Dětský neurolog?

Anonymní
5.7.21 10:49

Detsky neurolog?

Dobrý den,
Vim, ze to neni bezne, ale chtela bych se zeptat na jednu vec, kterou ted par dni pozoruji..
Je tu mezi nami prosim detsky neurolog nebo pediatr, kteremu bych mohla napsat soukromou zpravu?

Ted jsou svatky, jsme na prazdninach, takze pak budu samozřejmě resit jinak nez na emiminu :)
Mockrat dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kalbe
5.7.21 11:01

Zkus napsat sem co je za problém, třeba pomůžeme dle zkušeností. A kde jste na prázdninách? Tam není doktor?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 11:09

Zkusim :)
Ted se asi 4× - 5× stalo, ze mala bezela nebo hybla hlavou a najednou zacala plakat a chytla se za hlavicku, jakoby na strane za ouskem. Kdyz se to stalo poprve, tak jsem myslela, ze ji tam treba neco kouslo, ale od te doby se to stalo opakovane.
Taky si furt drbe hlavicku, na obou stranách.
Take si furt saha do pusinky na te strane az dozadu, tak nevim, zda by to mohlo souviset i se zoubky. Je ji 1,5 roku.

Nebo jestli se ji tam muze treba skripnout nerv.. Fakt nevim, mozna ji jen kouse hlavicka, ale je fakt velky rev, kdyz se to stane, ale trva jen chvilku.

Desi me to, protože se jedna o hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
5.7.21 11:15

Mě napadla třeba voda v uchu? Nebo zalehlé ucho, nebo že v něm něco má? - špinavé nebo hmyz. Mohli by to být i zuby.. To nevím.. zkusila bych se asi podívat do uší, nebo jestli se neprorezava zub. A teploty ani jiné příznaky nemá?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 11:19

@Kalbe nic jiného… Najednou se zastavi, zacne plakat a drzet si tu hlavicku, za chvilku jakoby se nic nestalo… A není to několikrát za den, ale treba obden.. Nebo ted prave dnes i vcera.. Poprve se to stalo asi pred 14ti dny.. A pak dlouho nic

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
5.7.21 11:30

To je mi líto, chudinka.. :roll: budeš muset k doktorovi holt no.. aby neměla nějaký zánět, určitě bych ji zatím dávala hodně napít třeba ji bolí hlava z toho a nějaký nurofen sirup..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 11:34

@Kalbe děkuji 😘

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
5.7.21 11:36

A do hlavy se nebouchla? Můžeš třeba pro jistotu zkontrolovat zornice, koordinaci rukou, vyplaznout jazyk, usmát se, vycenit zuby - mělo by to být stejný na obou stranách, ruce držet před sebou… to je takové neurologické, změřit pulz, ale mě to nepřijde neurologické, osobně si myslím že pokud nemá teploty a je jinak v pořádku tak to budou ty zoubky nebo něco s těma ušima- Já na to dost trpěla.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.7.21 12:18

Zkus jí zatáhnout za ušní lalůček, jestli nemá zánět ucha, bylo by to bolestivý. Na neurologa bych to neviděla, spíš na ORL.

• Citovat
  • Upravit
66480
5.7.21 12:19

Taky bych zacala na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25097
5.7.21 12:21
@Kalbe píše:
A do hlavy se nebouchla? Můžeš třeba pro jistotu zkontrolovat zornice, koordinaci rukou, vyplaznout jazyk, usmát se, vycenit zuby - mělo by to být stejný na obou stranách, ruce držet před sebou… to je takové neurologické, změřit pulz, ale mě to nepřijde neurologické, osobně si myslím že pokud nemá teploty a je jinak v pořádku tak to budou ty zoubky nebo něco s těma ušima- Já na to dost trpěla.

Ty jsi lekar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
5.7.21 15:31

Neuroložka je myslím uživatelka @Baba (ale asi ne dětská).

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.7.21 16:04
@pet p píše:
Neuroložka je myslím uživatelka @Baba (ale asi ne dětská).

Ona je koroner… :mrgreen: Pudloslava je neurolog…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 16:17

@Janli jezisi :( :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 16:18

@Janli neboli! Smala se u toho :)

• Citovat
  • Upravit