. je Šrůtková, ale fakt je to jen z doslechu. Já k ní chodila jako malá, ale moc si to nepamatuju… My jsme bohužel dvanáct km od HK, takže doktorku máme místní. Mimochodem výbornou. Možná jsem ti moc nepomohla. Zkus třebas i toho dr. co nabízí anonym. Já se zkusím ještě poptat… a dám ti vědět… Zítra jedu do HK za kamarádkou a nákupy, tak se ti přeptám…
Pa Kopretinka
Ahoj! já jsem taky ze Slezského a chodíme k Dr. Skálové (Poliklinika II) je super a máme to kousek. Já jsem s ní nadmíru spokojená, já jsem taky pro homeopatii ale ještě jsem se s ní o tom nebavila (přes homeopatii mam odborníka tchýnku
)
Ještě je bezva Dr. Hanousek (Srdínkova ul.) ale ten myslím už nebere.
právě on nám ji doporučil že je pečlivá a hodná.
tak hodně zdaru!
jinak jen tak na okraj kdy čekáš mimi nebo jak staré je to tvoje?
my máme 4,5mes. holčičku ![]()
ahoj Luba
Ahojky Lubo,
máme taky holčičku jsou jí 3 měsíce a kousek ![]()
Dr. Hanouska mi doporučoval i můj dr. Lacina, ale ten už bohužel nebere -má plno ![]()
O té poliklinice jsme taky dumali - taky to máme „za rohem“
, ale tam mě odrazují ty spousty lidí
I když, kde nejsou, že?
Kopretinko, budu se zítra těšit na reference ![]()
Taky jsem jako malá chodila k dr. Šrůtkové. Taky si ji ale moc nepamatuju
. Ale chodil k ní i mladší brácha a mamka říkala, že je to „údržbářka“. Tak nevím…
Ahojka, my chodíme k dr. Hanouskovi a je opravdu super. Znám ho již dlouho, když jsem si zjišťovala před porodem, jak je to v Hradci s pediatry, doporučovali mi jeho a Dr. Slavíka - prý jsou v Hradci na malé děti nejlepší. Zkus se zeptat, třeba ještě berou - za zeptání nic nedáš.
Petra
Ahoj,
my chodíme k dr. Trlicové do Foerstrovky, už jsem ti ji doporučovala ohledně nastřelení naušniček. Je to výborná doktorka, dělá i na dětské klinice tady ve fakultní nemocnici. Je mladší, takže si troufám říct, že má nejnovější poznatky co se týče pediatrie všeobecně. Já si ji teda nemůžu vynachválit, je strašně hodná, ochotná, se vším poradí, vyslechne tě (v mém případě je to někdy i na půl hodiny). To dr., ke které jsme chodili dřív byla pravej opak-protivná stará baba, která jen koukala na to, aby vás rychle odbyla a už jste byli venku z ordinace. Prostě „nebe a dudy“.
Tak přeji at si dobře vyberete
![]()
Tak aby tady nebylo moc přeholčičkováno v tom HK, tak my máme teda chlapečka…
Zítra mu bude osm měsíců… To je ale najednou holek z tohohle kouta světa!!! Když jsem hledala kamarádku s mimčem na pokec, výlety a kafíčka, tak se nikdo nehlásil.....
![]()
No holčičky, já pojedu do teho velkoměsta (HK) takže se zatím mějte, podám report o té dr.
Kopretina a Davídek zítra 8 m
Pana doktora Slavíka mám ráda, protože individuálně dbá na vedlejší reakce po očkování a u něj v ordinaci je taková milá komunikativní atmosféra. Je opravdu pečlivý, na můj vkus až moc
- chodili jsme na prevenci častěji než je ve zdrav. průkazu. Měl to vždy dobře zorganizováno, takže jsme nikdy nemuseli dlouho čekat, jak nás objednali, tak nás i přivítali do ordinace. Oceňuji jeho osobní přístup a lze mu věřit.
Pana doktora Hanouska znám také, ale ten moc neuznává vedlejší reakce po očkování, jinak jsem ho také měla ráda. Pozor, neobjednávalo se na určitou hodinu a tím pádem bya klasická poradna pro kojence (většinou velká nárva). Situace je možná už jiná.
Ahoj !
tak Kopretinko jestli ještě hledáš tak mám zájem
) jsem tady sama rodinu celou (manžel i já jsme ze SR) máme daleko tak bych se ráda tady s někým zoznámila ![]()
tak mi můžeš napsat sms nebo zavolat na 775 310 629
Ale jestli si už vytížená nevadí
)
tak zatím ahoj Luba
Anero musím říct že já tam u ní nikdy dlouho nečekám, ale snažím se vždy přijít bud před osmou hodinou (kdy začíná) nebo po přestávce před jednou a je to v pohodě.
Lubica
Ahoj holky,
pomalu přemýšlím k jakému pediatrovi v Hradci nebo případně ve Smiřicích přihlásit naše dítko, které čekám. Oživuji proto tuto diskusi. Tušíte jak je na tom aktuálně dr Hanousek? Bere nové pacienty?
Chodí tam brácha, já s ním minule byla a bylo tam zrovna i maličké miminečko, takže podle mě určitě bere
Zkus tam zavolat ![]()