DĚTSKÝ ZUBAŘ PRAHA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
5.4.07 12:59

DĚTSKÝ ZUBAŘ PRAHA

Ahoj, neznáte některá dobrého dětského zubaře, který bere i mimina?
Díky Lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
5.4.07 14:45

Ahoj, když jsem se se pídila po dětském zubaři, řekl mi můj zubař, že jich je hrozně málo, a že prckům s mléčnými zuby stejně nic nedělají, jen je prohlížejí. Takže mi dcerku zaregistroval sám k sobě a je to nejlepší, když jdu k zubaři já, koukne i na malou, a je to hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.4.07 14:48

Ahoj, přesunula jsem diskusi do Zubařů - do autosedaček se fakt nehodila…

l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.4.07 17:51

Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.07 19:29

Ahoj, tak my zitra zrovna razime k zubari. Jdeme na polikliniku budejovicka - centromed, tam je nekolik detskych zubaru. Ja jsem dostala doporuceni na MUDr. Pithovou. Tak at dobre vyberete. Romca A david, 2 a ctvrt

• Citovat
  • Upravit
20656
6.4.07 03:14

Tak já řeším stejný problém už půl roku … můj zubař dětské pacienty nebere, o nikom kdo by se staral o děti neví, obvolala jsem na přes 15 ordinací a všude buď plno nebo neberopu děti nebo jen děti svých vlastních pacientů.
Tak jsem se přidrzle zeptala, jak jako mám zajistit svýmu dítěti péči o chrup, když mě nikde nevezmou a sestřička odvětila, že mám zkusit obvolávat dál … :evil:
Už mi někdo dával kontakt na dr na praze 4, ale to beru jako poslední možnost, máme to přes celou prahu a cesta by nám trvala hodinu…

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
6.4.07 08:54

Ahoj,
my do Centromedu na Budějovické chodíme taky a jsme moc spokojený. Matyášovi v lednu (2 roky) trhali zub a tam jsem ocenila šikovnost zubařky. Samozřejmě, že řval (u injekcí a trhání zubu mám chuť brečet i já :D ), ale všechno bylo za pár vteřinek hotové, krásně čistě provedeno, za 3 dny to měl zahojený.
A chodíme taky k dr. Piťhový.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.