dětský veletrh - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
21.3.06 21:37

Madelen - tak se potom prosím ozvi a připiš, kolik bylo vstupný … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
21.3.06 21:42

Babule ja som prave ta trubka, co sa tam chystam zdaleka, ale dost ste ma odradili, tak neviem ci sa mi to oplati.
Do Brna musim tak ci tak, ale vidim to skor na ten obchod.
Mozete mi prosim poradit presne kde to je?? ja do Brna chodim pravidelne a nikdy mi nikto zo znamych tento obchod neporadil 8O ,
3 poschodia to musi byt raj!! :-) maju tam aj hracky??
Prosim napiste mi presnu adresu obchodu, ak viete, alebo aspon co su tam za firmy. Moc dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.3.06 22:03

Vstupný na BVV : 23-24.3. 120 Kč
zlevněná 60
rodinná 120
25.-26. 60 Kč
sleva 30
rodinná 120
parkovné 180 Kč
katalog 50 Kč
To je jak zadarmo, že :?: :wink:

Ghotic,
ta prodejna je na Tomkově nám. č. 6, hned u zastávky MHD, takový velký žlutý barák hned na kraji ulice. Dole mají spoustu postýlek, vaničky, matrace, židličky....., uprostřed hračky, plíny, jídelní potřeby, oblečení....... a nahoře sedačky a kočáry a vybavení k tomu. Já tam teda kupovala jen značkový věci, mají tam dost i polských výrobků, ale v podstatě tam seženeš dost věcí v různé kvalitě. A cenově jsou velmi slušní. Ale poradit moc neuměli, pokud víš co chceš, raději nastuduj na internetu, ať víš, na co se podívat, popř. zeptat. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
21.3.06 22:11

Gothic,
tady to máš i s mapkou

http://www.kocarkyballi.cz/…0najdete.htm

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.3.06 22:20

Gothic

asi už jsem mimo diskuzi (omlouvám se :roll: ), ale ten obchod je fakt super. Koupili jsme tam od kojící podprsenky přes postýlku, španělskou deku,po autosedačku a další a další, zkrátka se mi líbilo, že mají od každého druhu dost na výběr. A vůbec jsem neřešila, jestli bych nááhodou tu postýlku měla na veletrhu o 200,– Kč míň …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.3.06 22:28

Jinak jsem ještě holky koukala, kdo máte maminku nebo betynku, že je tam kupon na slevu vstupného. Jedeme ve čtvrtek hned ráno, sice jsme od Prahy, ale když už to máme naplánovaný :) Navnadili jste mě i tím obchůdkem, tak uvidíme, potom písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
21.3.06 22:37

Holky, v tom obchode na Tomkove namesti je dosti priserna obsluha. Je fakt, ze vyber velikej, ale prodavacky uplne na nic, tak to musite prekousnout. To uz bych spis doporucila Chicco v Shopping parku anebo Baby star na Hnevkovskeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
22.3.06 10:59

Holky tak se přidám,
na tento veletrh jsem chtěla jet taky, ale po shlédnutí ceny vstupenek a spočítání benzinu parkovneho atd… tak jsem to vzdala. Chtěla jsem tam jet jen kvůli autosedačce. Dneska jsem objednala autosedačku od firmy romer

http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

koupila jsem ji na doporučení a i cena je super.

Takže já bych se na nějakej veletrh vykašlala a nejela tam. To je moje rozhodnutí. Jak už tu někdo psal pokud se tam nejde hned ten první den tak je to na nic.

Tak packo Petra a Eliška 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
22.3.06 14:51

Tak jsem se právě vrátila z veletrhu…

Jela jsem tam pro konkrétní kočár, ale nakonec jsem ho nekoupila, protože jsem ho na internetu minimálně ve dvou obchodech našla za cenu o skoro 500,– nižší. Takže vlastně zbytečně. Ale naštěstí mám vstup zdarma a manžel jel na rybaření, tak mě to ani nemrzí…

Je to tam samej kočárek a taky spousta stánků, co s dětmi nemaj nic společnýho. Bylo tam málo lidí, což bylo příjemný (novinářský den), ale podrobně jsem to neprocházela, protože jsem na to (po zjištění ceny) neměla náladu…

Jet kvůli tomu přes celou republiku se (podle mě) nevyplatí…

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.3.06 15:26

Dadlo - díky za zprávu, chtěla jsem se tam vydat kvůli kočáru pro dvojčata, ale po všech těch zkušenostech tady se tam z Prahy s pupkem nepotáhnu, obzvlášť pokud se tam nedá nakoupit zbytek výbavičky jako flašky, plíny, povlečení a tak.

Cami + 2prcci 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
22.3.06 15:56

Tak ste aj mna odradili :D a usetrili mi peniazky, radsej za to malemu nieco kupim v tom obchodiku :-)
Babyexpert poznam, ale spokojna som tam teda nebola. Vsetko desne predrazene a obsluha otrasna, tvarili sa, ze tam nie som, musela som ich asi 3× oslovit, nevedeli mi poskytnut ziadne info, no fakt tazka neflexibilita. Neboli schopni mi odpovedat na otazky a ked som chcela komunikaciu mailom, ze predsa nemozem chodit kazdy tyzden do Brna, aby som vystihla ich veducu, tak ani to nebolo mozne. :-(
Ten druhy spominany obchod tiez nepoznam Jandulka kde je Hnevkovskeho?? Pripadne Hnevkovskeho kolko?
asi to bude huste to tam hladat pri tej premavke, co tam bude, snad to manzel prezije :D .
Ja som zatial chodila len do olympie, vankovky a potom tam hore na kopci ten shopping, kde je puntanela. Este vieme trafit do babycafe, tak aspon aka cast Brna su tie obchody?? Prosim poradte :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
22.3.06 16:04

Gothic, pokusím se ti vysvětlit, kde je Hněvkovského…
Když jedeš po dálnici od Bratislavy kolem IKEA a podjedeš dálnici od Prahy na Olomouc, tak vlastně ta ulice, kterou pokračuješ do středu Brna je Hněvkovského. Ten obchod, o kterým je tu řeč, je po pravé straně u druhé světelné křižovatky nebo snad kousíček před ní. Doufám, že se nepletu, tam jsem se ještě nebyla mrknout…

http://www.babystar.cz/

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.3.06 16:46

Dadli, nepleteš se :) ,a parkoviště je přímo před obchodem. Akorát co vím, tak se tam dá přijet opravdu jen po té cestě od Shopping parku a Olympie, kterou popisuje Dadla. Jednou jsme jeli z města a já nutila manžu tam „nějak“ zabočit, což z téhle strany jaksi nešlo … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
22.3.06 17:09

No, my tam odbočili i směrem z města. Patrně jakýsi drobný dopravní přestupeček :oops: :P
Nebo se pletu a otáčeli jsme se u Makra, už nevím…

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.3.06 18:31

Ahojky,
holkám z Prahy a okolí, co se chystají na veletrh do Brna doporučuju spíš počkat na ten co bude koncem května v Praze v letňanech. Minimálně tam budou mít to stejný co v Brně. Je to 25. -28. května. Loni jsem tam byla a pořídila malýmu za docela slušnou cenu krásnou jídelní židličku a mohla jsem si jí hned odvést (první den). Dost firem tam bylo z Prahy a okolí, takže asi zboží doplňovali.
http://www.forkids.cz/2006/prona.asp
Sice tam nebylo až tak moc firem, ale byl to první ročník, tak doufám, že letos se polepší, pač tam jedu opět.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky