Manžel má ponorku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
5.1.15 21:20
@Anonymní píše:
Jednu dobu mi přišlo že ten sex je to poslední co vztah zachraňuje.. ale stojí to za to abych musela manipulovat, utíkat a dávat mu mraky prostory na úkor sebe a syna? Syna tedy začal mít rád a rád se s ním mazlí, ale hlídat pořád moc nechce. Jinak @Emilie má asi taky pravdu, možná ho moc zatěžuju.. ale když si představím že mu mám jen denodenně mizet z očí, mlčet a maximálně za ním poklidit a uvařit, tak si připadám už jako poslední špinavá hadra. Já taky s někým potřebuju za ten den mluvit, když mě teda nechce hlídat malého abych mohla na babinec. :roll:
Ale víte co by mě zajímalo? Jak se má vlastně chovat dobrej manžel? (NEmyslím zle, ale fakt vážně, doma jsem to nezažila)Zakl.

to se nedá napsat, proztože i my ženy jsme každá jiná a máme jiná očekávání. Já mám třeba ráda trochu vůdčí a sebevědomý chlapi, nějaká kuchyńka by u mě neměl šanci. Prostě chlap má být chlap. Ale to neznamená že nemůže uvařit, přebalit dítě nebo dojít na nákup ;) Mám ráda i naše hádky/diskuze, protože se vždycky domluvíme a ke spokojenosti obou. Samozřejmě že mě na něm některý věci štvou, ale to i jeho na mě. Já nevím když bych to nesmyslně plácla na % tak 90% jsem spokojená a šťastná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
5.1.15 21:28

Ja napisu jakyho mam manzela. O dite se postara, co potrebuju udela, pokud vidi bordel jde a uklidi ho aniz bych mu musela rikat. Za jidlo i vyzehlene veci podekuje, nebuzeruje pokud to neni hotove, kdyz nema uz co na sebe normalne se zepta. Do hospody co mame dite chodi jen obcas po praci, nekdy prijde driv, nekdy po pulnoci. Nehadame se, sproste mi nikdy nerekl ani na mne nezvysil hlas, treba s malou ma svatou trpelivost. Kdyz chci jit ven ja staci se predem domluvit a neni problem nikdy. Rano s malou vstava a dela ji snidani abych si mohla chvili prispat, vecer koupe a krmi kdyz stiha z prace.
Pugety mi teda nenosi ani mi nevyznava lasku dvacetkrat denne, ale svym chovanim mi dva najevo svoji lasku k nam. A nesetri na nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 21:32

@pikola co je občas do hospody? 2× do týdne třeba? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 21:36

Jako já to tak i beru že to na rozvod ještě není, má fakt i své zlaté dny, kdy třeba i uvaří (vaří taky dobře), a někdy dokonce i hlídání z jeho strany vyjde. Někdy se mnou mluví i hezky. Ale pak jsou dny kdy se to s ním fakt nedá. Těch protivných dnů teda převažuje. Opřít se o něj v mnoha věcech nemůžu - záleží na nálad. Věřím že práce to spraví, ale mrzí mě že s ním nemůžu mít 2. dítě :,( už to nechci zažít. A je teda fakt že máme malinký byt a nemáme tu koutek pro sebe a možná to dělá věci horší. Slibujeme si sice dům (výhledově nejdřív za 6 let co splatíme hypotéku), ale s tím jak „umí šetřit“ si tak nefandím :roll:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
2940
5.1.15 21:39
@Anonymní píše:
Jako já to tak i beru že to na rozvod ještě není, má fakt i své zlaté dny, kdy třeba i uvaří (vaří taky dobře), a někdy dokonce i hlídání z jeho strany vyjde. Někdy se mnou mluví i hezky. Ale pak jsou dny kdy se to s ním fakt nedá. Těch protivných dnů teda převažuje. Opřít se o něj v mnoha věcech nemůžu - záleží na nálad. Věřím že práce to spraví, ale mrzí mě že s ním nemůžu mít 2. dítě :,( už to nechci zažít. A je teda fakt že máme malinký byt a nemáme tu koutek pro sebe a možná to dělá věci horší. Slibujeme si sice dům (výhledově nejdřív za 6 let co splatíme hypotéku), ale s tím jak „umí šetřit“ si tak nefandím :roll:
Zakl.

malý byt, to by taky mohlo malinko přispět. Nevím jak malý, ale pokud nemáte ani jeden šanci utéct a zavřít dveře tak je to blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.1.15 21:45
@Anonymní píše:
Zakl.

Tohle si právě už neumím představit. Jsem s manželem 25 let a představa, že nevím, jestli se ráno nevzbudíme do „dusna“ nebo do pohody, která závisí na tom, jakou má manžel náladu, mě děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
5.1.15 21:47
@Anonymní píše:
@pikola co je občas do hospody? 2× do týdne třeba? Zakl.

Dvakrat za mesic, mozna i min. Ted uz tak dva mesice nebyl. Da si obcas pivo kdyz jdem treba na kafe nebo vecer max dve doma ale to jen kdyz ho vyjimecne doma mame.
Pred malou jsme chodili spolu i kazdy sam, ale to bylo takove spis pareni nez ze by jsme sedeli nekde v knajpe u piva.

