Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky poradte co mam stale varit 4 letemu po prujmu,musime drzet aspon tyden dietu uz nevim co varit,dneska jsme udelala ryzovou polivku s korenovou zeleninou,vareny brambor jen ,musime dietovat aspon tyden ![]()
Klidně vyzkoušej i maso nejlépe kuřecí, ale pouze vařené na vodě, těsně před koncem můžeš přidat kousek másla ![]()
My jsme při dietě jedli i sladkou rýži s banánem nebo jablkem, masový vývar s nadrobeným rohlíkem.
Drželi jsme bezmléčnou a protiprůjmovou dietu v kuse 8 týdnů, když bylo dceři 14 měsíců, hrůza
Myslím, že ten týden se to dá zvládnout i se třemi čtyřmi jídly pořád dokola, máš už velkého šikulu, kterému se to dá trochu vysvětlit.
Ahoj, taky bych už zkusila masový vývar, dietní rizoto, banány, bramborovou kaši třeba se šunkou nebo kouskem vařeného masa, těstoviny s masem a „vodovou“ omáčkou
Přeju, ať je brzo dobře ![]()
Moc moc dekuju,vsechno jsem si napsala a budem improvizovat,on uz ma stale hlad a hleda jidlo,bojim se aby jsme pak nezacli s dietou od zacatku musim ho hlidat.Jsem moc rada ,ze se muzu poradit ,protoze cloveka zrovna nic nenapada co by uvaril…diky moc ![]()
Mě se ještě hodně osvědčila šunková pěna - rozmixovaná šunka s tvarohem. Je to dobré, dietní a hlavně dost výživné ![]()
Záleží na tom, jak přísnou dietu musíte dodržovat. My nesměli ani třeba výše uvedené těstoviny a mléčné výrobky už vůbec ne, dráždí to střeva, pokud nejsou zcela v pořádku. Takže tvaroh určitě ne. Pokud máte držet dietu jen týden, vydžela bych to na té rýži, bramborách, rohlíkách, vývarech s kořenovou zeleninou, banánech a jablkách.
Taky mne ten tvaroh zaskocil jako dietni.Meli jsem den vodnaty prujem,takze jen ty rohliky banany zeleninu brambory ,ryzi jak pises.Uz jsme nevedela jak mam vse kombinovat,aby to vypadalo pestreji ten jidelnicek.