Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mohly(i) byste prosím doporučit nějakého dětského oftamologa v Praze? Musíme se se čtyřletou dcerou vydat, na preventivní prohlídce jí zjistili sníženej vizus obou očí, ale k dospěláckýmu dr se mi s ní nechce… V Motole nabídli termín v lednu, dr. Zobanová, která je vyhlášená, už prý nebere, na Karlák se nemůžu dovolat- navíc bych stejně radši obyč ordinaci než nemocnici, ty čekací doby tam jsou na děti trochu dlouhý… No, asi toho chci moc
, ale třeba máte někdo supr tip
Díky!
My chodíme s Matýskem od roka a půl do Vinohradské nemocnice. Jsou tam fakt moc šikovní, ale problém je ta čekací doba. Objednávají pouze na konkrétní den, ordinují od osmi do dvanácti.
Prvně Matýska vyšetřil dr. Kuchynka, pak už jeho podřízení.
S tím Motolem jsi mě dost překvapila. tTk brzy tě chtějí objednat? My se objednávali v červnu a dali nám prosinec. Možná se radši někam objednej a pak třeba hledej dál. My chodme v Motole ke Kozákový. Ta je tam málo. Jinak učí atd. Takže proto tak dlouhé čekačky.
Alčo, to je dobrej nápad, asi to tak provedu, ono než se otočím, bude leden, že…
(Máme docela stejně starý Jonáše
)
Tak já už doplním aktuální zkušenost, neb po těch měsících nastal náš objednací termín ![]()
Byla jsem spokojená, holt je ta zkušenost v práci s dětma znát (byly jsme předtím pro jistotu u mojí dr, kdyby to bylo něco akutního, tak aby ty očka viděl někdo dřív než za 4měsíce, ale nedalo se to srovnat, bohužel). Takže budem nadále docházet do Motola, k dr. Malcovi, ten tam je asi nejčastěji. Překvapilo mě čekání- byly jsme objednané na 10. a těsně po celé nás volali dovnitř. Sic jsme tam pak strávily ještě dost času, ale to už jsme byly v rozkapávacím procesu a tak, takže to prostě nepočítám, neb to beru jako plus.
Jen jsem trdlo zapomněla vzít slečně tmavé brýle na cestu dom- a byl slunečný den, všude ležel sníh… no, když si vzpomenu, jak mě oči po rozkapání na slunci bolely, no, fuj… Takže doporučuju vzít s sebou ![]()