Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, holky poraďte.
Už jsem trochu bezradná.
Mám doporučení na laparoskopii.
Byla jsem si tedy pro termín operace u nás v Chomutově. Přístup pana primáře nic moc(arogance). Prej když tam něco najdou(srůsty), tak jestli budu souhlasit, že mi odstraní i vejcovody… ![]()
No jak to mám vědět?
Můžu se objednat na operaci do Prahy? A kam byste mi poradily? Díky moc.M. ![]()
Můžeš si vybrat kam půjdeš, na to máš právo. Můžu doporučit Apolináře v Praze, konkrétně Dr.Kouckého. Můžeš mu i nejdřív napsat do poradny na porodnice.cz
Můžeš se objednat kde chceš
Ale jde o to jestli někde zbydou nějací doktoři co by ti udělali neakutní případ ![]()
Ahoj ,
já jsem ze severu čech a byla sem na laparoskopii v praze v hloubětíně-gyncentrum-spokojenost maximální. ![]()
Ahoj, určitě běž do nemocnice, kde s tím mají větší zkušenost a snaží se být víc šetrní,hlavně když třeba nemáš ještě děti. Já byla u Apolináře. A vypadá to,že máš asi endometriozu ta srůsty způsobuje.
Holky moooc Vám všem děkuju za rady, takže jdu volat do Prahy a domluvit si termín. Jen musím vyzvednout doporučení z nemocnice v Chomutově, už jsem tam byla na indikaci a termín je 10.3. Tak to zruším a přeobjednám se do Prahy.
Díky jste zlatý ![]()