Přítel a dloubání v nose

6
3.1.15 20:25

Přítel a dloubání v nose

Ahoj holky, :mavam:
chodím sem už docela dlouho, ale spíše číst příspěvky. Tentokrát tedy zakládám svou první diskuzi (která, uznávám, není zrovna nic moc :oops: ) chystám se k tomu už déle, ale až teď se odhodlávám. Je to pro mě docela trapné a nepříjemné téma :oops:.

Zkrátka..přistihla jsem partnera (nejednou), jak se dloube v nose, což by nebylo to nejhorší, kdyby poté aspoň ty své úlovky nestrkal do úst. :zed: Nebo kdyby to aspoň dělal v době, když já zrovna nebudu nikde poblíž, když bych fakt neměla šanci ho nachytat.
Ze začátku vztahu si na to dával pozor, protože jsem si nikdy nevšimla toho, že by něco takového dělal. :nevim: Až po pár letech mu asi „otrnulo“ a přestává se hlídat. Úplně poprvé jsem si toho všimla, když jsme spolu seděli u PC, teda já seděla, on ležel a něco jsem mu tam četla, bylo to na tmavém podkladě, takže jsem ho v odrazu viděla. No řeknu vám teda - nic moc. :| Dělá to vždycky, když si myslí, že ho nevidím. U čehokoliv. U telefonování, koukání na telku, dokonce i při řízení. Například dneska jsme leželi u TV na gauči, já jsem se na chvíli otočila k němu zády no a samozřejmě automaticky začal lovit. Poznala jsem to podle takových těch „mlaskavých“ zvuků. :| Proto už jsem se rozhodla založit diskuzi, je mi to hodně nepříjemné, když mu pak mám dát třeba pusu, nebo když si na to vzpomenu při sexu! Chuť na sex je okamžitě ta tam. A s nikým si toto netroufám řešit osobně, takže raději takto anonymně.
Nevím, jestli to mám nebo nemám nějak řešit. On je jinak strašně hodnej člověk. Ale tenhle šílenej zlozvyk je teda něco. :zed:
Přemýšlela jsem, že bych mu i něco ohledně toho řekla, ale bylo by mi snad trapně i za něj :oops: :nevim:.
Co byste dělaly vy, kdybyste si tohohle všimly u svých partnerů/manželů? Řekly byste jim něco? Nebo to nechaly tak? Stalo se to tady někomu :?: :?:
Předem děkuji za příspěvky. Prosím bez nadávek :roll:.
Děkuju :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bondatrova
3.1.15 20:26

'Rekla bych mu že je prrase.

• Citovat
  • Upravit
397
3.1.15 20:27

Já bych pokaždé, když bych ho načapala, zachrochtala a pak se začala smát, případně pronesla Izerovu hlášku: Maňas, tímhle tempem budeš za chvíli šňupat baráky, člověče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.1.15 20:29

Normalne bych mu to rekla, co jineho chces delat? :nevim: vzdyt jste partneri :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.1.15 20:30

@Pavellina jenze on to ji :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
3.1.15 20:32

Jezdím dost autem a je strašně moc chlapů, kteří si v autě dloubají v nose. Hlavně, když jedou sami. Sleduju to hlavně na křižovatkách, semaforech atd. Ženskou jsem ještě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397

@Philippe tak to bych jenom chrochtala… dlouho a nahlas. Případně bych mu nedala následující jídlo s tím, že už je přece po jídle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

@M_Lo Ahoj, určitě bych mu řekla, že mi to vadí. A důrazně, aby pochopil, že to není jen nějaký rozmar, ale že ti to fakt vadí.
Tyhle zlozvyky jsou nepříjemná věc, někdo se odnaučuje hodně těžce…promluv si s ním o tom, někdy to může být až kompulsivní chování, jakoby odreagování od úzkosti, těmi netrpí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.1.15 20:33
@Pavellina píše:
@Philippe tak to bych jenom chrochtala… dlouho a nahlas. Případně bych mu nedala následující jídlo s tím, že už je přece po jídle…

to mi přijde dost necitlivý…neuměla bych se takhle chovat k osobě, kterou miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
3.1.15 20:34

Pokud se ti to hnusi, tak mu rekni naferovku, ze ti to vadi a at to nedela pred tebou. :nevim: Mne by to asi tak vadilo, ale odnaucuj zlozvyky dospeleho chlapa… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.1.15 20:35

Až si zase nejakého zblajzne, tak se ho zeptej, jestli k tomu nechce udělat nějakou přílohu :mrgreen:
samozřejmě že bych mu to řekla, ze začátku tak nejak citlivě, beztak to má naučené z dětství a kdyby to nepomohlo, tak to pak holt říct výrazněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.1.15 20:38

Děkuju, holky, za příspěvky.
@majki.r no, je pravda, že díky práci, kterou dělá, je často ve stresu. Jestli to může být teda i tím…promluvit bych si s ním chtěla, jenže pořád přemýšlím, jak začít :nevim:. Tím chrochtáním..no..právě, že mě by ho bylo snad až líto. Se v tom motám jako v kruhu.

@jenika1 píše:
Jezdím dost autem a je strašně moc chlapů, kteří si v autě dloubají v nose. Hlavně, když jedou sami. Sleduju to hlavně na křižovatkách, semaforech atd. Ženskou jsem ještě neviděla.

Fakt?? Asi se budu muset víc koukat po řidičích :lol:

@majdula1
No právě…je dospělý a když ho to nedokázali odnaučit jako dítě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.1.15 20:39

@Pavellina :mrgreen:
@M_Lo podle prispevku jste spolu dost dlouho, vy se spolu nebavite otevrene? Muj chlap si obcas taky hleda holuby (dikybohu, neji je). Ja ho teda vzdycky okamzite upozornim, ze je prase a at toho necha. Kdyz chci jemneji, tak mu nekolikrat po sobe reknu, jestli nechce kapesnik nez pochopi a prestane. Nebo ten kapesnik po nem hodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.1.15 20:39

Jéžiš tak se dloube v nose, no a co :roll: Dělá to jen když si myslí že to nevidíš, tak mu řekni at je není a podej mu kapesník at si je dloube do něj :mrgreen:

Někde jsem četla že pojídání „holubů“ zlepšuje imunitu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.1.15 20:40

:mrgreen: bych se ho zeptala: Chutná? :D :jazyk: nebo aspoň upozornila ať to nejí přede mnou nebo tak často…my s přítelem problém nemáme, nepapáme to, ale vždy si řeknem že tam máme Neplatiče :mrgreen: berem to jako srandu, ale nejíme to… zkus to nějak řešit s humorem, ho na to upozornit že to dělá moc viditelně a že tě to nějak nerajcuje :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí