Dieťatko mi veľa kaká, nepriberá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mliko mate. A abkm, jinde mlíko nedostava?
Piskoty, rohlik? Muze k tomu byt jeste kureci/vajicka. Jak dlouho ma prikrmy a jak dlouho pozorujes to kakani?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě teda nepřijde, ze by jedl nějak málo… mám 7M kluka, taky na um, 240ml by mi v životě nevypil… ráno má 150ml mlika, v 10 ovocnou kapsicku nebo ovoce 100g, oběd masozelenina, tak 180g, v 15 má jogurt bílý na svačinu, v 18 kaši ze 120ml vody a před spaním 150ml mlika… v noci se teda jednou budí a to vypije 180ml. A je ho dost, má 9kg, teď už přibírá taky min, asi 400g za měsíc, ale oni už teď tolik nepribiraji… a taky občas kadi i 5× denně, teď teda jenom 2× a až si říkám jestli je to normální. To speciální mliko mate proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majja144 mně dcera takhle kakala po probiotikách a vůbec nepřibývala. I když dle doktora to není možné, vím o více dětech, kterým nedělaly dobře. A nemá syn třeba nějakou potravinovou alergii? Nějaká nová zelenina? (celer, pastinák atd?)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen abkm zrejme nemá, toto mlieko ma kvoli refluxu a nafukovaniu, čo sa aj zlepšilo, skúsili sme prejsť na obyčajné mlieko no nebolo to úspešne tak zatiaľ takto s Neocatom. Do prikrmov dávam aj trochu masla a doteraz s tým nemal problémy. Cez diétu nemal žiadne ale kakanie rovnaké. Prikrmujem kvôli refluxu od ukonc. 4 mesiaca. Kaka mi takto od Vianoc. ![]()
@Verurizeckova tak to je riadny chlap, môj ma ledva 8 kg pri takomto bohatom jedálničku. Ako píšem vyššie kvôli refluxu a nafukovaniu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hankacd myslela som aj na tie probiotika,kvoli brušku sme dávali skoro od narodenia až doteraz. Vysadim ich na týždeň a uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majja144 taky jsem vyzkoušela mlika a teda za mě úplně nejlepší mliko na které jsem natrefila, dělají i kaše, je Kendamil. Žádné palmove tuky, cukry… nasadila jsem od ukonceneho 6M jako pokračovací mléko a upravila se mu stolice, prdy, fakt perfektní. Doporucuju, zkus na to mrknout… třeba mu nesedí to mliko co se stolice tyče
syn je po tatínkovi kus chlapa no, měří 72cm a váží těch 9kg, ale je cely takový dobre stavěny, ramenaty, budoucí vrcholový sportovec, aby mohl živit maminku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majja144 ja mam nejedliky. Druhy kojeny. Ale cca od pul roka kadil taky vickrat denne. Doktorka ze to u kojenych muze byt, ale protoze s prvnim (jeste větší nejedlik) jsme vsechno dost resili a druhe byl taky maličkej, tak jsme zkoumali co. No a bylo to tim mlikem, repektive abkm. Nemel ve stolici hlen ani krev ani vyrazku, nic. Jen kadil vickrat. No zkusila jsem na radu doktorky fakt vyradit veskere mliko (o to hur, ze jsem musela i ja) asi do trech tejdnu se to spravilo. Po dvou měsících jsem mu zkusila dat trochu jogurtu a do druheho dne to bylo zpet.
Jinak byl na prikrmech taky od 4. Mesice.
Cca v roce ho to preslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit