Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jajulka Já si to myslím taky
…stejně se bude malovat za další tři roky nebo dle potřeby i dříve, takže s dekoracemi se to pak může vyřešit jinak
![]()
@Radka ŠULCOVÁ píše:
Myslete na to, že ten pokojíček malá bude mít 3-4 roky a za 3 roky jí medvídek pú už fakt brát nebude.co máme už děti si myslím, že mi daj za pravdu. Dneska to pů je ale za rok jjí bude bavit něco jiného a tohle už bude nuda.Chce to něco neutrálního, co s ní chvíli poroste
máme medvídka Pú už pět let a neomrzel
je to teda decentně. Bordura a pár samolepek malých na zdech.
TO JE KRÁSNÉ…
jajulka…akorát budujeme pokojíček pro kluka. Mohu se zeptat zda je mašinka malovaná nebo nalepená? Ráda bych jí synovi také takhle na zeĎ dala, ale malování není moje silná stránka…
jestli je to samolepka tak kde se dá koupit? děkuji
Ženy, dcera už nám odrůstá z postýlky, takže vybíráme dětský pokojíček. Rovnou jsem se zamilovala do této. Cena vychází cca 20000,– a je za postel, úložný prostor, matrace s roštěm, noční stolek, regálek nad postelí, skřín a komoda na hračky. Jelikož nemám žádné srovnání, tak mi řekněte jestli je ta cena předražená nebo ne, dííky
@veeeraf za komplet je cena fakt pěkná
otázkou je, co je to za materiál ![]()
@martina.se píše:
@veeeraf za komplet je cena fakt pěknáotázkou je, co je to za materiál
Souhlas. Já bych řekla, že je to až podezřele dobrá cena.
Tady mezi těmi jednotlivými kousky nábytku je vždycky někde nějaký pokoj v celku, tak se můžete inspirovat
Já jsem tam pomáhala vybírat se švagrovou pokoj pro jejich dcerku a hodně se nám líbil třeba tenhle - na žluté hale pokoje simpatico (nejde mi sem vložit odkaz, ale jejich tam spousta… No, už aby mi dcerka taky povyrostla a mohli jsme jí zařídit pokoj pro malou slečnu, zatím nás čeká syn a tam to asi nebude takové vzrůšo ![]()
Tady můžete hledat inspiraci https://www.facebook.com/…42163086623/?…
Dělají jak na míru tak typové produkty