dětský veletrh - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
20.3.06 16:24

dětský veletrh - Brno

Ahoj holky,

prosim Vás, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s Dětským veletrhem v Brně, který se tento týden koná. Chtěla bych si tam sjet pro golfky, které stojí tak kolem 9 tis. a tak nevím, zda mít peníze v hotovosti nebo se tam dá třeba platit kartou a nebo je tam bankomat. A ještě prosím, je možné si ten kočárek hned odvést nebo mi dají nějaký kupon např. na slevu (kvůli které tam jedu :) a potom si ho koupím třeba u nich v obchodě.

Děkuji za info

Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
20.3.06 16:39

Ahojky,
obavam se ze na toto ti nikdo neda odpoved. Zalezi to vzdycky na te ktere firme jakym zpusobem a jestli vubec daji slevu, maji zbozi primo na stanku atd.
Mozna spis jestli jdes za konkretni firmou tak se zeptat jich jakym zpusobem se budou na BVV prezentovat a jak budou davat slevy.

Jinak co se tyka bankomatu tak ten je u brany c.4, je tam i primo CSOB banka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
20.3.06 16:43

V pavilonu E býval ještě bankomat České spořitelny, snad to ještě platí…

Tady bys měla najít katalog vystavovatelů, kteří budou vystavovat kočárky:
 http://www.bvv.cz/….nsf/WWWNSub?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
20.3.06 16:45

Ahoj,
tak na veletrzich aspon po me dvoulete zkusenosti maji vetsinou prave ty kocarky, autosedacky, ale obleceni nebo dorbe veci jako flasky atd moc ne. Slevu vetsina firem (ale muze to byt i jinak) poskytuje na vystavene exponaty, ovsem je treba tam jit hned prvni den, protoze treba Maxi Cosi meli slevu na sedacky 35 % a hned prvni den byly uz vsechny zamluvene. Takze si je pak vyzvednes az posledni den veletrhu. Nektere firmy maji i slevy na objednane zbozi, ktere dodaji pozdeji (my takto koupili kocar). Bohuzel se mi zdalo, ze loni tam bylo mene firem nez predloni, ale kocar si tam asi vyberes, temer vsichni velci vyrobci tam byli. Ale necekej, ze to bude na celem vystavisti, minule byl jen jeden mensi pavilon.
Krasny den
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
20.3.06 16:47

Ahoj,
většinou to bývá na veletrhu levnější než v obchodě. Zálaží opravdu na firmě. Bankomat tam je a je tam taky staršně móóóć lidí 8O :D . Výhoda je v tom, že si to v pohodě všechno vyzkoušíš, pobereš letáky apod.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.3.06 16:57

Holky díky za info. Zejtra zkusím zavolat vystavovatelům, jestli mi řeknou, kolik mají ty slevy :) Mě se jedná o golfky Jané a Peg Perégo, tak uvidíme.
Ještě jednou díky

Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.3.06 17:18

Ahoj holky,

já teda musím přiznat, že jsem loni byla dost zklamaná. Koukala jsem po kočárkách, postýlkách, autosedačkách - a kde nic tu nic. Od Inglesiny tam nabízeli jen asi tři kočárky, nelíbili se mi barvy. Postýlky a další zboží neměly většinou uvedenou cenu, musela jsem se stále dokola ptát znuděných prodávajících (kteří občas vypadali, že s firmou nemají nic společného, dokonce nebyli schopni mně tu cenu říct, odkazovali na své webové stránky apod.) Autosedačky Romer, po kterých jsem se pídila, jsem tam nenašla vůbec. Nakonec jsem si u jednoho stánku vybrala nějakou roztomilou soupravičku do koupelny (osuška, žínečka …) a když mně paní řekla, že si pro ni mám přijet v neděli (nebydlíme zrovna kousek od Brna), dala jsem veletrhu sbohem a odjela hledat Tomkovo náměstí, kde jsme v prodejně dětského zboží na třech patrech nakoupili všechno, co jsem měla na seznamu. 8)
Tím vás rozhodně nechci odradit! Sama nevím proč, ale letos mě přes rozpačitou zkušenost zase láká tam nakouknout … :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.3.06 18:42

