Dětský ortoped Pardubice

2042
17.3.14 11:02

Dětský ortoped Pardubice

Ahoj, ráda bych se zeptala maminek z Pardubic, kam chodí na dětskou ortopedii. Vím, že je tady dr Švábová a dr Korec a nějak se nemůžu rozhodnout ke kterému :think:.Tak se chci zeptat na vaše zkušenosti :kytka:.Čeká nás kontrola kyčliček v 6 týdnech. Moc děkuju za každý názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14106
17.3.14 11:21

Za mě Korec. Sice člověk zděšeně zírá na frontu mimin před ním, ale déle jak 10min jsem nikdy nečekala.

Kamarádka má zkušenosti se Švábovou i Korcem, víc byla spokojená u Korce.

Co je ale dost na pěst u Korce, jsou jen 2 výtahy a Korec je ve 4.p, v úterý (den kyčlí) jsou dost vytížené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.3.14 11:22

Přímo v nemocnici na dětským oddělení (vedle ORL) MUDr. Hoza. Mimochodem je na něj moooc hezký pohled. To ber jako bonus k vyšetření. :D A jestli to je pořád stejný, tak kontrolu kyčlí dělá v pátek ve 12.30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
17.3.14 12:03

Holky, moc děkuju za info :kytka:.
@Flyingfrog Já mám právě Korce nejblíž, ale docela mě zarazily recenze :lol:.Ale zase jsem si říkala, že pokud je vše ok, tak se tam nechodí nějak často :).Takže dopředu se objednávat nemusíme? A časově je jedno, kdy dorazíme? Asi čím dřív, tím líp, vid :lol:?
@Camael Fešák,jo :lol:?No vidíš, to mi ani nedošlo, že v nemocnici taky bude určitě ortoped :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.3.14 12:58

@Mia 01
Ten prý kontroluje v porodnici, to je ta výstupní kontrola na kyčle, takže jsi ho možná i viděla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.3.14 13:59

@Mia 01 Mně přišel Korec naprosto v pohodě, je příjemný, věcný. Sestra je tak nějak od pohledu od rány, ale taky jsem neměla problém. Taky to mám nejblíž.

Já tam chodila na tu osmou v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
17.3.14 20:17

@Camael Neviděla,mám v papírech jiný jméno dr a na tohohle nějak hezkej pohled nebyl :lol:
@Flyingfrog Tak víš, jak to je, nemusel někomu zrovna sednout nebo tak ;).Ok, to je fajn, že se nemusíme objednávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.14 14:15

Holky, takže u něj se objednávat nemusíme a chodí se tam pouze v úterý nebo i jiný den? Nemůžu se k němu dovolat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
14.5.14 09:00

@Kamzicek Jj,nemusíš se objednávat ;).Chodí se jen v úterý a myslím, že od 8-10 hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.5.14 12:00

Slyšela jsem, že Korec jako ortoped nic moc, ale já si myslím, že ty kyčle umí každý, jde o kontrolu a dohled. My byli u něj též, jen tedy dvakrát a přesně jak se zde psalo, přišla jsem a zděšení, co je tam lidí, ale jde to rychle. My měli vše ok, tak jsme byli jen dvakrát a už nás před čtvrtým měsícem „vyhodili“ ;) Výtahy jsou malé, což je na prdlačku a za mě úděsné parkování, to je tam o nervy, málo míst, jinak spokojenost… Ať to dobře dopadne! Jo a stále je to úterý 8-10hod a neobjednává se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.5.14 14:01

Holky, díky za info :) Já tam právě jela včera a žádný volný místo k parkování, takže to nechám na příští týden a pojedu s kočárem asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.5.14 15:28

Já jsem jednou měla štěstí a bylo místo, ale teď jsem tam asi 15minut stála a čekala, než někdo odjede… nebo zaparkovat tam u policajtů a dojít. Já neměla ale s sebou kočár, tak se mi nechtělo s prckem tahat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.6.14 12:33

Holky, ať nezakládám novou diskuzi. Končí mi mateřská, kde požádat o rodičák? Z netu jsem pochopila, že nejdříve na ČSSZ (to je u Tyršáků myslím) a pak s tím potvrzením na pracák, ale kamarádka mi teď říkala, že z ČSSZ jí poslali jinam, někam k Ideonu a na pracáku že snad vůbec nebyla, tak jsem z toho tumpachová, help :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.6.14 13:51

Ahoj, jsem ve stejné situaci, to potvrzení o výši mateřské už mám-potvrzují to opravdu tam u zimáku a pak s tím potvrzením, vyplněnou žádostí o rodičovský příspěvek, rodným listem dítěte a Tvým OP musíš zajít k sokolovně, je to budova bývalých pozemních staveb, dnes to je jakási odnož úřadu práce. Je to hned v přízemí. Já se tam chystám taky, hned tuhle středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.6.14 21:21

Jee, super, děkuju za info, to snad už zvládnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie