Diazepam pro dítě - 6měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
31.1.13 12:07

@verrru Já byla dnes u dr a asi nějaká viroza nebo zuby nebo třeba 6nemoc :roll: uvidíme co se z toho vyklube :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.3.13 13:13

Dobrý den a jak reagujete na zimnici prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
27.3.13 13:21

@anonimy Zimnica znamená, že teplota stúpa. Sú preto pri tom chladné ručičky i nôžky. Vtedy sa teplota nemá zrážať, naopak dieťaťu je zima, tak teplo obliecť a zabaliť pod perinu.

• Citovat
  • Upravit
6
27.3.13 13:34

Aha já jím jí ju srazila četla jsem že jí mám dát něco a na čelo dát studený obklasd tak nevím dostali jsme ATB tak doufám že to přejde a taky jsme dostali diazepan malá měla 37.1 ale já jí ho nedávam také jse bojím ohledně křečí :'( ale radši jsem když jsou děti zdravé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.3.13 13:35

Před třemi dny 38.3 atd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
27.3.13 14:48

@anonimy Nie, keď teplota stúpa, nezrážať. Aké máš veľké dieťa?

Mmch, ja neviem, prečo sa z teploty robí taký strašiak, teplota je v pohode, tá pomáha… Deti teplotu znášajú dobre, ja osobne nevidím dôvod ju zrážať hneď na začiatku. Naopak, ak dáš dieťaťu nejaký Paralen, tak ten utlmí i prípadné bolesti, a to je zase, aspoň pre mňa, naškodu, pretože potom neviem, či dieťa i niečo bolí, a teda mu môže byť niečo vážnejšie, než len viróza…

Príklad z posledného týždňa - všetky deti mi ľahli s vysokou teplotou a kašľom… Dva-tri dni teplota, potom deň ok, potom zase teplota… No, teploty sa pohybovali až do 39,5. Ale deti nič nebolelo, a keďže som im žiadne Panadoly nedávala, bola som si istá, že ich fakt nič nebolí. Ak by mali bolesti, šli by sme k Dr., ale keďže bolesti neboli, tak sme to len prečkali doma, bola to viróza, už sú všetci zase ok…

• Citovat
  • Upravit
Tiffy
7.11.13 08:02

Maminky, přibližně v době kdy vznikala tato diskuse jsem odmítala jakékoli užívání diazepamu pro miminko. Brala jsem to na lehkou váhu. Proto jsem si jej nikdy ani nevybrala z lékárny. Bydleli jsme cca 50km od nemocnice. Dcera měla teplotu, pouhých 38.5. Vše šlo rychle, malá dostala křeče, neměla jsem Diazepam tak jsem volala rychlou. Než dojeli bylo pozdě. Pokud ještě někdy budu mít děti, nebudu takto odsuzovat chemii. Raději preventivně než koukat jak umírá.

• Citovat
  • Upravit
5088
20.1.15 20:09
@janinka4444 píše:
díky za příspěvky fakt mně zajímalo jestli je to běžná praxe vidím že je já jsem se s tím setkala poprvé a to mám třetí dítě přesto bych asi diazepam nedala fakt je že křeče jsme zatím díky bohu nikdy neměli.

u nás to taky běžná praxe není,.. jak jsme psala, dala jsem u nedonošeného a jen u očkování, ale to se dává, nedonošenci mají daleko větší riziko f. křečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí