Dildo nebo vibrátor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.1.15 14:45

Dildo nebo vibrátor?

Ahojhky, jsem v tehle vecech nezkusena, prvne kuoujeme neco v sexshopu :-).Partner se pta, zda chci zkusit adwji dildo nebo vibrator.Co kdo pouzivate? Kdo zkusil oboji? dodavam, ze davam prednost (snad jsou tu dospele holky a mohu to rict)vaginalnimu sexu, nejakwe sudlni klitorisu apod. nemusim. Dik za tipy, nazory…Vybral dost kvalitni a ne uplne levne veci, tak se radsi ptam, at nekoupime kravinu :-)Dik

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.1.15 14:50

Pardon za preklep, tukam z maleho mobilu, misto adwji dildo ma byt radsi dildo :-) Omlouvam se :D

• Citovat
  • Upravit
673
6.1.15 15:00
@Anonymní píše:
Ahojhky, jsem v tehle vecech nezkusena, prvne kuoujeme neco v sexshopu :-).Partner se pta, zda chci zkusit adwji dildo nebo vibrator.Co kdo pouzivate? Kdo zkusil oboji? dodavam, ze davam prednost (snad jsou tu dospele holky a mohu to rict)vaginalnimu sexu, nejakwe sudlni klitorisu apod. nemusim. Dik za tipy, nazory…Vybral dost kvalitni a ne uplne levne veci, tak se radsi ptam, at nekoupime kravinu :-)Dik

tu obri gumovou pazi ignoruj :D Pokud mas radsi neco uvnitr tak bych doporucila spis vibrator, je vice citit. Dilda jsou casto docela mekka a pruzna a neni to tak prijemne kdyz se nevyviji tlak na spravna mista :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.15 15:08

Já nedám dopustit na we wibe…požitek pro oba :)

• Citovat
  • Upravit
7602
6.1.15 15:21
@Meluzinecka píše:
tu obri gumovou pazi ignoruj :D Pokud mas radsi neco uvnitr tak bych doporucila spis vibrator, je vice citit. Dilda jsou casto docela mekka a pruzna a neni to tak prijemne kdyz se nevyviji tlak na spravna mista :palec:

To vyřeší skleněné dildo, to měkké není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.1.15 15:23

@Erian ja teda musim rict ze sklenene mi vubec nevyhovuje, jak je rekneme ten material takovy…moc hladky a studeny :D i kdyz se nahreje tak mi to porad neprijde ono

Příspěvek upraven 06.01.15 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
6.1.15 15:24
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Pokud si nezkusena, tak bych ti pro zacatek doporucil asi toto http://www.amazon.com/…p/B001ZRUUGQ :nevim:

nezklamal jako vždy :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
6.1.15 15:25

@Meluzinecka Já zas nerada vibrátory, tak jsme si kvit, hehe :lol:
Ba ne, tak to je jasné, každému vyhovuje něco jiného, to si chce rozmyslet preference…
A nebo koupit všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.1.15 15:29

@Erian jo, koupit vsechno je nejlepsi, tak jsme to udelali s pritelem a ted nevime kam ty hracky vsude davat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.1.15 15:31

No, asi budu za laika, ale dildo je „totéž“ co vibrátor, jen nevibruje, ne? Nebo jsem úplně mimo? No tak vibrátor, a když chci dildo, tak nezappnu na vibrátoru vibrace :nevim: akorát jen málokterý vibrátor jde vzít do sprchy, jestli vůbec nějaký takový voděodolný je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
6.1.15 16:43

@terinka4444

Sikovna holka :palec:

Zdroj wiki: Vibrátor (v češtině označován také jako robertek[1]) je erotická pomůcka, nejčastěji používaná při ženské masturbaci nebo jako doplněk (zpestření) u pohlavního styku. Jedná se o imitaci mužského penisu, která je více či méně věrná své předloze. Pro zvýšení příjemných prožitků vibruje. Varianta bez vibrací se nazývá dildo.

• Citovat
  • Upravit
69235
6.1.15 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.1.15 17:52

@terinka4444 zalezi na materialu ale vetsinou ne, vibrator byva tvrdy uvnitr (kvuli tomu motorku) a velmi casto neohebny, zatimco dildo je casto velmi pruzne, gelove treba a da se ohnout o 90stupnu minimalne…ale samozrejme hodne zalezi na materialu a provedeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.1.15 17:56

@Electrolux_EHM_4400 ne, treba pod teplou vodou :D :D a samozrejme jsem tim myslela nahrivat to skleneny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4401
6.1.15 18:07

Nechapu proc me adminky blokli :nevim: Vsak se zakladatelka ptala na dildo, ne? A jeste mi smazali mou radu zakladatelce http://www.amazon.com/…p/B001ZRUUGQ :nevim:

Tady uz clovek nemuze ani poradit :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí