Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@4family tedka mi zase vyhrozuje ze si něco udela.
Ještě k tomu psychický vyděrač.
@majki.r píše:
Ještě k tomu psychický vyděrač.
přesně tak…zakladatelko, lidí co takto vyhrožují si ve většině případů nic neudělají, jenom vyhrožují, kdyby si něco udělat chtěl tak ti to neřekne.
@Anonymní píše:
Muzu bydlet u novvyho pritele jenze problrm je prace
Příspěvek upraven 03.01.15 v 19:58
@MarkétkaBeruška píše:
přesně tak…zakladatelko, lidí co takto vyhrožují si ve většině případů nic neudělají, jenom vyhrožují, kdyby si něco udělat chtěl tak ti to neřekne.
Přesně, a kdyby už si nááááhodou něco udělal, tak nějakou banalitu jako demonstračku…hlavně na tohle nedej, přece s takovým nechceš zůstat.
@Anonymní píše:
@MarkétkaBeruška @majki.r @BAZÁREK ANGIE jenze jsem vdana
To je nějaká tělesná vada? Bez dětí není rozvod problém, ne?
Tak od takového utíkej rychle pryč! Tohle nemá cenu. Pokud nemáte děti, je to o to snažší. Násilník a citový vydírač, s tím tě nečeká nic dobrého. Nemůžeš si prozatím najít nějaký pronájem? Píšeš, že práci máš. Nestěhovala bych se hned zase k jinému… ![]()
Delam ve stejne vesnici jako bydlim s manželem a mam strach ze by si na mne pockal
@Anonymní píše:
Delam ve stejne vesnici jako bydlim s manželem a mam strach ze by si na mne pockal
Tak vidíš, máš z něj strach, tohle by nemohlo stejně dlouhodobě fungovat, tohle nefunguje už dávno. Udělej, co musíš - odejít. Pokud by bylo jen trochu možné zkusit najít jinde jinou práci, tak hurá do toho. Asi bych to riskla i za cenu nižšího platu a pak si hledat jinou práci, ale s takovým člověkem přece nemůžeš zůstávat. ![]()
@Anonymní píše:
a nešlo by nějak to vyřešit že by pro tebe třeba přítel jezdil? ![]()
@Anonymní píše:
@4family tedka mi zase vyhrozuje ze si něco udela.
TAk at udela, ale spis neudela.To neni tvuj problem.Je svepravny, dospelya at dela, co chce. Nenech se.JA udelal takovou chybu pred 8 lety a lituji strasne.Take vyhrozoval, ze se obesi…Je dospely, at dela…
Preji tobe odejit od neho a byt stastna!!!
Vymenit chlapa za chlapa, ako inac…
ale zaujalo ma to, ze Ta bije, a napriek tomu si si ho po ROKOCH pred troma rokmi vzala. Kedy zacal byt nasilnikom?
@Anonymní píše:
i tak od něj odejdi. Máš kam jít? Rodiče? Kamarádka…? A pak podej žádost o rozvod.