Dětský lékař Praha 5

196
11.2.05 17:02

dětský lékař Praha 5

Milé maminky,

pokud jste tu některá z Prahy 5, nemáte náhodou zkušenost s dobrým dětským lékařem na Barrandově :?:

Moc děkuji za pomoc.
Lucka 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
17.2.05 15:46

Ahojky, prosím, opravdu někdo nevíte?
Moc díky,
Lucka 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
18.2.05 13:00

Ahoj,

určo by ten, kdo je z tvého okolí, napsal :-)
My jsme sice z P5, ze Stodůlek, k pediatričce jezdíme ale na P6-Řepy - je to půl hokdy svižné chůze, když nechci drandit MHD a ziskovat nějaké bacily.. Kdybys zjistila dobré spojení na Řepy, můžu ti dát kontakt..

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.2.05 13:09

Efino, můžeš napsat ten kontakt?
My budeme dojíždět z Prahy-Západ, tak je mi docela jedno, jestli Barrandov nebo Řepy, nechám si doporučit.
Předem díky,
 Elli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
18.2.05 17:16

Ahoj,
my bydlime take ve Stodulkach a chodime tady k nam. Je tady perfektni dr, vzdy poradi a najde si na nas cas, kdyz mame nejaky problem.
Jmenuje se dr. Benakova.
 Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.05 17:38

Ahoj,
já můžu doporučit doktorku na Velké Ohradě kdybys to neměla moc z ruky.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
6429
18.2.05 19:55

Ahojky,

tahle doktorka jako jedna z mála dokáže rozkojit maminky, které to už chtějí vzdát a jiné doktorky již nutí dokrm, čímž kojení během pár týdnů většinou zkončí. Mám kamarádku, které takto pomohla, já byla nespokojena s naší zde ve Stodůlkách - měla dost zastaralé názory na výživu, což s ohledem na to, že manžel je potravinový alergik a u dcerky bylo potřeba „jet“ hypoalergenní výživu, byl problém, protože mi nutili od konce 4. měsíce kde co… vydupala jsem si zahájení příkrmů až na konec 6. měsíce, ale o složení jsme se stejně nedohodli, takže jsem přešla k doktorce doporučované kamarádkou, které zachránila kojení.

Doktorka je úžasná, milá, sestrička taky, když jsem jednou letěla pro něco do kočáru, už mi oblíkali holčičku, fakt bezva. Sleduje vždy psychomotorický vývoj, což ta minulá NIKDY neudělala (nepoložila si malou, neotočila, aby zjistila jak drží hlavičku apod..). Sestra zas na mne nabroušená, když jsem polemizovala o výživě, takže tam už fakt bylo dusno a já jsem za změnu vděčná. Nová doktorka je skvělá. :-)

Kontakt: MUDr. Gabriela Kubátová, Španielova 1111/A, Praha 6-Řepy, tel.: 235 301 261, email: kubatovag@volny.cz
Ordinaci mají zezadu v základní škole - žádný kontakt se žáky nehrozí. Mají tam knížky a hračky pro děti, takže se zabavíte, kdybyste náhodou čekali. Většinou jdeme přesně v čas objednání, což je super. Jen výjimečně je tam někdo v šestinedělí - novorozenci mají rychlopřednost :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.05 11:22

Efino,
díky moc za kontakt, asi to zkusím, hned naproti té školy bydlí naši, takže bych to vždy mohla spojit s návštěvou, super! :D
 Elli

• Citovat
  • Upravit
52
6.6.13 16:27

Prosím o pomoc… Potřebovala bych poradit nějakého ozkoušeného a dobrého dětského lékaře na Praze 5 Bydlím ve Velké Chuchli. Za dva měsíce rodím a ještě nemám žádného doktora :( Nechci do Kartouzské :(
Prosím o jakékoliv zkušenosti.
Předem děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.6.13 16:32

Budu jezdit autem, takže kdekoliv v okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
6.6.13 17:44

Agapy:Já chodím s dcerou na Barrandov k doktoru Holubovi a myslím, že ještě nabírá nové pacienty. Poliklinika Barrandov, Krškova ulice, tel:251816459,251086324;mail:sestra-holib@seznam 550434751;skype ordinace-holub. Pokud to teda není pro Tebe z Chuchle daleko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.6.13 20:40

@Křížek1 Moc děkuji za typ :) Barandov je pro mě kousek. Dokonce už jsem i koukala přímo na tu polikliniku. Bylo tam ale mraky doktorů a netuším jak si mám vybrat a hlavně podle čeho. Takže ještě jednou děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
7.6.13 10:18

Agapy:Já taky nevěděla jakého si vybrat. Přečetla jsem si nějaké recenze na internetu a podle toho jsem volila :palec: Sympatické je, že ani doktor a ani sestra nenosí bílé pláště :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.6.13 21:11

pediatr Praha 5

Chodím k dr. Zimmelové na P5-Barrandov, Krškova 807-poliklinika tel.251816455.Jsem naprosto spokojená, je současně i alergolog pro děti a dospělé. Mají přístroj na CRP-zda nasadit ATB, je to z kapky z prstíku a výsledek hned.Dr.není z těch, co by hned nasazovala antibiotika a to jsem moc ráda. Nám sestřička skvěle nastřelila náušnice-super věc-také mají v ordinaci tuhle „pistolku“…Pros­tě…neměnila bych…a ještě berou…a nenosí pláště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.6.13 19:07

@andrea74 Zní to dobře. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie