Přítel mě nepřitahuje.

Anonymní
5.1.15 09:44

Pritel me nepritahuje

Ahoj holky, chtela bych se vás zeptat, jestli mi dokážete poradit způsob, jak přimět chlapa, aby se sebou něco dělal. Můj problém je v tom, že za poslední tři roky docela dost přibral a pořád pribira. Má hrozne stravovací návyky…Cola, chipsy, čokoláda na posezení u filmů nebo play station u něj není žádná rarita, ale téměř každodenní záležitost. Doma to ještě můžu trochu ovlivnit tím, co uvařím. Ale v práci na nočních jí samé lepší - pizzy, kebab…Když mu něco nabalim sebou, tak to většinou nesni, protože dostávají tyhle pizzy apod zdarma. Vím, as my funkcnost keno organismu ovlivnuji dost i ty nocni, ale bavili jsme se už stokrát o tom, že by měl změnit práci (nejen kvůli svému zdraví, ale celkově kvůli našemu rodinnému životu). Nehledá si nic. Místo toho pořád poslouchám, jak už je na dietě, protože jedl celý den ovoce a jogurty (což je samozřejmě dieta úplně na nic a nic takového se nedá dodržovat a není to zdravé). Jedna věc je, že mě to nebaví poslouchat, je to vyloženě ten typ, co o věcech jen mluví, ale nečiní. Druhá věc je to, že už mě opravdu přestává fyzicky přitahovat. Jasně, miluju ho, ale teď si mě třeba ukamenujte-pro mě je důležitý i ten vzhled, aby mě chlap přitahoval. Neříkám, že já jsem dokonalá, ale snažím se udržovat a dbát na sebe jak kvůli sobě, tak kvůli něj. Protože se svymu chlapovi chci líbit. Nějaké tipy, jak se ho nedotknout a sdělit mu to? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
5.1.15 09:48

Zkus mu třeba v rámci nějaké nostalgie strčit pod nos staré fotky, kde se ještě tolik nespravil, třeba mu to docvakne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 09:48

Nevím, mám doma to samé. Já po třech dětech téměř stejná, on přibral na rovných 100kg. taky chlastá colu, po litrech a nevymluvím mu to.Jsem zvědavá, jak Ti holky poradí.

• Citovat
  • Upravit
27281
5.1.15 09:50

Chlapovi nesačí naznačovat, chlapa musíš kopnout aby to pochopil.

Řekni mu to narovinu. Že už tě nepřitahuje… že býval sexy, už neni. Zároveň dodej, že ho pochpitelně stále miluješ, ale že by se sebou měl něco dělat.

Hotovo šmitec… on si to přebere, popřemýšlí, popere se s tím a nějak to dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
5.1.15 09:51

Cunatko, pokud takhle ji :mrgreen: nedivim se ti, taky by me nepritahoval, Asi mu to budes muset rict, tak, aby se ho to dotklo. A nebo okate ztratit zajem a delat, ze te zajima nekdo jiny ;)

• Citovat
  • Upravit
15977
5.1.15 10:00

@Cmochy Tohle kdyby řekl chlap ženské, tak jí tu všichni politujou. :mrgreen:

Na mě by zabraly ty fotky, jak píše @jajjina . Ale chlap je z jiné planety, ten by to nemusel pochopit nebo si uvědomit, co jsi tím chtěla říct. A třeba mu může být i fuk, že vypadá jak hroch. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.15 10:05

A mě by víc než vzhled vadil případný infarkt nebo jiné nemoce pramenící z chipsu a Coly. A asi bych mu to tak i podala. Že se bojím o jeho zdraví a ať myslí i na tebe a děti.
A na noční bych ho donutila nebo mu vařila zdravější jídla. A ve volném čase navrhovala výlety typu tůry, cyklistika, plavání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
5.1.15 10:06
@Cmochy píše:
Chlapovi nesačí naznačovat, chlapa musíš kopnout aby to pochopil.

Řekni mu to narovinu. Že už tě nepřitahuje… že býval sexy, už neni. Zároveň dodej, že ho pochpitelně stále miluješ, ale že by se sebou měl něco dělat.

Hotovo šmitec… on si to přebere, popřemýšlí, popere se s tím a nějak to dopadne. :kytka:

Taky jak mu to říci jinak.. Souhlasím.. Nějaké naznačování s fotkama.. Na mě by to nefungovalo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.15 10:07

A chipsy, Colu a jiné bych poschovávala a nekupovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
5.1.15 10:10

@Elilen pise, ze to dostava v praci zdarma.
To by me zajimalo, kde pracuje :think:

• Citovat
  • Upravit
17306
5.1.15 10:12

Obezitu bych doma nesnesl!
Dones mu spoustu nějakých letáčků, o hrozbě cukrovky, infarktu atd.
A naprudko mu řekni, že je hnusný, na chlapa nějaké naznačování neplatí. Objednej ho na obezitologii, vypadá to, že on sám od sebe nic nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
5.1.15 10:23
@Elilen píše:
@Cmochy Tohle kdyby řekl chlap ženské, tak jí tu všichni politujou. :mrgreen:

No tak samozřejmě, na ženskou se musí zase jinak…  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
5.1.15 10:24
@Honza 12 píše:
Taky jak mu to říci jinak.. Souhlasím.. Nějaké naznačování s fotkama.. Na mě by to nefungovalo.. :D

Že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.1.15 10:28
@zoidberg píše:
Dones mu spoustu nějakých letáčků, o hrozbě cukrovky, infarktu atd.
A naprudko mu řekni, že je hnusný, na chlapa nějaké naznačování neplatí. Objednej ho na obezitologii, vypadá to, že on sám od sebe nic nezačne.

Presne! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 10:35

My nakupujeme oba dva, takže on si sladkosti kupuje sám. Když děláme nákup společně tak veškeré sladkosti, zmrzliny a chipsy odmítám kupovat. Vtipem to opravdu nefunguje. Několikrát jsem mu schválně vyfotila břicho, jak vypadá z různých úhlů a ukázala jsem mu to. Akorát se tomu zasmeje. Když jdeme kolem nějakého chlapa s vypracovanou postavou, tak mi řekne: „Miláčku s takovou postavou už bys mě nemilovala že?“. Jako smysl pro humor fakt má :D Když mu to řeknu hnusně, tak se akorát naštve, že jsem nepříjemná. Včera u televize snědl dva nanuky a když si šel zase pro chipsy, řekla jsem mu že s takovou to břicho nikdy neshodi, tak po me akorát hodil otrávený pohled, že zas něco mám…Já fakt nevím. Už jsem ho i vzala na zmereni procenta tuku v těle a na stupnici od 1-4 se pohybuje mezi 3-4 což je blbe. Ale mu to je prostě fuk asi. Už spolu nějakou dobu nespime taky…Ale já si myslím, že mu vůbec nedochází, že by mě mohl jednou přestat úplně přitahovat. A na to, jak ho vidím, co ji, jsem už úplně alergická, fakt…mám už úplnou averzi na to. Když ho vidím co do sebe cpe zase tak jsem úplně otravena. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky