Digitální teploměr- zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
10.9.11 20:46

já si kupovala v lídlu jak byl v akci a jsem spokojená měří dobře a je to rychlovka. Byla za 300 myslím. Mrknu na značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
10.9.11 20:58

to jo ty rychloběžky a rtuťové teploměry jsou už zakázané,ale já mám doma obyčejný a zkusím s tímzítra změřit a porovnat,ale ty rychlobžky byli výborné,ještě při klukovi v porodnici jsme s ním měřili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.9.11 21:05
mamina25 píše:
to jo ty rychloběžky a rtuťové teploměry jsou už zakázané,ale já mám doma obyčejný a zkusím s tímzítra změřit a porovnat,ale ty rychlobžky byli výborné,ještě při klukovi v porodnici jsme s ním měřili

My jsme je v pörodnici měli taky, ještě v listopadu, a byly super. Že jsem jim jí nevzala:-D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
10.9.11 21:17
atominnka píše:
mamina25 píše:
to jo ty rychloběžky a rtuťové teploměry jsou už zakázané,ale já mám doma obyčejný a zkusím s tímzítra změřit a porovnat,ale ty rychlobžky byli výborné,ještě při klukovi v porodnici jsme s ním měřili
My jsme je v pörodnici měli taky, ještě v listopadu, a byly super. Že jsem jim jí nevzala:-D :twisted:
:lol: :lol: :palec:
taky kdybych to vědela že je zruší,tak by asi odešla se mnou domů :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.9.11 21:58

digitální jsou blbý… ale holt co už :nevim:
Jinak já jsem taky spokojená s Omronem, úplně jednoduchej, stál tuším 60 korun :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.9.11 21:58

Taky digitálům nevěřím a proto si střežím rychloběžku jako oko v hlavě.
To je prostě nejpřesnější teploměr který žádný blud naměřit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.9.11 22:03

Holky nečetla jsem všechno mám doma 3 digi jeden chicco do zadečku dobrý,potom spengler ten měří uplně na ho… a ještě microlife ten stál asi 700 a je taky na prd tak jak zjistit tu spravnou teplotu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.9.11 22:09

Tak já digitálům taky nevěřím :-( . Pokaždé měří jinak - jednou bez teploty a zachvilku horečka :cert: Je to pár dní co jsme byli v nemocnici a malého měřila čelním teploměrem - ten ji naměřil 36,7 což se doktorce nezdálo,protože byl horký - změřily ho normálním teploměrem a měl 38.7 :roll:
Zaručeně obyčejný doporučuju. Spokojenost nade vše :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.9.11 23:37

obyčejnou rychloběžku s rtutí už neseženete, ale je i ta lihová třeba tady tedy ted je vyprodána :(
 http://www.lekarna.cz/…obezka-pouz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.9.11 23:42
madi píše:
tady jsou testy teploměrů - http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…

Mám toho vítěze testu a nikdy mě nezklamal. :think:  :wink:

To rozpětí, co píše zakladatelka ještě není tak hrozné. Ale mě teď udělal bezdotykový teploměr toto: (dítě na čele poměrně horké, rýma, kašel, proto jsem chtěla přeměřit) měření na čele 36,8C, na levé straně krku 37,7C, na pravé straně krku 38,6C. Tak z toho jsem byla teda vydivočená! :cert: Krám jeden drahej! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
11.9.11 07:28
Wiolla píše:
madi píše:

To rozpětí, co píše zakladatelka ještě není tak hrozné. Ale mě teď udělal bezdotykový teploměr toto: (dítě na čele poměrně horké, rýma, kašel, proto jsem chtěla přeměřit) měření na čele 36,8C, na levé straně krku 37,7C, na pravé straně krku 38,6C. Tak z toho jsem byla teda vydivočená! :cert: Krám jeden drahej! :pocitac:

to teda věřím,to je hrozný takový rozdíl pak člověk neví co a jak :cert:
Já mámdoma klasicky rtuťový teploměr,ale to měření je na dlouho,jsem zkoušela malýmu a o :cert: n nevydrží tak dlouho a v podpaží už nechce vůbec,ach jo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.9.11 08:54
mamina25 píše:
Wiolla píše:
madi píše:

To rozpětí, co píše zakladatelka ještě není tak hrozné. Ale mě teď udělal bezdotykový teploměr toto: (dítě na čele poměrně horké, rýma, kašel, proto jsem chtěla přeměřit) měření na čele 36,8C, na levé straně krku 37,7C, na pravé straně krku 38,6C. Tak z toho jsem byla teda vydivočená! :cert: Krám jeden drahej! :pocitac:
to teda věřím,to je hrozný takový rozdíl pak člověk neví co a jak :cert:
Já mámdoma klasicky rtuťový teploměr,ale to měření je na dlouho,jsem zkoušela malýmu a o :cert: n nevydrží tak dlouho a v podpaží už nechce vůbec,ach jo :-?

Náš malý se taky cuká,ale sednu si s ním,sevřu do náruče a koukáme spolu na pohádku dokud není změřeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
11.9.11 09:43

verenika

Když u nás je ten problém,že má malý teď období,že se nechce vůbec mazlit,tulit a ani nic,jak ho pohladím,nebo si ho chci dát na klín tak se odstrčí a řekne mi,nech ho bejt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí