Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
To ani ne, ale změna prostředí, noví lidé, nová témata k hovoru atd…
a co to resi? tedy co se vztahu tyka? a ten je dle me sileny a strasny.ona nema zadne sebevedomi radeji drzi hubu a krok…nema byt na vikndy doma, dite ho nezajima…silene!!!§a rada zni jdi do prace???
Příspěvek upraven 05.01.15 v 19:52
@catherine100 píše:
Tohle neni ponorka, to je na kopnuti do riti…neumím si představit, že by me manžel řekl ať odjedu na víkend
Za tim cucham jinou babu
to bylo první co mě napadlo - klasický příznaky - utrhuje se, nepodílí se na chodu rodiny, jeho akce mají přednost, posílá ženu pryč…
@jdukolem píše:
to bylo první co mě napadlo - klasický příznaky - utrhuje se, nepodílí se na chodu rodiny, jeho akce mají přednost, posílá ženu pryč…
Tak tak ![]()
Zakladatelko, nebere si s sebou tvůj chlap mobil kamkoli jde, i třeba na záchod? To taky může dost napovědět. Protože jak píše jdukolem, opravdu to vypadá na nevěru ![]()
Pokud je rodina plánovaná, pak bych řekla, že si to představoval všechno tak nějak jinak. Jinak než ty. já bych úplně netvrdila, že je sobec, byť se tak chová. Přečti si pár komentářů chlapů, co jsou tady - potvrdí ti, že jakmile přijde dítě a zabere výsostné místo v rodině, lecjaký chlap to nemusí udejchat - že už pro svou milovanou není nambr van, ale jen kasička. Tohle sobecké chování, nerudnost a odtažitost může být právě tímto projevem. Prostě - a nechci z nich dělat neandrtálce - pořád se musí cítit jako máminy velcí kluci, přičemž ale maminku mít doma nesmí - není nic sexuálně odpudivého než mít pohlavní styk se svou matkou.
pak taky funguje pocit, že žena není na muži zas tak závislá, že se bez něj obejde, že je to rpostě samostatná jednotka. Oprava - funguje to v případě, že dotyčný není nesebevědomý žárlivý jedinec. Sebevědomý chlap totiž musí ocenit právě to, že denně nemusí řešit věci… které řešit prostě nechce. (Ve vší úctě k matkám, když se takhle vracím z práce ke své rodině, tak bych se tam fakt někdy radši vrátila ještě na noční
). Speciálně povídání o tom, co děti s matkou dělaly celý den, to je na tečku. ![]()
Ale jiak je pravda, znám pár chlapů, kde se fakt ženská snaží chválit a krmit a souložit a znova dokola, a fakt to nezabírá. naopak, luxusní fullservis se stává standardem a tudíž proč by ocenil něco, co je… běžné.
Co nevyřeší váš vztah (ikdyž pomoci mu nepřímo může), ale hodně pomůže tobě - je návrat do práce. Mezi lidi. Vážně. Matka žije taky dost často v jiném časoprostoru a návratem do „normálního stavu“… si taky může lehce urovnat náhled na to, co se doma děje. Buď to, že má fakt doma sobce… nebo že to byla ona, kdo jaksi ujížděl na mateřské demenci.
Na ponorku trpím já, štěkám po nich, nebo nemluvím obtěžuje mě že namě mluví, nejradši bych zdrhla. To co popisuješ není ponorka, to je chlap hovado, a moc bych za to nedala že má babu
co to je, posílat tě na víkendy pryč? ![]()
Čas od času tu čtu nějakou hrůzu, kdy nepochopim jak se k sobě lidi dokážou chovat, nebo jeden člověk k tomu druhému. Tohle je jedna z nich. Nevěřim, že člověk, kterej se dokáže takle chovat se někdy zlepší. Na Tvém místě bych se nesnažila nic lepit, ale prchat co nejdál.
@KackaDoup píše:
a co to resi? tedy co se vztahu tyka? a ten je dle me sileny a strasny.ona nema zadne sebevedomi radeji drzi hubu a krok…nema byt na vikndy doma, dite ho nezajima…silene!!!§a rada zni jdi do prace???Příspěvek upraven 05.01.15 v 19:52
přesně tak ![]()
No, slabé slovo ponorka
…zkus si položit otázku jestli je tohle k žití a chceš tak žít. Ponorka je normální ale šikana ve vztahu a shazování už ne…
@Liz píše: Čas od času tu čtu nějakou hrůzu, kdy nepochopim jak se k sobě lidi dokážou chovat, nebo jeden člověk k tomu druhému. Tohle je jedna z nich. Nevěřim, že člověk, kterej se dokáže takle chovat se někdy zlepší. Na Tvém místě bych se nesnažila nic lepit, ale prchat co nejdál.
já si kolikrátu takových diskuzí říkám, jestli si dotyčná nedělá srandu. Ne že bych se vysmívala jejímu trápení to v žádném případě. Nechápu že septají, co by jste dělaly vy na mém místě atd… sakra jsem dospělá, mám svou hrdost a očekávám že se ke mě bude muž chovat slušně. Ne že mě bude napadat ať už slovně nebo fyzicky.
Zakladatelko, tohle opravdu není ponorka, za tím bude nějaká ženská.
Ty jo, fakt se da zit v takovém vztahu? Tady ctu jednu hrůzu za druhou. Ja od zítřka začínám manželovi libat ruce. My se denne objímá, manžel me co chvili pohladi, pomáhá, nechodí do hospod-to neni chlubeni, jen zakladatelko..i takhle může vypadat vztah, proc teda zit s takovym buranem? Kdyby byl aspon teda super táta.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak název tématu asi napovídá. Je protivný, neodpovídá ani na otázky, nedávno se to dokonce vyhrotilo i na vulgarismy „meleš s**čky!“ „drž hubu!“ apod. Pak mi došlo že to už asi není ok, a sjela jsem ho tak že se vzpamatoval, nicméně už to zas začíná padat…Chodíme s malým každý den. Muž chodí každý volný den do hospody (když nedmá odpo nebo noční), nebo občas na víkend s kamarády - nemám problém. Hlídat malého vůbec nechce, je to vždycky velký problém a kolikrát musím akce s kamarádkami rušit (jeho akce mají přednost:( ). Na výlety s námi jezdit nechce, chce abych jezdila já pryč na víkendy. Ale trochu mě to obtěžuje že máme pořád někam se synem jezdit, chtěla bych se doma cítit dobře. Chtěla bych jednou taky druhé dítě, ale vím že to s ním psychicky nedám. 100× jsem pomyslela na rozvod kvůli jeho chování. Vadí mu moje přítomnost nebo když mluvím, tak raději s ním nemluvím, ale trápí mě to. Zažily jste ponorku? Dalo se to nějak zlepšit? Do „normálu“ se to už asi nikdy nedostane tak že bychom si vážili jeden druhého, mluvili spolu a byli spolu rádi, že? Mám z toho trochu marnosti - nicméně je-li možnost jak to mohu napravit, nechám si od Vás zkušenějších poradit
twl.. s takovým volem druhé dítě? proboha.. kdyby můj chodil každý den do hospody, tak ho vypakuju hodně rychle..
@Blackova.K mne snad kolikrát přijde, ze nekterym ženám prijde takove chovani normalni nebo co?!Taky to nepobiram.. ![]()
Ale proč chce aby jezdila pryč na víkendy