DHEA a snažení

240
4.1.16 10:11

DHEA a snazeni

Zdravim vsechny snazilky,
Najde se mezi vami nekdo, kdo vyzkousel DHEA? Mam velmi nizke AMH 0.03 a na ruznych zahranicnich forech jsem videla dobre zpravy o DHEA a tak jsem se rozhodla to vyzkouset. Uz ji beru 1.5 mesice 75mg denne - zatim mam vedlejsi ucinky: mastne vlasy a celkem mi padaji (hlavne pri myti), nespavost, ale zase hodne energie. Prosim o vase nazory a zkusenosti. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4535
4.1.16 10:23

@Evita75 já jsem vybrala 300 pilulek a otěhotněla jsem, ale jestli je to díky ní, to nemůžu na 100% říct, protože jsem toho vyzkoušela hodně. Měla jsem takové fialové balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.1.16 10:42

Dekuji za zpravu Mallorko… a jake jsi mela vedlejsi ucinky? A brala jsi tu Micronized nebo obycejnou? Velice ti dekuji za kazde info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
4.1.16 10:50

@Evita75 já brala takovou tu ve fialové lahvičce, už je to dýl, tak si to nepamatuju, jinou mi nedoporučovali. Vedlejší si nepamatuji. Přibrala jsem, ale nemělo by to mít ne? :D to jsou přece hormony mládí, tak bys měla vypadat líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.1.16 11:34

No ja prave nejake mam… padaji mi celkem vlasy a hrozne se masti, ale hlavne v noci nemuzu spat. A tak si rikam, zda-li je to normalni, nebo to mam vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí