Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pardon za preklep, tukam z maleho mobilu, misto adwji dildo ma byt radsi dildo
Omlouvam se ![]()
@Anonymní píše:
Ahojhky, jsem v tehle vecech nezkusena, prvne kuoujeme neco v sexshopu.Partner se pta, zda chci zkusit adwji dildo nebo vibrator.Co kdo pouzivate? Kdo zkusil oboji? dodavam, ze davam prednost (snad jsou tu dospele holky a mohu to rict)vaginalnimu sexu, nejakwe sudlni klitorisu apod. nemusim. Dik za tipy, nazory…Vybral dost kvalitni a ne uplne levne veci, tak se radsi ptam, at nekoupime kravinu
Dik
tu obri gumovou pazi ignoruj
Pokud mas radsi neco uvnitr tak bych doporucila spis vibrator, je vice citit. Dilda jsou casto docela mekka a pruzna a neni to tak prijemne kdyz se nevyviji tlak na spravna mista ![]()
@Meluzinecka píše:
tu obri gumovou pazi ignorujPokud mas radsi neco uvnitr tak bych doporucila spis vibrator, je vice citit. Dilda jsou casto docela mekka a pruzna a neni to tak prijemne kdyz se nevyviji tlak na spravna mista
To vyřeší skleněné dildo, to měkké není ![]()
@Erian ja teda musim rict ze sklenene mi vubec nevyhovuje, jak je rekneme ten material takovy…moc hladky a studeny
i kdyz se nahreje tak mi to porad neprijde ono
Příspěvek upraven 06.01.15 v 15:29
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Pokud si nezkusena, tak bych ti pro zacatek doporucil asi toto http://www.amazon.com/…p/B001ZRUUGQ
nezklamal jako vždy
![]()
@Meluzinecka Já zas nerada vibrátory, tak jsme si kvit, hehe ![]()
Ba ne, tak to je jasné, každému vyhovuje něco jiného, to si chce rozmyslet preference…
A nebo koupit všechno ![]()
@Erian jo, koupit vsechno je nejlepsi, tak jsme to udelali s pritelem a ted nevime kam ty hracky vsude davat ![]()
No, asi budu za laika, ale dildo je „totéž“ co vibrátor, jen nevibruje, ne? Nebo jsem úplně mimo? No tak vibrátor, a když chci dildo, tak nezappnu na vibrátoru vibrace
akorát jen málokterý vibrátor jde vzít do sprchy, jestli vůbec nějaký takový voděodolný je.
Sikovna holka ![]()
Zdroj wiki: Vibrátor (v češtině označován také jako robertek[1]) je erotická pomůcka, nejčastěji používaná při ženské masturbaci nebo jako doplněk (zpestření) u pohlavního styku. Jedná se o imitaci mužského penisu, která je více či méně věrná své předloze. Pro zvýšení příjemných prožitků vibruje. Varianta bez vibrací se nazývá dildo.
@terinka4444 zalezi na materialu ale vetsinou ne, vibrator byva tvrdy uvnitr (kvuli tomu motorku) a velmi casto neohebny, zatimco dildo je casto velmi pruzne, gelove treba a da se ohnout o 90stupnu minimalne…ale samozrejme hodne zalezi na materialu a provedeni ![]()
@Electrolux_EHM_4400 ne, treba pod teplou vodou
a samozrejme jsem tim myslela nahrivat to skleneny ![]()
Nechapu proc me adminky blokli
Vsak se zakladatelka ptala na dildo, ne? A jeste mi smazali mou radu zakladatelce http://www.amazon.com/…p/B001ZRUUGQ ![]()
Tady uz clovek nemuze ani poradit ![]()
Ahojhky, jsem v tehle vecech nezkusena, prvne kuoujeme neco v sexshopu
.Partner se pta, zda chci zkusit adwji dildo nebo vibrator.Co kdo pouzivate? Kdo zkusil oboji? dodavam, ze davam prednost (snad jsou tu dospele holky a mohu to rict)vaginalnimu sexu, nejakwe sudlni klitorisu apod. nemusim. Dik za tipy, nazory…Vybral dost kvalitni a ne uplne levne veci, tak se radsi ptam, at nekoupime kravinu
Dik