Manžel má ponorku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
5.1.15 20:30
@Blackova.K píše:
já si kolikrátu takových diskuzí říkám, jestli si dotyčná nedělá srandu. Ne že bych se vysmívala jejímu trápení to v žádném případě. Nechápu že septají, co by jste dělaly vy na mém místě atd… sakra jsem dospělá, mám svou hrdost a očekávám že se ke mě bude muž chovat slušně. Ne že mě bude napadat ať už slovně nebo fyzicky.

Možná to „prča“ bude…zakladatelka nikde…založí a zmizí…a teď se chechtá… :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 20:30
@Blackova.K píše:
já si kolikrátu takových diskuzí říkám, jestli si dotyčná nedělá srandu. Ne že bych se vysmívala jejímu trápení to v žádném případě. Nechápu že septají, co by jste dělaly vy na mém místě atd… sakra jsem dospělá, mám svou hrdost a očekávám že se ke mě bude muž chovat slušně. Ne že mě bude napadat ať už slovně nebo fyzicky.

já absolutně nechápu, co vše lze považovat za „normální“ a s kym si ty baby to dítko chtějí pořídit :think: kde je nějaká hrdost, kde je úcta atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.1.15 20:32
@LennaZS píše:
@Blackova.K mne snad kolikrát přijde, ze nekterym ženám prijde takove chovani normalni nebo co?!Taky to nepobiram.. :nevim:

no právě a to je šílený. Mě když něco takovýho čtu tak je mi zle. A kdyby to bylo na živo a kámoška, tak bych ji propleskla ať se probere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.1.15 20:33
@martina.se píše:
já absolutně nechápu, co vše lze považovat za „normální“ a s kym si ty baby to dítko chtějí pořídit :think: kde je nějaká hrdost, kde je úcta atd..

Pokud jsou od počátku vztahu „náznaky“…tak je to fakt pitomost…horší varianta je, pokud se dotyčný změní (přestane se přetvařovat) když má ženskou jistou…těhotnou…na mateřský atd. Netuším jak dlouho je možné se „přetvařovat“…ale asi to možné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.1.15 20:34

A úplně šílený je, když si chce s takovým „typem“ pořídit DRUHÉ dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.1.15 20:35
@martina.se píše:
já absolutně nechápu, co vše lze považovat za „normální“ a s kym si ty baby to dítko chtějí pořídit :think: kde je nějaká hrdost, kde je úcta atd..

no tak někdy se panáček ukáže až když je zaděláno. Ale tak pořád je možnost volby, odejít. A vždycky to jde nějak udělat, i kdybych měla být v azyláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.1.15 20:35
@martina.se píše:

Taky to nechápu, občas se zeptám, ale jsem díky tomu za rypnu. Ale když se ženská rozhodne založit rodinu s jakýmkoli týpkem a nelze pak očekávat zázračné rady, co s ním. Časté „co byste dělaly vy“ totiž volá po odpovědi - neopřely bychom si o něj ani kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 20:42
@SIMONA1234 píše:
Pokud jsou od počátku vztahu „náznaky“…tak je to fakt pitomost…horší varianta je, pokud se dotyčný změní (přestane se přetvařovat) když má ženskou jistou…těhotnou…na mateřský atd. Netuším jak dlouho je možné se „přetvařovat“…ale asi to možné je.

jasné, ale i tak… nohy na ramena a pryč.. tohle mi udělal ex - jeden náznak a ave cézar.. nepochopim, co vše si holky nechají líbit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.1.15 20:42

Hmm tak kolik je tomu děcku?
Všímala sis manžela po porodu nebo na něho už dva roky prdíš?

Bohužel většina matek po porodu vidí jen já+ dítě a to že se na ně nekdo těší a chce být snimi, nebo aspoň chvilku jen se svou vlastní ženou už nevidí.
Někdo to zvládne, někdo to nezvládne a rodinu opustí ( takový je samozžejmě ten největší haj.zl který se vykašlal na rodinu, která ovšem kašlala na něho)
Někdo začne chodit do hospody a někdo si najde někoho kdo si ho bude vážit a všímat.
V mém okolí se rozvedla, nebo rozešla polovina párů do jednoho roku po narození dítěte.

Já už od narození syna jsem dělal z domu a být celý den doma s někým koho nezajímám bylo hrozné. A ano dopadlo to naprosto stejně. Nebavili jsme se spolu, a když ano tak jsme se pohádali.
Naštěstí se z matky po dvou letech zase stala i manželka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 20:43
@Blackova.K píše:
no tak někdy se panáček ukáže až když je zaděláno. Ale tak pořád je možnost volby, odejít. A vždycky to jde nějak udělat, i kdybych měla být v azyláku.

jj, ale tady se zakladatelka rozhodovala, zda s ním druhé dítě.. to mi přijde vyloženě šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 20:43
@hanka.br. píše:
Taky to nechápu, občas se zeptám, ale jsem díky tomu za rypnu. Ale když se ženská rozhodne založit rodinu s jakýmkoli týpkem a nelze pak očekávat zázračné rady, co s ním. Časté „co byste dělaly vy“ totiž volá po odpovědi - neopřely bychom si o něj ani kolo.

taky jsem za rypnu, pokaždé píšu - nakopat, i kdyby měl člověk fakt skončit v tom azyláku, je to lepší, jak toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
5.1.15 20:44

@Blackova.K holt to je kolotoč.. Holky to takhle viděly doma, tak je to asi ok. Pak v takovem prostredi vychovávají syna-bude z nej buran, co opet udela nejakou zenu „šťastnou“. VYchovávají v tom prostredi dceru-bum a je to tady, najde si vola a bere to jako normal bo se to delo i doma…a zas a zas. Ach jo. Az ji zmláti, tak zalozi diskuzi s nazvem „Holky, je to normální?“…a ja jdu do kolen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 20:45
@SIMONA1234 píše:
A úplně šílený je, když si chce s takovým „typem“ pořídit DRUHÉ dítě…

absolutně šílený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.1.15 20:46
@martina.se píše:
jj, ale tady se zakladatelka rozhodovala, zda s ním druhé dítě.. to mi přijde vyloženě šílené.

to jsem ani nekomentovala, nebylo by to hezké ani slušné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.15 20:49
@Blackova.K píše:
to jsem ani nekomentovala, nebylo by to hezké ani slušné :oops:

já si neumim představit to šílenství, že nad tim vůbec uvažuje.. pak fakt zvažuju výši IQ, protože tohle normální člověk neudělá.. už jen pro ty děti - jaký by měly vzor atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí