Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
já si kupovala v lídlu jak byl v akci a jsem spokojená měří dobře a je to rychlovka. Byla za 300 myslím. Mrknu na značku
to jo ty rychloběžky a rtuťové teploměry jsou už zakázané,ale já mám doma obyčejný a zkusím s tímzítra změřit a porovnat,ale ty rychlobžky byli výborné,ještě při klukovi v porodnici jsme s ním měřili
mamina25 píše:
to jo ty rychloběžky a rtuťové teploměry jsou už zakázané,ale já mám doma obyčejný a zkusím s tímzítra změřit a porovnat,ale ty rychlobžky byli výborné,ještě při klukovi v porodnici jsme s ním měřili
My jsme je v pörodnici měli taky, ještě v listopadu, a byly super. Že jsem jim jí nevzala:-D ![]()
atominnka píše:mamina25 píše:My jsme je v pörodnici měli taky, ještě v listopadu, a byly super. Že jsem jim jí nevzala:-D
digitální jsou blbý… ale holt co už ![]()
Jinak já jsem taky spokojená s Omronem, úplně jednoduchej, stál tuším 60 korun ![]()
Taky digitálům nevěřím a proto si střežím rychloběžku jako oko v hlavě.
To je prostě nejpřesnější teploměr který žádný blud naměřit nemůže.
Holky nečetla jsem všechno mám doma 3 digi jeden chicco do zadečku dobrý,potom spengler ten měří uplně na ho… a ještě microlife ten stál asi 700 a je taky na prd tak jak zjistit tu spravnou teplotu ![]()
Tak já digitálům taky nevěřím
. Pokaždé měří jinak - jednou bez teploty a zachvilku horečka
Je to pár dní co jsme byli v nemocnici a malého měřila čelním teploměrem - ten ji naměřil 36,7 což se doktorce nezdálo,protože byl horký - změřily ho normálním teploměrem a měl 38.7 ![]()
Zaručeně obyčejný doporučuju. Spokojenost nade vše ![]()
obyčejnou rychloběžku s rtutí už neseženete, ale je i ta lihová třeba tady tedy ted je vyprodána ![]()
http://www.lekarna.cz/…obezka-pouz/
madi píše:
tady jsou testy teploměrů - http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…
Mám toho vítěze testu a nikdy mě nezklamal.
![]()
To rozpětí, co píše zakladatelka ještě není tak hrozné. Ale mě teď udělal bezdotykový teploměr toto: (dítě na čele poměrně horké, rýma, kašel, proto jsem chtěla přeměřit) měření na čele 36,8C, na levé straně krku 37,7C, na pravé straně krku 38,6C. Tak z toho jsem byla teda vydivočená!
Krám jeden drahej! ![]()
Wiolla píše:madi píše:
tady jsou testy teploměrů - http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…Mám toho vítěze testu a nikdy mě nezklamal.
To rozpětí, co píše zakladatelka ještě není tak hrozné. Ale mě teď udělal bezdotykový teploměr toto: (dítě na čele poměrně horké, rýma, kašel, proto jsem chtěla přeměřit) měření na čele 36,8C, na levé straně krku 37,7C, na pravé straně krku 38,6C. Tak z toho jsem byla teda vydivočená!![]()
Krám jeden drahej!
to teda věřím,to je hrozný takový rozdíl pak člověk neví co a jak ![]()
Já mámdoma klasicky rtuťový teploměr,ale to měření je na dlouho,jsem zkoušela malýmu a o
n nevydrží tak dlouho a v podpaží už nechce vůbec,ach jo ![]()
mamina25 píše:Wiolla píše:to teda věřím,to je hrozný takový rozdíl pak člověk neví co a jakmadi píše:
tady jsou testy teploměrů - http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…Mám toho vítěze testu a nikdy mě nezklamal.
To rozpětí, co píše zakladatelka ještě není tak hrozné. Ale mě teď udělal bezdotykový teploměr toto: (dítě na čele poměrně horké, rýma, kašel, proto jsem chtěla přeměřit) měření na čele 36,8C, na levé straně krku 37,7C, na pravé straně krku 38,6C. Tak z toho jsem byla teda vydivočená!![]()
Krám jeden drahej!
Já mámdoma klasicky rtuťový teploměr,ale to měření je na dlouho,jsem zkoušela malýmu a on nevydrží tak dlouho a v podpaží už nechce vůbec,ach jo
Náš malý se taky cuká,ale sednu si s ním,sevřu do náruče a koukáme spolu na pohádku dokud není změřeno ![]()
Když u nás je ten problém,že má malý teď období,že se nechce vůbec mazlit,tulit a ani nic,jak ho pohladím,nebo si ho chci dát na klín tak se odstrčí a řekne mi,nech ho bejt ![]()