Přítel nemluva

252
3.1.15 22:09

přítel nemluva

Můj přítel byl vždycky ukecanej, hlavně na začátku, byla s nim dost sranda, ale teď aspoň za poslední půl rok mi připadá, že pořád mluvím jen já a on buď odkejve nebo na to neřekne nic. Nijak ho neutlačuju, podotýkám, že i když mají v práci volno, tak doma pořádně nemluví. Vůbec nevím čím by to mohlo být? :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
3.1.15 22:11
@Labuť19 píše:
Můj přítel byl vždycky ukecanej, hlavně na začátku, byla s nim dost sranda, ale teď aspoň za poslední půl rok mi připadá, že pořád mluvím jen já a on buď odkejve nebo na to neřekne nic. Nijak ho neutlačuju, podotýkám, že i když mají v práci volno, tak doma pořádně nemluví. Vůbec nevím čím by to mohlo být? :nevim: :?

Nejsi moje manželka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.1.15 22:12

@Labuť19
Je to chlap a nejste na začátku vztahu, tak tě tím nemusí balit. :mrgreen:
Jinak je vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.1.15 22:12

Ne to opravdu nejsem a abych pravdu řekla, tak po tom ani netoužim. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.1.15 22:13

Právě že jinak jo, o to mi to připadá divnější, ale asi je to opravdu běžné. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.1.15 22:18

@Labuť19
Tak radím nehledat problémy. ;) No a hlavně na něho nemluv u sledování TV, to si chlapi rádi otvírají v mozku svojí krabici s „ničím“.
Jednou jsem o tom viděla na youtube skvělé video, jen kdybych ho našla, hned bych ti ho sem dala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
3.1.15 22:21
@anairda píše:
@Labuť19
Tak radím nehledat problémy. ;) No a hlavně na něho nemluv u sledování TV, to si chlapi rádi otvírají v mozku svojí krabici s „ničím“.
Jednou jsem o tom viděla na youtube skvělé video, jen kdybych ho našla, hned bych ti ho sem dala. :mrgreen:

:-D :-D :-D jak říká muj manzel: " Proc si chces nejvic vykladat, když jsou v TV zprávy?" :-D „Asi tim, ze jezdis domu z práce az v sedm vecer, milacku“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.1.15 22:22

@Labuť19 a u tebe se za ten pulrok nic nezmenilo, chodis do prace, zadna ztrata kamosky, ze bys s nim zacla mluvit o jinych vecech jak predtim a jednoduse se nechyta?
Protoze tohle je podle me priznacne hlavne pro tehule na nemocenske a cerstve matky, cele dny samy a kdyz konevne prijde partner z prace, zacnou s nim rozebirat z jeho pohledu blbiny a vymluvej mu diru do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.1.15 22:23
@anairda píše:
@Labuť19
Jednou jsem o tom viděla na youtube skvělé video, jen kdybych ho našla, hned bych ti ho sem dala. :mrgreen:

To video je skvělé, vím které myslíš, s „nothing box“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.1.15 22:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
3.1.15 22:24
@Labuť19 píše:
Právě že jinak jo, o to mi to připadá divnější, ale asi je to opravdu běžné. :pankac:

Věř, že nejsi jediná =D u nás ten samý příklad, jinak kdekoliv venku potkáme někoho známého, tak je strašně ukecaný a zábavný a doma mám problém z něho cokoliv vydolovat, když chci, aby komunikoval (to mu řeknu na férovku :D ), tak mi odvětí, ať tedy mluvím, že on mě bude poslouchat :D a zas mlčení z jeho strany, občas už toho snažení mám dost a mlčíme oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
3.1.15 22:33

Asi jsem náročná ale to bymi tedy vadilo 8o nemluví -chápu dobře - skoro vůbec? kolik dni v týdnu třeba? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
3.1.15 22:51

U nas se teda mluvi moma mozna i vic, nez nekde venku, paradox ale je, ze ja mam tendenci mluvit nejvic, když kouka na TV na zprávy:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
3.1.15 23:14

@Labuť19 s dovolením jsem se podívala i na tvé předchozí diskuze a řekla bych, že problém bude asi zakopaný hodně hluboko, už od počátku vztahu (lhaní a zatajování minulosti) a možná po příchodu chlapečka se to prohloubilo + finanční problémy. Je to jen můj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.1.15 23:38

Po jak dlouhé době vztahu? Já jen, jestli mám ještě naději, že bych se někdy v přítomnosti muže v klidu na něco podívala, nebo si něco přečetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí