Co dál, poradíte?

Anonymní
3.1.15 19:32

co dal poradite

Nevim co mam delat dal jsem psichycky uz vycerpana, jsem vdana 3 roky a roky předtím jsme spolu zili, v listopadu mynulyho roku jsem potkala mou první velkou lasku a porad se v tom placam jsem do nej blazem nevim co dal.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
3.1.15 19:36

V tomhle ti nikdo neporadí, to musíš rozseknout sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
3.1.15 19:37

Ta Tvoje první láska Tě chce? Manželství jinak fungovalo? Děti máte? Píšeš toho málo na to, aby se dalo poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.1.15 19:37

To je těžký, když se někdo bere bez lásky…proč sis ho brala? A máte děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 19:39

Deti nemame, bouzel to neslo a nejde, ale poslední pul rok se hadame manzel mne několikrát i uhodil pak se sice omluvil, ale udelal to, drive jsem ho milovala ale tedka proste je to jiné.

• Citovat
  • Upravit
12550
3.1.15 19:41
@Anonymní píše:
Deti nemame, bouzel to neslo a nejde, ale poslední pul rok se hadame manzel mne několikrát i uhodil pak se sice omluvil, ale udelal to, drive jsem ho milovala ale tedka proste je to jiné.

Hm, tak o to je to jednodušší…s násilníkem bych nebyla ani náhodou a jestli nemáte děti, tak zvedni kotvy a jdi za lepším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.1.15 19:41
@Anonymní píše:
Deti nemame, bouzel to neslo a nejde, ale poslední pul rok se hadame manzel mne několikrát i uhodil pak se sice omluvil, ale udelal to, drive jsem ho milovala ale tedka proste je to jiné.

jestli Tě jak píšeš uhodil, dokonce několikrát, šla bych od něj co nejrychleji pryč.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
3.1.15 19:42
@majki.r píše:
Hm, tak o to je to jednodušší…s násilníkem bych nebyla ani náhodou a jestli nemáte děti, tak zvedni kotvy a jdi za lepším :kytka:

Souhlas…ale i kdyby v tom teoreticky byly děti, šla bych pryč také, bála bych se aby nezačal být násilnický i na děti.

• Citovat
  • Upravit
4918
3.1.15 19:44
@Anonymní píše:

Když ho nemiluješ, není co řešit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.1.15 19:44
@MarkétkaBeruška píše:
Souhlas…ale i kdyby v tom teoreticky byly děti, šla bych pryč také, bála bych se aby nezačal být násilnický i na děti.

Jasně, jakmile má jednou násilnické sklony, tak od něj rychle pryč. Já to myslela tak, že když nemají děti, tak nemusí nic řešit a vyřizovat a může mu hned říct pápá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.1.15 19:47
@majki.r píše:
Jasně, jakmile má jednou násilnické sklony, tak od něj rychle pryč. Já to myslela tak, že když nemají děti, tak nemusí nic řešit a vyřizovat a může mu hned říct pápá. :kytka:

jasně já tě pochopila. Jen jsem si tak povzdychla, protože jsou (bohužel) ženy které kvůli dětem zůstávají i s násilníkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.15 19:50
  • Citovat
  • Upravit
869
3.1.15 19:50

Tak tady je to jasné, když je manžel násilník, tak se rozveď. Jestli to vyjde se starou láskou, to je vedlejší, buď tento, nebo jiný se najde :-).
Se současným manželem by Tě štěstí už nečekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 19:51

@4family tedka mi zase vyhrozuje ze si něco udela.

• Citovat
  • Upravit
12550
3.1.15 19:51
@MarkétkaBeruška píše:
jasně já tě pochopila. Jen jsem si tak povzdychla, protože jsou (bohužel) ženy které kvůli dětem zůstávají i s násilníkem.

Jojo, to je pak těžko radit, přitom děti jsou ten největší důvod, proč od násilníka odejít.

@Anonymní píše:
@MarkétkaBeruška @majki.r @BAZÁREK ANGIE jenze jsem vdana

Rozvod, jinak to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box