Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik je dítěti? Vrátila bych se co nejdříve do práce. Pro mě nejlepší řešení.
tohle je uz fakt silene…s kym to lid zijete, zblaznili jste se??
Takhle se choval vždy nebo až teď…??? Kolik je dítěti let? Bylo plánované, chtěné??? (Jím) Nejsi moooc ukacaná?
Ftip…
Mě by se teda nelíbilo to…odjeď na víkend pryč…
To je divný…a pokud má on volné dny, máš je mít taky…fifty, fifty.
Aspoň jeden večer za 14 dní dámská jízda…třeba…nebo 1 x týdně cvičit…prostě večer pro sebe. Nechce hlídat? Co to je??? Toto nechápu…tyhle chlapy nechápu. ![]()
@KackaDoup píše:
Prace spasa vztahu
To ani ne, ale změna prostředí, noví lidé, nová témata k hovoru atd… ![]()
Tohle neni ponorka, to je na kopnuti do riti…neumím si představit, že by me manžel řekl ať odjedu na víkend ![]()
Za tim cucham jinou babu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak název tématu asi napovídá. Je protivný, neodpovídá ani na otázky, nedávno se to dokonce vyhrotilo i na vulgarismy „meleš s**čky!“ „drž hubu!“ apod. Pak mi došlo že to už asi není ok, a sjela jsem ho tak že se vzpamatoval, nicméně už to zas začíná padat…Chodíme s malým každý den. Muž chodí každý volný den do hospody (když nedmá odpo nebo noční), nebo občas na víkend s kamarády - nemám problém. Hlídat malého vůbec nechce, je to vždycky velký problém a kolikrát musím akce s kamarádkami rušit (jeho akce mají přednost:( ). Na výlety s námi jezdit nechce, chce abych jezdila já pryč na víkendy. Ale trochu mě to obtěžuje že máme pořád někam se synem jezdit, chtěla bych se doma cítit dobře. Chtěla bych jednou taky druhé dítě, ale vím že to s ním psychicky nedám. 100× jsem pomyslela na rozvod kvůli jeho chování. Vadí mu moje přítomnost nebo když mluvím, tak raději s ním nemluvím, ale trápí mě to. Zažily jste ponorku? Dalo se to nějak zlepšit? Do „normálu“ se to už asi nikdy nedostane tak že bychom si vážili jeden druhého, mluvili spolu a byli spolu rádi, že? Mám z toho trochu marnosti - nicméně je-li možnost jak to mohu napravit, nechám si od Vás zkušenějších poradit
a nema milenku? Celkove ta „nenavist“ a to ze te posila pryc na vikend tomu nasvedcuje… ![]()
@catherine100 píše:Za tim cucham jinou babu
taky si myslím, ale až tak okatě
![]()
To je takove sobecke chovani, ty ustupujes a on jeste drzkuje. Promluvila bych si s nim a kdyby to slo, tak do prace jak pise krtek. Neni to reseni vztahu, ale muze to pomoct tobe…v neposledni rade vas s ditetem i zajistit. Ale nevzdavala bych to. Nema problemy v praci? Nevzali mu treba nejake penize? Co hudrujici kamarad?
@Lima69 tak třeba zjistil, že mu to žena žere, tak proč nějaký speciální výmysly ![]()
Ahoj holky, tak název tématu asi napovídá. Je protivný, neodpovídá ani na otázky, nedávno se to dokonce vyhrotilo i na vulgarismy „meleš s**čky!“ „drž hubu!“ apod. Pak mi došlo že to už asi není ok, a sjela jsem ho tak že se vzpamatoval, nicméně už to zas začíná padat…Chodíme s malým každý den. Muž chodí každý volný den do hospody (když nedmá odpo nebo noční), nebo občas na víkend s kamarády - nemám problém. Hlídat malého vůbec nechce, je to vždycky velký problém a kolikrát musím akce s kamarádkami rušit (jeho akce mají přednost:( ). Na výlety s námi jezdit nechce, chce abych jezdila já pryč na víkendy. Ale trochu mě to obtěžuje že máme pořád někam se synem jezdit, chtěla bych se doma cítit dobře. Chtěla bych jednou taky druhé dítě, ale vím že to s ním psychicky nedám. 100× jsem pomyslela na rozvod kvůli jeho chování. Vadí mu moje přítomnost nebo když mluvím, tak raději s ním nemluvím, ale trápí mě to. Zažily jste ponorku? Dalo se to nějak zlepšit? Do „normálu“ se to už asi nikdy nedostane tak že bychom si vážili jeden druhého, mluvili spolu a byli spolu rádi, že? Mám z toho trochu marnosti - nicméně je-li možnost jak to mohu napravit, nechám si od Vás zkušenějších poradit