Příspěvek upraven 05.01.15 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
5.1.15 21:52

Ja bych nikdy nechtela zazit abych musela napsat co ty, ze jsou dny kdy se mnou dokonce mluvi muz i hezky. On ma s tebou mluvit hezky porad. Ja nikdy neslysela krivy slovo, jsme spolu 7 let. Mohu se na nej v 99%spolehnout, to procento je jeho obcasna nedochvilnost. Co rekne plati, co slibi udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.1.15 22:22
@Anonymní píše:
Tak babu si myslím že nemá.. z té hospody pokaždé příjde pod obraz a ještě druhý dne vyspává kocovinu. Vím že chodí do hospy tady přes ulici. Dluhy si taky nadělal velké, ani pořádně nevím kolik, je nevrlý když se o tom chci bavit. S tím víkendem mi to nenavrhuje nijak sprostým způsobem „vypadni“, ale „ono je blbý že nemůžeš jezdit k rodičům jako normální holky“ (holt tam fakt nemůžu, táta je alkoholik, dost despotický) - a tady je nejspíš kámen úrazu. Asi nejspíš kopíruju jednání mojí mámy, která si nechala celý život nadávat a ponižovat se, ale nikdy od táty neodešla, takže kdykoliv on takto začne, tak mám i docela strach. Příští týden jdu k psychologovi, uvědomuji si ten problém. Manžel je ale taky sobec, má trochu narcistické rysy. Na veřejnosti se ke mě chová líp. Někdy je i hodný a dá se s ním úplně normálně mluvit, ale druhý den už je zas protivný. Je strašně nápadový a mě to dost stresuje že nikdy nevím do jaké jeho nálady se trefím. Jinak sexuálně ho pořád přitahuju, on má ještě takovou malou úchylku, kterou by všechny ženský moc nemusely, a mě to nějak nevadí. Synovi budou 2 roky.Zakl.

Když někam odjedeš on se postará o syna?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.1.15 22:22
@LennaZS píše:
@Blackova.K mne snad kolikrát přijde, ze nekterym ženám prijde takove chovani normalni nebo co?!Taky to nepobiram.. :nevim:

ano i me, a mysli si jeste ze pomuze kdyz pujde do prace cili to pole vyklidi..hnus fialovej

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.1.15 22:23

M etaky s tim co me mlatil a ponizoval sex klapal…a co jako? co tohle resi..nechat se ponizovat, a mit super sukani? parada

• Citovat
  • Upravit
2551
5.1.15 22:32

Prý „to je škoda že nemůžeš jet na víkend k rodičům jako ostatní ženské“ 8o mě teda k rodičům se synem manžel ještě nevyhnal…
Každé manželství je jiné ale základ by mělo mít stejné - měla bys u manžela cítit oporu, měl by si tě vážit a chovat se k tobě slušně, neměl by tě brát jako služku a obráceně samozřejmě. Dítě je společné - měl by sám od sebe chtít s ním přeci trávit čas…jednou jde ven on jednou zase ty to už je jedno jestli potřebuješ ke kadeřníkovi nebo za holkama ale měl by pohlídat a bez řečí :nevim:
Nejvíce bych se ale bála těch dluhů…když se rozvedeš polovinu jich budeš muset zaplatit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.1.15 22:34
@Anonymní píše:
Tak babu si myslím že nemá.. z té hospody pokaždé příjde pod obraz a ještě druhý dne vyspává kocovinu. Vím že chodí do hospy tady přes ulici. Dluhy si taky nadělal velké, ani pořádně nevím kolik, je nevrlý když se o tom chci bavit. S tím víkendem mi to nenavrhuje nijak sprostým způsobem „vypadni“, ale „ono je blbý že nemůžeš jezdit k rodičům jako normální holky“ (holt tam fakt nemůžu, táta je alkoholik, dost despotický) - a tady je nejspíš kámen úrazu. Asi nejspíš kopíruju jednání mojí mámy, která si nechala celý život nadávat a ponižovat se, ale nikdy od táty neodešla, takže kdykoliv on takto začne, tak mám i docela strach. Příští týden jdu k psychologovi, uvědomuji si ten problém. Manžel je ale taky sobec, má trochu narcistické rysy. Na veřejnosti se ke mě chová líp. Někdy je i hodný a dá se s ním úplně normálně mluvit, ale druhý den už je zas protivný. Je strašně nápadový a mě to dost stresuje že nikdy nevím do jaké jeho nálady se trefím. Jinak sexuálně ho pořád přitahuju, on má ještě takovou malou úchylku, kterou by všechny ženský moc nemusely, a mě to nějak nevadí . Synovi budou 2 roky.Zakl.

Povidej… to zase bude nejaka pecka :lol:

• Citovat
  • Upravit
30408
5.1.15 22:36
@Electrolux_EHM_4400 píše:

Asi by ho s tím každá normální ženská poslala do pr…Takže sexuální přitažlivost to nebude, spíš nedostatek jiných ochotných protějšků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.1.15 22:39
@Electrolux_EHM_4400 píše:

To by mě teda zajímalo taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek