Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni,
včera jsem tu četla zajímavou story o muži co tak nějak zapomněl, že je ženatej, manželka těhotná a přes seznamky hledal milenky. Našel, lhal… Ona pak nasr..á kontaktovala manželku.
Zajímalo by mě, zda se to také některé z vás stalo, ať už ze strany milenky, nebo manželky. Jak jste se s tím poprali? Jako milenka… zůstala jsi ve vztahu? Jako manželka, děláš, že to nevidíš? Jak to holky máte? Jak se orientujete v těch lžích?
Já sama jsem naletěla. Ale byl s jiného města a k tomu účelu pronajatý byt. Takže to vypadalo normálně, jako že tam bydlí… že je hodně pracovně vytíženej apod… Jednou si ale zapomněl zdělat snubní prstýnek…
. Dala jsem si jedna plus jedna dohromady a když mi nechtěl ukázat občanku, bylo mi jasný vše. Ženáč, dvě děti plus jedno z bývalýho manželství…
Jak jsem ho vytrestala si nechám pro sebe, nechci aby mne tu někdo odsuzoval… Ale v ránu byl konec!
Jo měla jsem to tak. Já byla milenka, řekl mi to po 3 měsících vztahu. Byl z jiného města, našem městě pracoval. Nakonec se teda rozvedl, ale to bylo asi 2 měsíce po tom, co já už jsem to nedala a nechala ho býti
Já kdysi narazila na diskotéce na staršího chlapa. Tenkrát mi bylo dvacet, jemu 35.
Bylo mi jasné, že v takovém věku musí být buď ženatý nebo rozvedený a nebo prostě v nějakém vážném vztahu. Byl to fešák, moc se mi líbil.
Nejdřív mi tvrdil, že ženatý neni a nikoho nemá. Tak jsem se mu vysmála, že v tom případě, je „divnej“ a někde je háček, že v jeho věku to není normální. Navíc když je tak přitažlivej. Ujišťovala jsem ho, že by mi nevadilo, že je ženatý, že já vážný vztah nehledám. To chtěl slyšet, přiznal se. Ženáč, jedno dítě. Klasika.
( To, že jsem to s ním pak táhla skoro dva roky je věc druhá
, ale jasno jsme měli
)
@Mrkvička1983 nápis mi do SZ jak jsi ho vytrestala, mě by to moc zajímalo, odsuzovat tě určitě nebudu
![]()
@Anonymní píše:
Já kdysi narazila na diskotéce na staršího chlapa. Tenkrát mi bylo dvacet, jemu 35.Bylo mi jasné, že v takovém věku musí být buď ženatý nebo rozvedený a nebo prostě v nějakém vážném vztahu. Byl to fešák, moc se mi líbil.
Nejdřív mi tvrdil, že ženatý neni a nikoho nemá. Tak jsem se mu vysmála, že v tom případě, je „divnej“ a někde je háček, že v jeho věku to není normální. Navíc když je tak přitažlivej. Ujišťovala jsem ho, že by mi nevadilo, že je ženatý, že já vážný vztah nehledám. To chtěl slyšet, přiznal se. Ženáč, jedno dítě. Klasika.
( To, že jsem to s ním pak táhla skoro dva roky je věc druhá, ale jasno jsme měli
)
Zkušenost nemám. Ale před pár měsíci jsem četla životní příběhy žen, kde chlapi vedli dvojí život. Do teď si pamatuji příběhy žen, které s chlapem měly dítě a chlap byl hodně „pracovně vytížený“. A pak nějak přišly na to, že někde jinde taky bydlí s jinou ženou a dítětem. A přitom ani jedna nic netušila!!