Orpet, na golfky Jane davaji 10% slevu, ptala jsem se na to primo dodavatele - Handy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.3.06 19:11

Jandulko, a nevíš, jestli to bude tak, jak už tu někdo psal, že si to musíš zamluvit a vyzvednout až ten poslední den? Jsme totiž od Prahy, takže žádný kousek :)

Díky Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.3.06 22:18

Já se přidávám se svými zkušenostmi k tomu, co psala timeaa. Byly jsme na BVV minulý rok s kamarádkou a byly jsme taky dost zklamané. Dost věcí, které jsou vystavené, prodávají až v něděli, kdy končí. Tzn, jít tam 2×. Taky jsem psala dotaz na HANDY Praha, jakou slevu budou dávat na kočáry. Paní docela nepříjemně odpověděla na můj dotaz a dál napsala, že sleva bude 10% a při objednávce 5 %. Taky se nevyjádřila, zda bych si pro kočár musela dojít v neděli, nebo bych si ho mohla vzít dříve. Ale asi tam nebudou mít nějaké velké zásoby. Takže, kdo si myslíte, že na BVV bude spousta věcí, jako kosmetika, oblečení, lahvičky, hračky, plíny apod., je lepší zajít do dětského obchodu na Tomkově nám., kde mají větší výběr a ceny taky ucházející. Jen ten přístup personálu by mohl být lepší. Taky se tam chci jít podívat ( na BVV ), ale nevím nevím, zda to má smysl.

ORPET,
HANDY kočáry jsou z Prahy, takže si kočár můžeš vyzvednout v Praze - ale asi jen s 5 % slevou. Jestli se ti to ovšem vyplatí, když si spočítáš cestu, vstupné, parkovné… Nebo ti ho můžou poslat, mají internetový obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
20.3.06 23:16

Ahoj,
taky jsem se nechala nalákat na veletrh v Brně, ale byla jsem spíš znechucená než zklamaná, že tam pořádně nic nebylo. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem tam jela až v sobotu. Ale pár firem z kočárky, pár dětských postýlek atd. (většinou Polsko) Co mě zarazilo, tak hromada stánků, které se vůbec netýkaly dětí, šílený tržnicový brak, vonné tyčinky a podobné nesmysly.
Nejela jsem si tam koupit kočárek, ale spíš okouknout golfky Inglesina, které jsem si našla na internetu. To, co jsem potřebovala, jsem v podstatě vyřídila, ale čekala jsem, že tam třeba nakoupím nějaké oblečení, ale v tom tam výběr nebyl.
Snad máte lepší zkušenosti než já.
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.06 11:23

Holky a neni nekde na netu seznam vystavovatelu?? Nevite nektera?
Mne to taky dost laka, hlavne kvuli autosedacce a taky jentak na cumendu, ale potom, co tu pisete, abych nebyla zklamana, jsme taky kousek od Prahy, takze celkem dalka…

Radka

• Citovat
  • Upravit
635
21.3.06 11:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.3.06 14:10

Já si myslím, že jet jenom na veletrh odněkud z daleka se určitě nevyplatí. Já to mám tady za humny, takže tam asi na čumendu zajdu, Půjdu tam ve čtvrtek (pokud bude malá dobrá, máme 6 nemoc ale teplotky už moc nemá ). Tak vám sem napíšu, jestli to stálo za to. Nebo kdo tam půjde dřív, napište své dojmy a co vše tam mají :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.3.06 21:14

ahoj holky ja byla minuly rok-to jsem mel jeste bricho:-)
mne to neprislo tak hrozne jak pisete,ale taky se mi nezda ze by se dalo zbozi koupit hned,ted pojedeme v sobotu jedu na golfky,ale spis zkouset ktere jsou nejlepsi a ne mopc drahe.tak uvidim co tam bude.
Petula od nas z denicku(ruznata)rikala ze z toho ale byla taky zklamana ze tam nic nebylo.ale to asi jak je kdo zvykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí