Dětský pokoj ve stylu Disney

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
11.10.11 15:06

Dětský pokoj ve stylu Disney

Ahojky!
Začínám pomaličku uvažovat o dětském pokoji pro malého. Původně jsem chtěla pokojík ve stylu CARS, ale co kdyby jednou přibyla holčička???
Máte někdo zařízený pokojíček ve stylu Medvídka Pooh?
Můžete přihodit nějakou fotečku pro inspiraci?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.10.11 15:45

V roku to bude Medvídek Pu,ve dvou BOřek Stavitel,ve třech Cars a ve 4 Spiderman :lol: .Já bych teda volila spíš styl Jungle,nějaké zvířatka.My máme pokoj o dvou barvách,skřín,komoda,zdi polepené dle aktuálního vkusu,když se přestane líbít,vyměním jen nálepky.To jsem moc neporadila,co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
11.10.11 15:46

Ale jo, jsem ráda za každou pomoc a názor. Dík. Asi máš pravdu, že se vkus prcka bude měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.11 15:53
pampalin píše:
Ale jo, jsem ráda za každou pomoc a názor. Dík. Asi máš pravdu, že se vkus prcka bude měnit.

U nás teda Bořek Stavitel fičí už třetím rokem,ale taky jsem začínali na krtečkovi :mrgreen: Takže když byl malý,všude byly nalepené zvířatka,on se aspon krásně naučil je poznávat,pak začaly traktory,tak jsme ke zvířatkům přidali farmu.Mám dva kluky,takže to mám o něco lehčí.Zvířatka máme pořád,kvůli malému,starší neprotestuje,protože tam má i „svoje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.10.11 16:13

Ja by som poradila par nalepiek na stenu,zaclony/zavesy v danej tematike,niekolko hraciek a vankusik- a ostatne neutralne farby-ked sa zmeni vkus dietata,lahko sa zmeni aj izbicka.. Vela spravia textilie-navliecky na posteli,vankusiky,zavesy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí