Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, ráda bych se zeptala maminek z Pardubic, kam chodí na dětskou ortopedii. Vím, že je tady dr Švábová a dr Korec a nějak se nemůžu rozhodnout ke kterému
.Tak se chci zeptat na vaše zkušenosti
.Čeká nás kontrola kyčliček v 6 týdnech. Moc děkuju za každý názor ![]()
Za mě Korec. Sice člověk zděšeně zírá na frontu mimin před ním, ale déle jak 10min jsem nikdy nečekala.
Kamarádka má zkušenosti se Švábovou i Korcem, víc byla spokojená u Korce.
Co je ale dost na pěst u Korce, jsou jen 2 výtahy a Korec je ve 4.p, v úterý (den kyčlí) jsou dost vytížené.
Přímo v nemocnici na dětským oddělení (vedle ORL) MUDr. Hoza. Mimochodem je na něj moooc hezký pohled. To ber jako bonus k vyšetření.
A jestli to je pořád stejný, tak kontrolu kyčlí dělá v pátek ve 12.30.
Holky, moc děkuju za info
.
@Flyingfrog Já mám právě Korce nejblíž, ale docela mě zarazily recenze
.Ale zase jsem si říkala, že pokud je vše ok, tak se tam nechodí nějak často
.Takže dopředu se objednávat nemusíme? A časově je jedno, kdy dorazíme? Asi čím dřív, tím líp, vid
?
@Camael Fešák,jo
?No vidíš, to mi ani nedošlo, že v nemocnici taky bude určitě ortoped ![]()
@Mia 01
Ten prý kontroluje v porodnici, to je ta výstupní kontrola na kyčle, takže jsi ho možná i viděla. ![]()
@Mia 01 Mně přišel Korec naprosto v pohodě, je příjemný, věcný. Sestra je tak nějak od pohledu od rány, ale taky jsem neměla problém. Taky to mám nejblíž.
Já tam chodila na tu osmou v úterý.
@Camael Neviděla,mám v papírech jiný jméno dr a na tohohle nějak hezkej pohled nebyl ![]()
@Flyingfrog Tak víš, jak to je, nemusel někomu zrovna sednout nebo tak
.Ok, to je fajn, že se nemusíme objednávat ![]()
Holky, takže u něj se objednávat nemusíme a chodí se tam pouze v úterý nebo i jiný den? Nemůžu se k němu dovolat..
@Kamzicek Jj,nemusíš se objednávat
.Chodí se jen v úterý a myslím, že od 8-10 hodin ![]()
Slyšela jsem, že Korec jako ortoped nic moc, ale já si myslím, že ty kyčle umí každý, jde o kontrolu a dohled. My byli u něj též, jen tedy dvakrát a přesně jak se zde psalo, přišla jsem a zděšení, co je tam lidí, ale jde to rychle. My měli vše ok, tak jsme byli jen dvakrát a už nás před čtvrtým měsícem „vyhodili“
Výtahy jsou malé, což je na prdlačku a za mě úděsné parkování, to je tam o nervy, málo míst, jinak spokojenost… Ať to dobře dopadne! Jo a stále je to úterý 8-10hod a neobjednává se…
Holky, díky za info
Já tam právě jela včera a žádný volný místo k parkování, takže to nechám na příští týden a pojedu s kočárem asi..
Já jsem jednou měla štěstí a bylo místo, ale teď jsem tam asi 15minut stála a čekala, než někdo odjede… nebo zaparkovat tam u policajtů a dojít. Já neměla ale s sebou kočár, tak se mi nechtělo s prckem tahat ![]()
Holky, ať nezakládám novou diskuzi. Končí mi mateřská, kde požádat o rodičák? Z netu jsem pochopila, že nejdříve na ČSSZ (to je u Tyršáků myslím) a pak s tím potvrzením na pracák, ale kamarádka mi teď říkala, že z ČSSZ jí poslali jinam, někam k Ideonu a na pracáku že snad vůbec nebyla, tak jsem z toho tumpachová, help ![]()
Ahoj, jsem ve stejné situaci, to potvrzení o výši mateřské už mám-potvrzují to opravdu tam u zimáku a pak s tím potvrzením, vyplněnou žádostí o rodičovský příspěvek, rodným listem dítěte a Tvým OP musíš zajít k sokolovně, je to budova bývalých pozemních staveb, dnes to je jakási odnož úřadu práce. Je to hned v přízemí. Já se tam chystám taky, hned tuhle středu.