Odkazy na internetové stránky s nápady na dětský pokojíček

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
1.7.13 19:06

@Jajulka Já si to myslím taky :lol: :lol:…stejně se bude malovat za další tři roky nebo dle potřeby i dříve, takže s dekoracemi se to pak může vyřešit jinak :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
2.7.13 11:37
@Radka ŠULCOVÁ píše:
Myslete na to, že ten pokojíček malá bude mít 3-4 roky a za 3 roky jí medvídek pú už fakt brát nebude.co máme už děti si myslím, že mi daj za pravdu. Dneska to pů je ale za rok jjí bude bavit něco jiného a tohle už bude nuda.Chce to něco neutrálního, co s ní chvíli poroste :D

máme medvídka Pú už pět let a neomrzel :D :D ;) je to teda decentně. Bordura a pár samolepek malých na zdech.

• Citovat
  • Upravit
9
28.1.14 12:17

TO JE KRÁSNÉ… :-)jajulka…akorát budujeme pokojíček pro kluka. Mohu se zeptat zda je mašinka malovaná nebo nalepená? Ráda bych jí synovi také takhle na zeĎ dala, ale malování není moje silná stránka… :-) jestli je to samolepka tak kde se dá koupit? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
21.8.15 16:21

Ženy, dcera už nám odrůstá z postýlky, takže vybíráme dětský pokojíček. Rovnou jsem se zamilovala do této. Cena vychází cca 20000,– a je za postel, úložný prostor, matrace s roštěm, noční stolek, regálek nad postelí, skřín a komoda na hračky. Jelikož nemám žádné srovnání, tak mi řekněte jestli je ta cena předražená nebo ne, dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.8.15 16:41

@veeeraf za komplet je cena fakt pěkná :palec: otázkou je, co je to za materiál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
21.8.15 17:02
@martina.se píše:
@veeeraf za komplet je cena fakt pěkná :palec: otázkou je, co je to za materiál :think:

Souhlas. Já bych řekla, že je to až podezřele dobrá cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenna24
5.2.16 20:09

Tady mezi těmi jednotlivými kousky nábytku je vždycky někde nějaký pokoj v celku, tak se můžete inspirovat :) Já jsem tam pomáhala vybírat se švagrovou pokoj pro jejich dcerku a hodně se nám líbil třeba tenhle - na žluté hale pokoje simpatico (nejde mi sem vložit odkaz, ale jejich tam spousta… No, už aby mi dcerka taky povyrostla a mohli jsme jí zařídit pokoj pro malou slečnu, zatím nás čeká syn a tam to asi nebude takové vzrůšo :D

• Citovat
  • Upravit
9819
31.3.17 13:34

Tady můžete hledat inspiraci https://www.facebook.com/…42163086623/?…
Dělají jak na míru tak typové produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný