Přítel mě nepřitahuje.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
23.7.15 13:44
@zoidberg píše:
Většina chlapů má takové ty rytířské instinkty, musíme chránit a opečovávat ženy nehledě na jejich původ či vznešenost. Takže se budeme doma přiblble chichotat s ní a politické dění na blízkém východě probereme s kamarády u piva 8)

Ajo vlastně.. :mrgreen: takže s ní mluvit nepotřebuješ, hlavně že je navaříno, uklizeno a zasouloženo :lol: že má jinak v hlavě seno je OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
23.7.15 13:52
@Lejaa píše:
Ajo vlastně.. :mrgreen: takže s ní mluvit nepotřebuješ, hlavně že je navaříno, uklizeno a zasouloženo :lol: že má jinak v hlavě seno je OK :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2687
23.7.15 14:36
@Lejaa píše:
Ajo vlastně.. :mrgreen: takže s ní mluvit nepotřebuješ, hlavně že je navaříno, uklizeno a zasouloženo :lol: že má jinak v hlavě seno je OK :lol:

No tak nejak, to treba me staci. :mrgreen: Ono je jedno jestli ma v hlave seno, nebo je trochu inteligentni, protoze mam -neskromne receno- prilis vysokou inteligenci a malou sanci najit rovnocennou zenskou. :mrgreen: Ono hodne holek si mysli jak jsou chytry, ale fakt nejsou- jsou spis cilevedome nez opravdu chytry. :mrgreen: Tak radsi takovou, ktera si na nic nehraje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.15 14:37

@Scarabeuss
musí pro tebe být těžké být tak moc chytrý :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.7.15 15:06
@Scarabeuss píše:
No tak nejak, to treba me staci. :mrgreen: Ono je jedno jestli ma v hlave seno, nebo je trochu inteligentni, protoze mam -neskromne receno- prilis vysokou inteligenci a malou sanci najit rovnocennou zenskou. :mrgreen: Ono hodne holek si mysli jak jsou chytry, ale fakt nejsou- jsou spis cilevedome nez opravdu chytry. :mrgreen: Tak radsi takovou, ktera si na nic nehraje. :zed:

a tak proč se tak bojíš? některá tě už oškubala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.7.15 21:45

kde je chyba

@Anonymní píše:
Partner uz me nepritahuje.Moc o sebe nedba. Chodi porad ve stejnem obleceni.Nic si nekoupi. Radsi investuje jdo piva, takze vecne smrdi.Uz se mi vazne hnusu, tolik bych se chtela milovat, ale ne s nekym, kdo neudela nic proto, aby me pritahoval. Casto se cpe cesnekem a cibuli, takze fakt asexualni chlap. :( Na to mi jeste rekne, ze sem citlivka.Ani ho moc netrapi, ze se mi hnusi, uz sem mu to i rekla. Nulovy efekt to melo. Holky comuzu delat? Kdyz mu ani nevadi, kdyz mu reknu;ze smrdi a ze se mi hnusi. :roll: Mame dite, jinak by byl rozchod samozejme jasny. Hodne citove stradam a chybi mi milovani. Jenze se nedokazu libat s nekym kdo s nj hory cibule nebo vypuje 5 piv. :evil:

tak kde je chyba, ja nepiju nekourim sportuju, makam…a prez to se semnou rozchazely ze slovy promin ja potrebuju nekoho kdo pije pivko a kouri… Tak nevim, mozna mu dat podnet k zarleni.. Budto pochopi nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
1.8.15 14:52
@Lejaa píše:
a to jsi určitě ty, že jo :lol: Já myslím, že chytrej chlap může mít chytrou ženskou.. Pokud je to de.bil, tak k sobě logicky hledá nějakou tupější, aby si nepřipadal tak blbej :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mowla
1.8.15 14:53
@Lejaa píše:
Tak já myslím, že o práci nebo vzdělání to není.. Spíš o přirozené inteligenci.. Co budeš za chvíli dělat s pipkou, kt. se umí jen přiblble chichotat, jinak je mimo :mrgreen:

