Dětský zubař - Příbram

287
2.3.11 22:34

Dětský zubař, Příbram

Ahoj, nevíte o dobrém dětském zubaři v Příbrami? Blíží se čas na naší první prohlídku a nějak nemohu nikoho najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Baslerinda
8.3.11 13:58

Zdravím a nechtěla by jste raději k zubaři dojíždět do Prahy? V Příbrami není dobrý zubař pro dospělé,natož pro děti …

• Citovat
  • Upravit
3871
13.4.12 09:47

Co já vím, tak v Příbrami je jen jedna. dr. Withová. taky k ní chodíme, je pravda, že by mohla být milejší.Ale větší problém jsme s ní nikdy neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.4.12 17:26

Ahoj. Já sháněla v říjnu zubaře pro své dva kluky. NIKDE nikoho neberou. Jeden nejmenovaný pan doktor mi dokonce napsal, že s dětmi nemá zkušenost a že je tedy nechce pod sebe. Obvolala jsem všechny stomatology. Nikde, nic. Nehledě, že mi každý řekl, že přímo dětský stomatolog není, že všichni stomatologové dělají i děti. Nakonec jsem našla moc milou paní zubařku v Milíně. Perfektně si s klukama poradila (tehdy 2roky a necelý rok). Vše mi vysvětlila. A i mě uklidnila, protože předchozí zubař mě dost vyděsil a vůbec se mi nelíbil jeho přístup (zanedbal a chtěl posílat do Prahy, ale tak, aby on byl machr a já ta kráva, co se neumí postarat). Ale s paní doktorkou to šlo perfektně a i mi vysvětlila zbytečnost a nesouhlas s panem doktorem.Je pravda, že kluk je naprosto OK. Mimochodem, obvolávala jsem i pár zubních ordinací v Pze a i tam jsem na tom byla dost bídně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.11.12 19:10

Ahoj, můžu se zeptat, jak se jmenuje ta zubarka v Miline a jeji tel. číslo? Ted řeším stejný problém, mám 10ti měsíčního prcka a brzo by měl jít na prohlídku a nemůžu nikoho sehnat…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.11.12 19:24

Ahoj, my jezdíme do Milevska a super.. Přístup k dětem úžasnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
20.11.12 20:01

Ahoj nevím zda přijímá ale rozhodně mohu doporučit mudr. Větrovský je v ulici školní pokud se nemílím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.11.12 20:09

Mě vzala syna moje doktorka, ke které chodím taky odmalička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.