EEG vyšetření batolete - Hradec Králové

1214
15.2.11 14:15

EEG vyšetření batolete v Hradci

Ahoj, tak máme naplánováno s dcerkou EEG vyšetření ve Fakultní nemocnici v HK a v té době ji budou lehce přes 2 roky. Podstupoval tam někdo z vás tohle vyšetření? Jak to probíhá? Kdo to vyšetření dělá? Kolik je u toho lidí .. no prostě zajímá mě všecko.

Navíc dcerka je děsná netykavka a když se naštve, přechází často do afektivních záchvatů, takže si dost dobře nedovedu představit, jak to tam V KLIDU zvládnem .. každá rada mi přijde vhod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
15.2.11 14:22

já jsem na tomhle vyšetření byla s malou kolem roku a prostě jsem si vzala hodně jídla a při vyšetření jedla snědla 3 přesnídávky :lol: DR seděla u PC a vpohodě se to natočilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
15.2.11 14:40

ahojki, chodívala jsem i jako dítě, naposledy cca před 10 lety, tak co si pamatuju, nasadili mi na hlavu čepici něco jako na obrázku, něčím mi natírali vlasy, vím, že jsem je pak měla dycky mokré, nějaký asi gel. ležela jsem na lehátku, trvalo to celé cca 20 minut, měla jsem mít chvilku oči zavřené, pak zas otevřít,, tuším i se zhluboka nadechnout, pak nedýchat,,,,, ale to jsou moje vzpomínky už z téměř dospělého věku, jak s dětma nevím, samozřejmě žádnou extra spolupráci tam předpokládat nemůžou,,, no ale ten základ bude asi stejný.
 http://greentheo.scroggles.com/…/01/eeg2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.2.11 15:08

Blani, s tím jídlem to je dobrý nápad, nabalím pytel piškotů, to by mohlo aspoň na chvíli zabrat :lol:

Anik, moc slušivá čepička :)

Já jinak princip EEG chápu, jen by mě zajímalo, jak je to přímo v HK a jestli je to u takhle malých dítek jiné.. ale asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.9.15 21:39

EEG pouze ve bdění je málo

Mělo by být nejen ve bdění ale i v usínání, spánku a buzení. Doktor má víc informací a může lépe diagnozovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
9.11.15 14:09

Ahoj holky, ozivuji diskusi. Maly ma rok a pul. Nikde neposedi. Jsme objednani na 8 rano, kdy je maly po vzbuzeni cily. Mam z toho strach. Kdo vi, mozna nic nenatoci. Jak vlastne takove vysetreni probiha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.11.15 20:03

@sebaanez já byla s dcerkou 15m v pátek. Nejhorší bylo dát tu čepici a pak vstřik toho gelu je studenej. Jinak dcerka taky nikde neposedí a má velký strach z doktorů. Sestřička byla úžasná a měla tam spoustu hraček tak se malá zabavila. Ale tedy sama bych tam nešla dcerka se opravdu k smrti bála a táta tam byl potřeba jako sůl. 20 minut je celkem dlouho na takového prcka. Tak ať Vám to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty