Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni
Jak už to tak bývá,když se daří,tak se prostě daří a hned po pračce nám odešel foťák, po něm sice ještě i myčka, ale teď řeším ten foťák. Chtěla bych nějaký do cca 4000 Kč, přecijen rodičák je rodičák a moje přání jsou, dobré kvalitní fotky, alespoň 4× zoom, HD video a když bude mít nějakou tu funkci zachycení úsměvu,což se u mě hodí,bylo by to super,ale samo není podmínkou ![]()
Takže pokud máte nějaké typy či vlastní zkušenosti, budu ráda a děkuju za ně ![]()
Ahojky, no za mě doporučuji foťák Olympus Mju Tough…v nějaké akci se dá sehnat i do 4tis (jako např tady : http://www.pixmania.cz/…10-bily.html?…) Výborné je, že je voděodolný a otřesuvzdorný…což teď hodně oceňuji
už mi párkrát spadl a to i do vody a nic se nestalo…fotky z něj jsou moc pěkné, HD video to má, nejsem si jistá tím zoomem, ale funkcí má až až ![]()
já doporučuju značku canon, mají dost kvalitní foťáky. Jeden máme skoro deset let a pořád fotí (teď už teda tak nějak na heslo, ale to proto, že ho synátor utopil v bazénu) a druhý máme 3 roky a je fajn. Za cenu do 4000 určitě seženeš i větší zoom, než 4, my máme 6 a občas bych brala i víc. (přímo typ neporadím, protože v aktuální nabídce nemám přehled…)