Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@SarkaLo Přesně takhle to má kamarádka a vypadá to hezky (dole zelené, nahoře žluté a bordura medvídka Pů), jen teda já mám raději větší kontrast, takže jsme volili dole zelenou, nahoře oranžovou a ne v rovině, ale ve vlnách a na těch vlnách jsou namalované obrázky
.
@Jajulka A má to pro chlapečka? S tou oranžovou by to taky nebylo špatný
![]()
Teďka už to vypadá trošku jinak, toto jsou fotky z roku 2010, kdy se syn „zabydloval“, v té době měl necelé 2 roky
.
@Jajulka To vypadá dobře - akorát bych si místo té vlnky dala nějakou borduru
Musím to všechno ukázat manželovi - přece jen on bude ten, kdo to udělá
![]()
@SarkaLo Určitě, však se rozhodnete podle sebe, my jsme borduru nechtěli, chtěla jsem namalovat obrázky a ty se mi takhle „vlnitě“ líbí víc než v jedné lajně anebo roztroušené všude
. Až budeme časem předělávat na „dospěláčtější“ verzi, zase to pak bude jiné - nejspíš dinosauří
. Tak ať se podaří… ![]()
@Jajulka krásný!! Mě se ta vlnka líbí. Ale pouze v kombinaci s těmi obrázky jak to máte vy. Jedoucí mašinka je moc hezká. Pokojíček je útulný a veselý. Moc hezký!
Ono to vypadá úplně jinak takhle na fotkách, než když si to člověk neumí pořádně představit
![]()
@Bunny puella píše:
@Jajulka krásný!! Mě se ta vlnka líbí. Ale pouze v kombinaci s těmi obrázky jak to máte vy. Jedoucí mašinka je moc hezká. Pokojíček je útulný a veselý. Moc hezký!
Moc děkuji ![]()
Myslete na to, že ten pokojíček malá bude mít 3-4 roky a za 3 roky jí medvídek pú už fakt brát nebude.co máme už děti si myslím, že mi daj za pravdu. Dneska to pů je ale za rok jjí bude bavit něco jiného a tohle už bude nuda.Chce to něco neutrálního, co s ní chvíli poroste ![]()
@Radka ŠULCOVÁ píše:
Myslete na to, že ten pokojíček malá bude mít 3-4 roky a za 3 roky jí medvídek pú už fakt brát nebude.co máme už děti si myslím, že mi daj za pravdu. Dneska to pů je ale za rok jjí bude bavit něco jiného a tohle už bude nuda.Chce to něco neutrálního, co s ní chvíli poroste
Ono se s tím myslím počítá, že je to jen dočasně, ne? Navíc ten pokojíček za 4 roky používání většinou potřebuje vymalovat (ne-li dřív
), takže není problém pak výzdobu změnit a udělat nějakou „dospěláčtější“
. Ale náš prcek má za chvíli 5 let a medvídka Pů stále miluje a řekla bych, že ještě nějakou dobu milovat bude
. Počítám, že nás čeká dejme tomu za dva roky pak taky změna pokojíčku, troufla bych si odhadnout, že to bude ve stylu dinosaurů
.
@Jajulka Já si to myslím taky
…stejně se bude malovat za další tři roky nebo dle potřeby i dříve, takže s dekoracemi se to pak může vyřešit jinak
![]()
@SarkaLo máš ode mě SZ s fotkama.