Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
nemáte nějaké tipy na dobrého pediatra v Praze 13(Nové Butovice, Lužiny a podobné končiny)? Byla bych za ně moc vděčná!:)
na lužinách v tom nákupním centru … jen si nepamatuju jak se jmenuje paní doktorka. ale byla super ![]()
Ahojky,
já chodím s Matyáskem k MUDr.Petráškovi na VElkou Ohradu a super, moc hodný a má rád děti.
sookie píše:
Ahoj,nemáte nějaké tipy na dobrého pediatra v Praze 13(Nové Butovice, Lužiny a podobné končiny)? Byla bych za ně moc vděčná!:)
No tak tu já opravdu doporučit nemůžu. Dřív byla super,ale pak to bylo horší a horší.
novulenka píše:
na lužinách v tom nákupním centru … jen si nepamatuju jak se jmenuje paní doktorka. ale byla super
Dr. Hanzlová na Lužinách, nahoře v nákupním centru, je dobrá ![]()
lucinecko - myslíme tu samou? Máš nějakou špatnou zkušenost?
My chodíme také k MUDr. Hanzlové na Lužinách a taky jen spokojenost…
Anette píše:
Dr. Hanzlová na Lužinách, nahoře v nákupním centru, je dobrálucinecko - myslíme tu samou? Máš nějakou špatnou zkušenost?
jo to je ona.hanzlová ![]()
Ahoj,
my chodíme k panu doktorovi Kopeckému, má ordinaci v poliklinice Lípa Nové Butovice, má i svoje webovky: doktor-kopecky.cz, je to široko daleko výborný odborník s lidským přístupem. Neznám maminu, která by nechválila.
O tom doktorovi jsem také přemýšlela, ale nechce se mi chodit na tu ošklivou polikliniku. Tak chodíme k dr. Liškové. Výhoda je, že se můžeme i jako nemocní objednat na čas a nemusíme v ordinaci čekat !!!!!
Fassatka píše:
Ahoj,
my chodíme k panu doktorovi Kopeckému, má ordinaci v poliklinice Lípa Nové Butovice, má i svoje webovky: doktor-kopecky.cz, je to široko daleko výborný odborník s lidským přístupem. Neznám maminu, která by nechválila.
Myslím tu samou. Když jsem k ní začala chodit, byla ok. Ale potom začala být hodně nepříjemná a bylo toho víc, ale to tady nechci rozepisovat.
Když jsem byla těhotná, tak jsem přemýšlela kam půjdu s mimčem. Chtěla jsem jí dát ještě „šanci“, protože jí mám nejblíž. Když jsem tam přišla tak na mě sestřička byla hodně nepříjemná. Tak bylo rozhodnutu.
Kamarádka mi doporučila pana doktora Petráška. Je fakt suprovej, dal mi i číslo domu s tím, že můžu volat kdykoliv. ![]()
Anette píše:
Dr. Hanzlová na Lužinách, nahoře v nákupním centru, je dobrálucinecko - myslíme tu samou? Máš nějakou špatnou zkušenost?
O tom jsem taky přemýšlela, ale měl plno.
Fassatka píše:
Ahoj,
V Jinočanech asi před půl rokem nově zrekonstruovali ordinaci, ale je to spíš na dojíždění autem, bus tam jezdí docela blbě
Naopak péče skvělá! Mám teda zkušenost jen s dr. pro dospělé, ale dětská tam je taky: http://ordinace-jinocany.cz/klinhartova.htm
Ahoj Sookie a vsichni,
hledam dobreho pediatra na praze 13(nebo okoli) a vsimla jsem si ze si v unoru hledala take..chtela bych se zeptat-nasla si dobreho? si spokojena? jestli ano, prosim kontakt
diky moc za odpoved
Angie
holky, mohly byste mi poradit, kdy si má člověk začít shánět dětského lékaře?