Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chtěla bych Váš názor na regál/organizér na hračky (viz fotka). Jde mi o to, kdo ho máte a je jedno s jakými obrázky a od jakého výrobce, je to k něčemu? Podle rozměrů je dost malinký. Využije se to? Pro jak velké děti to máte a jak dlouho to děti využívaly? A drží boxy rovně na těch tyčkách? Naživo jsem žádný z těch regálů neviděla, tak nemám představu.
Děkuji za odpovědi ![]()
Taky jsem ho chtěla pořídit, ale je to děsně malý, tak jsem se na to vyprdla.
Meli jsme, kdyz byl prvni syn malinky, bylo to fajn, ale pozdeji jsme objevili system Trofast z Ikea, a na hracky je nejlepsi, vyberes si variantu, kteta se ti nejvic hodi. Hracky jsou hned uklizene, a pritom jsou prehledne.
Tento neznám, ale taky doporučuju ten z Ikey,,,je to super, a boxy jsou barevné, takže i barvičky budou. Navíc si ho dcera polepila samolepkama, takže divočina to byla podobná ![]()
My jedem raky v tom z Ikea, bravhovy deti taky, koupili jsme barevna suplata a fakt super, deckanto tahaji a je prostorny a neznicitelny…
O Trofastu jsem taky uvažovala, ale přijde mi moc mohutný a nevím, jestli by se tam bez skrčení vlezly čtvrtky. Já ten regál chci na výrvarné věci k dětskému stolečku. Děti mají v obyváku své dva malé stolečky a na nich pastelky, fixe, barvy, barevné papíry, čtvrtky, omalovánky…atd. - je v tom nepořádek, všude se to válí, do kufříku se jim to nevleze a není v tom přehled, když něco tvoříme, pořád se něco hledá. Tak jsem si představovala, nějaký malý regálek s úložnými boxy, ve kterých by to bylo pěkně po ruce a roztříděné
.
Mame podobny z Lidlu. Je to dost prtave, mame to jako regal pri hrani na obchod.
Hernu jsme vybavili Trofastem z Ikey, celkem asi 20 boxu, super! Na vytvarne potreby kontejner Alex z Ikey, casem jsme k nemu dokoupili desku a nohu a mame z toho psaci stul.
Já mám růžový z Lidlu, budu se ho zbavovat, protože dcerka už vyrostla a už ho nevyužijeme ![]()
@Caitlyn A do kolika let ten regál dcera využila? Já mám děti 2 a 4 roky, tak jestli už na to nejsou velké
.
@SnoopyRocky píše:
@Caitlyn A do kolika let ten regál dcera využila? Já mám děti 2 a 4 roky, tak jestli už na to nejsou velké.
Teď jí je 6 let a máme v plánu změnit vybavení pokojíčku, protože v září půjde do školy ![]()