Nechápu, proč a jak takhle někdo může lhát! ![]()
@Petule030 píše:
Zkušenost nemám. Ale před pár měsíci jsem četla životní příběhy žen, kde chlapi vedli dvojí život. Do teď si pamatuji příběhy žen, které s chlapem měly dítě a chlap byl hodně „pracovně vytížený“. A pak nějak přišly na to, že někde jinde taky bydlí s jinou ženou a dítětem. A přitom ani jedna nic netušila!!Nechápu, proč a jak takhle někdo může lhát!
Já zase nechápu, že ty ženy na to nepřijdou… Taky jsem naletěla, ale za tři měsíce cca 7 schůzce jsem věděla…
@BlueFairy
jj, byla jsem mladá a sprostá. A nelituju toho. S ním jsem nabrala nejvíc sexuálních zkušeností. Zažili jsme si spolu opravdu hodně, vyzkoušeli kde co. Z toho „vztahu“ jsme těžili oba. Nebyly tam city, takže nebyl problém se o partnera „podělit“ a zkusit sex ve více lidech. Nebyla tam žárlivost. A bylo to skvělé! Fakt nelituju. Můžu říct, že jsem něco zažila a skutečně vyzkoušela co se mi líbí, poznala nepoznané. Navíc byl o dost starší, zkušenější. Naučil mě.
Já výčitky nemám. Já byla svobodná. To ON měl držet ptáčka na uzdě. ON byl ten co měl kroužek na ruce a byl někomu nevěrný. ![]()
@BlueFairy píše:
@Mrkvička1983 nápis mi do SZ jak jsi ho vytrestala, mě by to moc zajímalo, odsuzovat tě určitě nebudu![]()
Napíši jen toto… Když už jsou manželé nevěrní, zabavte jim prosím milé manželky jejich fotoaparáty a u mobilu vyšťouchněte objektiv ![]()
@Anonymní píše:
@BlueFairy
jj, byla jsem mladá a sprostá. A nelituju toho. S ním jsem nabrala nejvíc sexuálních zkušeností. Zažili jsme si spolu opravdu hodně, vyzkoušeli kde co. Z toho „vztahu“ jsme těžili oba. Nebyly tam city, takže nebyl problém se o partnera „podělit“ a zkusit sex ve více lidech. Nebyla tam žárlivost. A bylo to skvělé! Fakt nelituju. Můžu říct, že jsem něco zažila a skutečně vyzkoušela co se mi líbí, poznala nepoznané. Navíc byl o dost starší, zkušenější. Naučil mě.Já výčitky nemám. Já byla svobodná. To ON měl držet ptáčka na uzdě. ON byl ten co měl kroužek na ruce a byl někomu nevěrný.
To jsem myslela na toho dementa, má doma ženskou a malé děcko a chodí prcat na diskotéky ![]()
@Mrkvička1983
Jááá, jáá to chci taky vědět! Jak jsi ho vytrestala??? ![]()
Osobne zkusenost nemam, ale pracovala jsem s kolegyni, ktera mela zenateho pritele a porad verila, ze se rozvede. S manzelkou o sobe vedely a vydrzela to snad 8 let. Pak se rozhodla, ze uz nebude ztracet mladi, nasla si noveho pritele a zenace opustila. V te dobe se zenac rozhodl konecne rozvest. Dlouholetou pritelkyni mu to nevratilo. Ta uz byla stastna s novym partnerem a nejsem si jista, myslim si, ze se i vzali.
@BlueFairy píše:
@Mrkvička1983 nápis mi do SZ jak jsi ho vytrestala, mě by to moc zajímalo, odsuzovat tě určitě nebudu![]()
Taky by me moc zajimalo, jak jsi ho, zakladatelko, vytrestala, prosim, povez ![]()
@Mrkvička1983 jinak ten trest mne take zajima
take slibuji, ze nebudu odsuzovat.. kdo nikdy neprovedl nic, co by se nemelo, ze? ![]()
@BlueFairy
jo tak.
Tak to potom souhlas ![]()
Jsem si to vzala na sebe. Jsem zvyklá spíš na odsuzování mojí strany ![]()