Odkazy na internetové stránky s nápady na dětský pokojíček

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
23.6.13 14:41

@SarkaLo máš ode mě SZ s fotkama. ;)

• Citovat
  • Upravit
3352
23.6.13 14:41

@SarkaLo Přesně takhle to má kamarádka a vypadá to hezky (dole zelené, nahoře žluté a bordura medvídka Pů), jen teda já mám raději větší kontrast, takže jsme volili dole zelenou, nahoře oranžovou a ne v rovině, ale ve vlnách a na těch vlnách jsou namalované obrázky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.13 14:45

@Bunny puella Nádhera! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.13 14:46

@Jajulka A má to pro chlapečka? S tou oranžovou by to taky nebylo špatný ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.6.13 14:48

@SarkaLo Ano, ano, pro chlapečka… Vyhrabu Ti nějakou fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.13 14:55

@Jajulka To by bylo super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.6.13 14:56

Teďka už to vypadá trošku jinak, toto jsou fotky z roku 2010, kdy se syn „zabydloval“, v té době měl necelé 2 roky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.13 14:59

@Jajulka To vypadá dobře - akorát bych si místo té vlnky dala nějakou borduru :-) Musím to všechno ukázat manželovi - přece jen on bude ten, kdo to udělá :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.6.13 15:05

@SarkaLo Určitě, však se rozhodnete podle sebe, my jsme borduru nechtěli, chtěla jsem namalovat obrázky a ty se mi takhle „vlnitě“ líbí víc než v jedné lajně anebo roztroušené všude :mrgreen:. Až budeme časem předělávat na „dospěláčtější“ verzi, zase to pak bude jiné - nejspíš dinosauří :lol:. Tak ať se podaří… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
23.6.13 15:10

@Jajulka krásný!! Mě se ta vlnka líbí. Ale pouze v kombinaci s těmi obrázky jak to máte vy. Jedoucí mašinka je moc hezká. Pokojíček je útulný a veselý. Moc hezký!

• Citovat
  • Upravit
6594
23.6.13 15:24

Ono to vypadá úplně jinak takhle na fotkách, než když si to člověk neumí pořádně představit :-) :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.6.13 16:45
@Bunny puella píše:
@Jajulka krásný!! Mě se ta vlnka líbí. Ale pouze v kombinaci s těmi obrázky jak to máte vy. Jedoucí mašinka je moc hezká. Pokojíček je útulný a veselý. Moc hezký!

Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RADKA ŠULCOVÁ
24.6.13 08:37

Myslete na to, že ten pokojíček malá bude mít 3-4 roky a za 3 roky jí medvídek pú už fakt brát nebude.co máme už děti si myslím, že mi daj za pravdu. Dneska to pů je ale za rok jjí bude bavit něco jiného a tohle už bude nuda.Chce to něco neutrálního, co s ní chvíli poroste :D

• Citovat
  • Upravit
3352
30.6.13 10:48
@Radka ŠULCOVÁ píše:
Myslete na to, že ten pokojíček malá bude mít 3-4 roky a za 3 roky jí medvídek pú už fakt brát nebude.co máme už děti si myslím, že mi daj za pravdu. Dneska to pů je ale za rok jjí bude bavit něco jiného a tohle už bude nuda.Chce to něco neutrálního, co s ní chvíli poroste :D

Ono se s tím myslím počítá, že je to jen dočasně, ne? Navíc ten pokojíček za 4 roky používání většinou potřebuje vymalovat (ne-li dřív :mrgreen: ), takže není problém pak výzdobu změnit a udělat nějakou „dospěláčtější“ :-). Ale náš prcek má za chvíli 5 let a medvídka Pů stále miluje a řekla bych, že ještě nějakou dobu milovat bude ;). Počítám, že nás čeká dejme tomu za dva roky pak taky změna pokojíčku, troufla bych si odhadnout, že to bude ve stylu dinosaurů :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.7.13 19:06

@Jajulka Já si to myslím taky :lol: :lol:…stejně se bude malovat za další tři roky nebo dle potřeby i dříve, takže s dekoracemi se to pak může vyřešit jinak :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný