Neumím spát vedle svého partnera

Anonymní
4.1.15 04:44

neumím spát vedle svého partnera

Ahoj holky, jsem se svým přítelem už nějaký ten rok a letos jsme spolu začali žít.. Ještě studujeme, takže jsme spolu jen přes týden a na víkend jsme každý u svých rodičů… No a muj problém je ten, že vedle něj nedokážu spát.. Buď jsem tak 10krát za noc vzhůru, nebo půlku noci čučim.. Jsem celej život zvyklá spát sama a najednou mám tenhle problém… Je fakt, že přítel je také trochu hlasitější, pochrupuje+dost silně oddechuje. Spím s ním se špunty a přesto kvalitní spánek nepřichází a když si během spánku schrupne, hned mě to vzbudí.. Trápí mě to, protože miluju spánek i jeho.. Jakmile jsem sama, spím krásně nerušeně celou noc…takže ke konci týdne je ze mě chodíci zombie a těším se jak blázen, jak se přes víkend pořádně vyspím… Už to trvá půlroku.. Myslela jsem si, že si zvyknu, ale asi nic… Je to čím dál horší.. Zacinam se az skoro desit kazde noci, jak zas budu vzhuru a zoufala… Primo me ta situace se…re, protoze mame skvely vztah a nevím co mám dělat… Měl někdo podobný problém? Zvykl si? Nevěděl by někdo o nějakým řešení? Děkuji za každou odpověď…
 K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
4.1.15 05:06

Oddelene loznice…jsou pary, co si to nemuzou vynachvalit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.1.15 05:08

Jo a jeste jsem chtela mit svuj prostor tak na me nesmel sahat, ale dneska uz bez nej zase neusnu. To cumakuju klidne do noci a v klidu usnu az kdyz je vedle me :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 05:09

@beruska9 s tim jednou v budoucnu pocitam, ale zatim mame garsonku, kde se neni kam vrtnout.. Ale mrzi me to, chtela bych vedle nej spat..:-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.15 05:20

Jsem s manzelem 8 let a spolu jsme spali mozna par mesicu. silene chrape. nekdy ho musim budit i kdyz spime kazdy v jine mistnosti :mrgreen: mam take rada ticho.ani hodiny nesmi tikat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.15 05:25

To je presne ono… Partner jako neni extra chrapal, ale slyšet ho je.. Jsem zkratka zvykla na naprosty klid, a pak me vzbudi kazdy hrubsi nadechnuti, nebo se do toho zaposlouchám, az me to zacne vytacet..
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.15 05:50

Ano kdyz to slysim i od vedle tak musim jit a vzbudit ho jinak bych nespala a uplnw chytala nervy. hrozne mi to vadi.ver ze i me toto strasne trapi a o manzelovi ani nemluvim.jemu to hrozne vadi ale zase chape.vzdy mi rekne tak moc bych chtel byt celou noc k tobe prituleny. zkouseli jsme to tema ruznyma napastema na nos. zvysenou polohou pod hlavou atd.ale proste porad chrape.uz uvazoval o operaci :D vidim to tak ze ja si proste na tento zvuk nikdy nezvyknu

• Citovat
  • Upravit
85381
4.1.15 06:17
@Anonymní píše:
To je presne ono… Partner jako neni extra chrapal, ale slyšet ho je.. Jsem zkratka zvykla na naprosty klid, a pak me vzbudi kazdy hrubsi nadechnuti, nebo se do toho zaposlouchám, az me to zacne vytacet..
K.

Mam to stejne. Spim se spunty, ale musela jsem vyzkouset nekolik druhu. Jake pouzivas? Nektere vubec netesni a s nekterymi neuslysis opravdu nic, musim si je tam zastrcit domtoho ucha poradne a pak uz treba neslysim ani manzelovo radio, co ma pustene vedle hlavy… Zjistila jsem to s temi spunty az po nekolika letech, ze se lisi kvalitou. Jinak my se taky vyspime lepe kazdy zvlast, v 90% spime spolu, ale nekdy je proste potreba se poradne „dospat“.

S poradnymi spunty tohle bezne dychani slyset nemuzes.

Příspěvek upraven 04.01.15 v 06:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
4.1.15 06:20
@Anonymní píše:
Ano kdyz to slysim i od vedle tak musim jit a vzbudit ho jinak bych nespala a uplnw chytala nervy. hrozne mi to vadi.ver ze i me toto strasne trapi a o manzelovi ani nemluvim.jemu to hrozne vadi ale zase chape.vzdy mi rekne tak moc bych chtel byt celou noc k tobe prituleny. zkouseli jsme to tema ruznyma napastema na nos. zvysenou polohou pod hlavou atd.ale proste porad chrape.uz uvazoval o operaci :D vidim to tak ze ja si proste na tento zvuk nikdy nezvyknu

Kdyby manzel opravdu chrapal, tak si oddelime loznice na porad. On se ale taky vyspi lepe beze me, tak by to snasel celkem dobre. Ted v tehotenstvi ale pry chrapu ja :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 06:36

@beruska9
Přesně tak..my jsme spolu 9 let a oddělené ložnice praktikujeme úúplně od začátku..vždycky vedele sebe ležíme, ale nespíme, to si už jde každý po svých. Přítel rád spí u televize, já musím mít absolutní ticho a tmu. Špunty taky používám, ale pro jeho chrápání to nezabírá. Spíš je používám na okolní zvuky (zvuky z topení, sousedi, auta..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 06:39

@blumen
Já kupuju takové pěnové, stojí asi 27 Kč, ne úplně ty levné, z toho mě bolí uši. Ty pěnové jsou hezky tvarovatelné, a jsou ke konci zúžené, dají se jakkoliv zmodelovat a stejně se vrátí do původní polohy (je to asi nějaká paměťová pěna) „sežmoulám“ je a narvu do ucha hluboko, až se to srovná, ucho to zaplní a neslyším absolutně nic, třeba ani televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
4.1.15 06:45

@Whynot jo ty mam taky, takove dlouhe barevne, co se zuzuji. Zmacknu (zuzim) je na minimum, nacpu daleko do ucha, podrzim a pustim az pote, co se roztahnou. Slyset neni fakt ani to radio vedle manzela. A kupuju je tak jednou za 2 mesice nove, po case uz tak dobre nedrzi. Jsou z DM.

Predtim jsem mela takove zlute, nebyly zuzene, ty jsou uplne na prd, nic neutlumi. Voskove jsou taky celkem dobre, ale tlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 06:47

@blumen
Ano ano ty myslím :)
Fakt je mají v DM? To jsem nevěděla, super :potlesk: Já je vždycky kupovala jen v lékárně.
ty barevné zúžené jsou nejlepší. V lékárně mi ještě nabízeli jakési voskové, byly tvrdé jak šutr, to by mě zajímalo jak bych je do ucha asi dala :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
4.1.15 06:50

@Whynot no ja ty voskove dostala na vanoce, taky jsem se divila, ale ony trochu zmeknou v ruce a v uchu se pak vytvaruji teplem. Ale ty z DM jsou nejlepsi. Teda kupuju je i v te lekarne, je k nim takova krabicka. :palec: ja mam vedle postele misku a kdyz se v noci probudim bez spuntu, vytahnu jiny, zastrcim a spim dal :mrgreen: Jsem magor, vim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 07:06

@blumen
To je dobrý nápad :D Mě taky někdy vypadne z ucha a pak rozespalá ho hledám po celé ložnici, někdy zůstane na posteli, někdy na zemi a pak už neusnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí