Rozum nebo cit

9
5.1.15 08:18

rozum nebo cit

Dobrý den, jsem s manželem 13 let. Máme spolu dvě děti. Už asi dva roky máme krizi, kterou jsem se snažila řešit. Manžel to bojkotoval. Asi před půl rokem se objevil jiný muž. Bezhlavě jsme se do sebe zamilovali. Manžel mi v telefonu našel od milence sms a já se mu přiznala, že někoho mám a že ho miluji a zvažuju, že odejdu. Manžel za každou cenu chce, abych zůstala s ním, rozešla se s milencem a dala našemu vztahu šanci, že se znovu do něho zamiluju. Řekl, že pro to udělá maximum. Ví, že měl krizi řešit už dávno. Ted mám před sebou těžké rozhodnutí. Rozejít se s milencem, kterého miluju a zkusit slepit manželství. Nebo jít za svým srdcem. Prosím o jakoukoliv radu či zkušenost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.1.15 08:24

@pepana vyhrál rozum. I když u mě nešlo o city, ale jen o to, dobře si vrznout. Odchod jsem zvažovala ale taky. Zůstala jsem s manželem.

• Citovat
  • Upravit
9
5.1.15 08:25

U mě jde o city. Zatím si nedovedu představit, že se s milencem rozejdu a zůstanu u manžela a bude to všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
5.1.15 08:26

Rozhodla bych se pro cit. Zivot je strasne kratky nezit ho naplno :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8996
5.1.15 08:26

@pepana To záleží na tom co ve vztahu neklapalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
5.1.15 08:30

To jsou někteří chlapi, řešit problémy se jim moc nechce, ale začnou s tím teprve, když to začíná být vážné :roll:. Víš co, s milencem se hned rozcházet nemusíš, ale když tedy manžel je teď ochoten něco pro záchranu udělat, tak mu tu šanci dej. Byli jste spolu jedenáct let asi bez větších problémů, děti máte také, no, nevím, jestli se znovu do manžela zamiluješ, ale toho nového neznáš dostatečně dlouho a ta zamilovanost časem i u něj rozhodně opadne. V tomto případě bych neradil jít za svým srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
5.1.15 08:32

Tohle za tebe nikdo nerozhodne..opustis manzela, sestehujete se s milencem, najedete na stereotip kolem domacnosti, uz nebude to kouzlo schazeni se obcas, zamilovanost muze byt za rok pryc. A ty muzes litovat, zes odesla. A nebo taky ne. Nikdo ti nerekne, co mas delat, jak je to spravne a jak to dopadne. Delej, co citis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.1.15 08:35

Tady je kazda rada draha.. v cem spocivala krize ve vztahu s manzelem? a meni se skutecne jeho chovani? aby to nebyla takova ta teritorialni valka, zjistil, ze na jeho uzemi je nekdo jiny, tak se ho snazi vytlacit, s pro vas nejistym vysledkem..
jak stare mate deti? s milencem se znaji, jaky maji vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.1.15 08:35

Slysela jsem, ze se roum precenuje, ale to city taky. Kde vezmes jistotu, ze to s milencem nedopadne za par let stejne? Jestli ma manzel opravdu snahu ted s tim neco delat, mozna by mel dostat sanci. Treba to do ted neresil, protoze si neuvedomoval, jak vazne to je. Ted to vidi. Mozna by bylo dobre, kdyby ti nedy nastinil, co hodla ve vztahu zmenit. A ma manzel vlastnosti, kterych si vazis? Pry jedine, s cim se neda nic delat, kdyz jsi ve fazi, ze mas k vlastnimu muzi neprekonatelny odpor a alergii na vse, co dela. Chapu, ze zamilovanost tahne a laka, kdyby v tom nebyly deti zvolila bych cit, ale kdyz sama vidim, jaky je muj muz otcem nasi dceri, nedokazu si predstavit, ze bych s ni od nej odesla kvuli lasce k nekomu jinemu, i kdyz to mezi nami taky neni idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
5.1.15 08:39

Těžko se znova zamiluješ do manžela pokud jsi zamilovaná do milence. Zkoušela jsem, nešlo to. U nás to skončilo rozvodem. Děti jsme neměli, o to to bylo lehčí. Mít děti, asi bych se snažila víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 08:45

Mám to podobné, manzel se snaží ale uz to že jsem se zvládla tak poblaznit vypovídá o tom ze manželství nebylo v pořádku. Já jdu za srdcem. V manželství vubec nefungoval sex hodne dlouho a nikdy by se to nezlepsilo. Strasne si preji odejit v dobrém. Syn má 2 roky a bude to těžké. Jsem rozhodnuta ze život je krátký a dobrovno byt v něčem co mi nic nepřináší uz nebudu. Petra

• Citovat
  • Upravit
1364
5.1.15 08:46

Nejlép rozum a cit. Dohromady. City ti nezůstanou na věky. I u milence chladnou. Na druhu stranu, pokud ses přiznala manželovi, časem budeš mít peklo. Já zůstala s manželem, nelituji. Ale když někam jdu, zažívám peklo. Scény, scény, scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.15 08:47

Nebola si rovnako zamilovana do manzela pred 11 rokmi?
Ako dlho moze trvat kym vyprcha zamilovanie?
Je mozne ze niekde pod vsetkymi tymi problemami su este zrniecka lasky k manzelovi?
Si schopna budovat lasku, alebo potrebujes len zamilovanie?
Necaka Ta o 11 rokov rovnaky scenar s novym? Skor?
Hovori sa chlapi prichadzaju a odchadzaju, zvladnes to aj v trosku posunutom garde tatinci prichadzaju a odchadzaju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
5.1.15 08:53

A co milenec? Ví o tom, že se to provalilo? Půl roku je moc krátká doba, aby si kvůli poblouznění opustila člověka, kterému na tobě evidentně záleží.
To jak se milenec postaví k tomu provalení je zásadní věc.

• Citovat
  • Upravit
2527
5.1.15 09:06

@sissi79 presne jak píšes. Timto tvým příspěvkem bych diskuzi ukončila jako vyřešenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí