Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Většina chlapů má takové ty rytířské instinkty, musíme chránit a opečovávat ženy nehledě na jejich původ či vznešenost. Takže se budeme doma přiblble chichotat s ní a politické dění na blízkém východě probereme s kamarády u piva
Ajo vlastně..
takže s ní mluvit nepotřebuješ, hlavně že je navaříno, uklizeno a zasouloženo
že má jinak v hlavě seno je OK ![]()
@Lejaa píše:
Ajo vlastně..takže s ní mluvit nepotřebuješ, hlavně že je navaříno, uklizeno a zasouloženo
že má jinak v hlavě seno je OK
@Lejaa píše:
Ajo vlastně..takže s ní mluvit nepotřebuješ, hlavně že je navaříno, uklizeno a zasouloženo
No tak nejak, to treba me staci.
Ono je jedno jestli ma v hlave seno, nebo je trochu inteligentni, protoze mam -neskromne receno- prilis vysokou inteligenci a malou sanci najit rovnocennou zenskou.
Ono hodne holek si mysli jak jsou chytry, ale fakt nejsou- jsou spis cilevedome nez opravdu chytry.
Tak radsi takovou, ktera si na nic nehraje. ![]()
@Scarabeuss píše:
No tak nejak, to treba me staci.Ono je jedno jestli ma v hlave seno, nebo je trochu inteligentni, protoze mam -neskromne receno- prilis vysokou inteligenci a malou sanci najit rovnocennou zenskou.
Ono hodne holek si mysli jak jsou chytry, ale fakt nejsou- jsou spis cilevedome nez opravdu chytry.
Tak radsi takovou, ktera si na nic nehraje.
a tak proč se tak bojíš? některá tě už oškubala? ![]()
@Anonymní píše:
Partner uz me nepritahuje.Moc o sebe nedba. Chodi porad ve stejnem obleceni.Nic si nekoupi. Radsi investuje jdo piva, takze vecne smrdi.Uz se mi vazne hnusu, tolik bych se chtela milovat, ale ne s nekym, kdo neudela nic proto, aby me pritahoval. Casto se cpe cesnekem a cibuli, takze fakt asexualni chlap.Na to mi jeste rekne, ze sem citlivka.Ani ho moc netrapi, ze se mi hnusi, uz sem mu to i rekla. Nulovy efekt to melo. Holky comuzu delat? Kdyz mu ani nevadi, kdyz mu reknu;ze smrdi a ze se mi hnusi.
Mame dite, jinak by byl rozchod samozejme jasny. Hodne citove stradam a chybi mi milovani. Jenze se nedokazu libat s nekym kdo s nj hory cibule nebo vypuje 5 piv.
tak kde je chyba, ja nepiju nekourim sportuju, makam…a prez to se semnou rozchazely ze slovy promin ja potrebuju nekoho kdo pije pivko a kouri… Tak nevim, mozna mu dat podnet k zarleni.. Budto pochopi nebo ne…
@Lejaa píše:
a to jsi určitě ty, že joJá myslím, že chytrej chlap může mít chytrou ženskou.. Pokud je to de.bil, tak k sobě logicky hledá nějakou tupější, aby si nepřipadal tak blbej
@Lejaa píše:
Tak já myslím, že o práci nebo vzdělání to není.. Spíš o přirozené inteligenci.. Co budeš za chvíli dělat s pipkou, kt. se umí jen přiblble chichotat, jinak je mimo
Bude si připadat jako král.
![]()
@Lejaa píše:
@Lejaa píše:
Ta blbá se mu nebude vzpouzet chápeš.
Chytrá ženská ví co chce.
![]()
@Scarabeuss píše:
No tak nejak, to treba me staci.Ono je jedno jestli ma v hlave seno, nebo je trochu inteligentni, protoze mam -neskromne receno- prilis vysokou inteligenci a malou sanci najit rovnocennou zenskou.
Tak radsi takovou, ktera si na nic nehraje.
Ano oni běžně chlapi s příliš vysokou inteligencí, chodí krafat na emimino
Prosímtě ![]()
Jsem zoufala, pritel me uz nepritahuje.Mame dite, takze bych rada mela funkcni vztah a ne jen spolubydliciho. Vubec s partnerem nemuzu spat, coz je problem, kdyz on sex chce.
Ja proste uz s nim spat nemuzu a nechci.Uz zase 2 mesice nic nebylo, ani libani, ani nic jineho, mimo pusy. Poradite? Priste zkusim zavrit oci a predstavovat si ekoho jineho, nevim.
Proste za tech 6let se mi okoukal. Anonymne prosim.
@Anonymní píše:
Jsem zoufala, pritel me uz nepritahuje.Mame dite, takze bych rada mela funkcni vztah a ne jen spolubydliciho. Vubec s partnerem nemuzu spat, coz je problem, kdyz on sex chce.Ja proste uz s nim spat nemuzu a nechci.Uz zase 2 mesice nic nebylo, ani libani, ani nic jineho, mimo pusy. Poradite? Priste zkusim zavrit oci a predstavovat si ekoho jineho, nevim.
Proste za tech 6let se mi okoukal. Anonymne prosim.
Ja nevim no, to je slozity. Ja bych premyslela, kdy to zacalo a jestli to s necim nesouvisi. Jestli treba nepribral, prestal o sebe dbat. Ale jestli ne, tak to muze by na psychicky rovine…zmenil se? Nebo naopak ty ses vyvinula a on ne a nemate si uz co rict? To by asi bylo dobry probrat s nim…asi je z toho taky nestasnej…
@jakanas HA neberu nyni a stejne nemam chut. Vlastne co mame dite, tak se vztah nejak,,posunul".Jsem unavena, mame akcni batole, ktere chvili nevydrzi si samo hrat, dela neporadek.Ja uz se necitim jako zena.
Na sex nemam energii. Navic sem si souziti s deckem predstavovala jinak. Partner neni takovy, jaky by mel byt otec. Prijdu si na vse sama. Jiste on ma praci a ted i prescasy, jen aby bylo vice penez. Zacoz jsem mu vdecna.
Ale jinak… ![]()
Nekdy i mam chut na sex, ale on zacne mluvit o tom, ze je doma bordel a me to pak prejde.
Proste neudela nic, abych chut mela. Kazdy den me necim nastve a pak se divi, ze mam po chuti.Ono kdyz 4krat za hodinu posbiram hracky a syn je zas vysype, a pak ma partner reci, ze je tu zas bordel.
Uz si i rikam, ze kdyby se objevil nekdo, kdo by me chaoal, polichotil mi…
Je mi na nic.