Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky prosím Vás potřebovala bych poradit zda nevite nejake dětského zubaře s Karviné čeká nas první prohlídka a malý se bojí cizích lidi už tak to bude zlé potřebovali by jsme opravdu nějakeho hodného ktery to umí s dětma předem děkují.
@Dagi13 pan doktor Okenica je perfektni. Nejlepsi zubar, ktereho znam.Maly se na navstevy k nemu tesi.Ma super pristup. Vsechno ukaze, vysvetli, popovida si s pacientem, posranduje. V breznu mel ordinaci tam kde byla zubni pohotovost. Nevim jestli tam jeste je, teprve se budeme objednavat.Je to mlady kluk po skole, ale super, super, super! Jen nevim jestli jeste bere nove pacienty.
@Dagi13 perfektní je dr. Maďová je to u kauflandu na středisku 1. patro doprava až na konec chodby, sama k ní ještě chodím, bere i dospělé a s dětmi to umí moje zkušenost ![]()
@Renatuška o paní Maďové jsem už taky slyšela a nevíte jestli bere nové pacienty?.. Malý je opravdu strašpitlík a nechci ať tam chodí opravdu s pláčem
Tak to netuším, ale snad jo zkuste zavolat 596 338 116 Maďová Karin
@Dagi13 jen jedna nevýhoda je že když jste objednaná třeba na 9 ráno tak je na 9 ráno objednáno i dalších Pět lidí no, a čekáte třeba půl hodinky, do ordinace nevolá jménem ale další, to je jediná chyba, ale jinak je doopravdy skvělá, jen musíte počítat s tím že si v čekárně počkáte lidi si počkají protože vědí že je dobrá
a s dětmi to doopravdy umí
@Renatuška To už zase pro nás není takový problém
hlavně ať to umí s malými dětmi..A náhodou když děti mají kazy v mléčných zoubkach vrtajim je nebo nechává tak?
@Dagi13 Okenica vrta a dava barevne plomby. S cekanim je to stejne jako u Madove, ale vola jmenem.Na Madovou jsem taky slysela chvalu.Tak at dobre poridite a sezenete.Jo a zoubky trha s injekci a dasne pred tim umrtvi vodickou.
Holky moc děkujeme nevěřila bych že je to tak složité najít v dnešní době opravdu dobrého zubaře. Skusime tu Maďovou jestli teda bere.
Ahoj. Maďová bezkonkurečně nejlepší zubařka na světě!!! Chodím k ní od 12 let, je mi 29. Je milá, prostě zlatíčko a super odborník - díky ní mám zuby rovné a v dobrém stavu. Myslím, ale že už nebere, má hrozný nával. Nejlepší hlášky: Prosím, vypláchněte si pusinku; Zlobí vás zoubky? apod.
Ahoj
Tak za mě určitě pan doktor Okenica. Bezvadný přístup, ochotný a opravdu důkladný. Dříve jsem chodila k paní doktorce Maďové, milá to ona je, s dětmi to taky umí ale je to u ní jak na běžícím páse, nemá pořádně čas né jednou se mi po jejím ošetření bolest zubů rozjela opravdu kvalitně, mé sestře v zubu například zapomněla kus vaty která jí zanítila celý zub a dásno, zachraňoval pak jiný doktor. A to byl hlavní důvodem proč jsem od ní odešla měla jsem problémy se zuby po jejím ošetření - neošetření a né jednou a to i další členové mé rodiny.
@pvmr tak budeme mít paní doktorku Maďovou čeká nás první návštěva tak doufám že to malý zvládne ![]()