Bude si připadat jako král. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
mowla
1.8.15 14:55
@Lejaa píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mowla
1.8.15 14:56
@Lejaa píše:

Ta blbá se mu nebude vzpouzet chápeš. :lol: :lol: :lol: Chytrá ženská ví co chce. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
1.8.15 15:51
@Scarabeuss píše:
No tak nejak, to treba me staci. :mrgreen: Ono je jedno jestli ma v hlave seno, nebo je trochu inteligentni, protoze mam -neskromne receno- prilis vysokou inteligenci a malou sanci najit rovnocennou zenskou. :mrgreen: Ono hodne holek si mysli jak jsou chytry, ale fakt nejsou- jsou spis cilevedome nez opravdu chytry. :mrgreen: Tak radsi takovou, ktera si na nic nehraje. :zed:

Ano oni běžně chlapi s příliš vysokou inteligencí, chodí krafat na emimino :mrgreen: :mrgreen: Prosímtě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.15 15:39

Jsem zoufala, pritel me uz nepritahuje.Mame dite, takze bych rada mela funkcni vztah a ne jen spolubydliciho. Vubec s partnerem nemuzu spat, coz je problem, kdyz on sex chce. :poblion: Ja proste uz s nim spat nemuzu a nechci.Uz zase 2 mesice nic nebylo, ani libani, ani nic jineho, mimo pusy. Poradite? Priste zkusim zavrit oci a predstavovat si ekoho jineho, nevim. :nevim: Proste za tech 6let se mi okoukal. Anonymne prosim.

• Citovat
  • Upravit
Republic
1.9.15 16:32
@Anonymní píše:
Jsem zoufala, pritel me uz nepritahuje.Mame dite, takze bych rada mela funkcni vztah a ne jen spolubydliciho. Vubec s partnerem nemuzu spat, coz je problem, kdyz on sex chce. :poblion: Ja proste uz s nim spat nemuzu a nechci.Uz zase 2 mesice nic nebylo, ani libani, ani nic jineho, mimo pusy. Poradite? Priste zkusim zavrit oci a predstavovat si ekoho jineho, nevim. :nevim: Proste za tech 6let se mi okoukal. Anonymne prosim.

Ja nevim no, to je slozity. Ja bych premyslela, kdy to zacalo a jestli to s necim nesouvisi. Jestli treba nepribral, prestal o sebe dbat. Ale jestli ne, tak to muze by na psychicky rovine…zmenil se? Nebo naopak ty ses vyvinula a on ne a nemate si uz co rict? To by asi bylo dobry probrat s nim…asi je z toho taky nestasnej…

• Citovat
  • Upravit
6611
1.9.15 16:34

Nezměnila jsi HA?, nebo nemáš nějaké jiné hormonální výkyvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.15 17:20

@jakanas HA neberu nyni a stejne nemam chut. Vlastne co mame dite, tak se vztah nejak,,posunul".Jsem unavena, mame akcni batole, ktere chvili nevydrzi si samo hrat, dela neporadek.Ja uz se necitim jako zena. :nevim: Na sex nemam energii. Navic sem si souziti s deckem predstavovala jinak. Partner neni takovy, jaky by mel byt otec. Prijdu si na vse sama. Jiste on ma praci a ted i prescasy, jen aby bylo vice penez. Zacoz jsem mu vdecna. :srdce: Ale jinak… :nevim:
Nekdy i mam chut na sex, ale on zacne mluvit o tom, ze je doma bordel a me to pak prejde. :roll: Proste neudela nic, abych chut mela. Kazdy den me necim nastve a pak se divi, ze mam po chuti.Ono kdyz 4krat za hodinu posbiram hracky a syn je zas vysype, a pak ma partner reci, ze je tu zas bordel. :pocitac: Uz si i rikam, ze kdyby se objevil nekdo, kdo by me chaoal, polichotil mi… :oops: Je mi na nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky