Dětský neurolog?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kalbe
5.7.21 21:16

@stock to ne, ale zdravotní sestra a manžel je lékař, jen píšu co bych udělala než bych sehnala lékaře.. ale podle toho co uživatelska píše mi to prijde jako zánět středního ucha :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
5.7.21 21:22

Nebo zánět té kosti za uchem ( po konzultaci s manželem-lékařem) takže bych hnala k lékaři protože malou to musí hrozně bolet a není to sranda, když to teď nebudeš řešit tak ji může vzniknout fakt vážný zánět, nebo ji praskne bubínek, takže být tebou ženu k lékaři i někde na dovolené… tím tě nechci desit, jen aby byla malá v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 22:59

@Kalbe oj.. a kdyby to mel byt zanet kosti, nebyla by ta bolest castejsi? Ne, jednou za den, nebo vubec… :nevim:

A ousko ji neboli.. Ani nebolelo, aby měla zanet středního ucha.

• Citovat
  • Upravit
pet p
7.7.21 09:22
@Janli píše:
Ona je koroner… :mrgreen: Pudloslava je neurolog…

Aha, měla jsem pocit, že v nějaké diskuzi zmiňovala pacienty, že lžou nebo co. Ale asi jsem si to teda s někým spletla.
Tak to se zakladatelce omlouvám za mylné info.

• Citovat
  • Upravit
66589
7.7.21 09:27
@pet p píše:
Aha, měla jsem pocit, že v nějaké diskuzi zmiňovala pacienty, že lžou nebo co. Ale asi jsem si to teda s někým spletla.
Tak to se zakladatelce omlouvám za mylné info.

no ona je neurolog i koroner bych řekla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
7.7.21 12:20

Tak dej vědět zakladatelko jak to s malou dopadlo  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.21 13:05

Ahoj, Kalbe,

Tady zakladatelka, jeli jsme do nemocnice.
Byli jsme u detske, tam malou vysetrila a vse v poradku, poslala nas na neurologii, tam malou take primarka vysetrila a z neurologického hlediska take vse v pořádku.. Doporučila, ze kdyby to pretrvavalo, tak zajit jeste na ORL. Tam se chystame také tento tyden, dnes uz toho na malou bylo moc a je uplne hotova. Ale zatim se ji to nestalo.

Dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí