Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Xreni, gratuluju k těhotensví
On nemusí dělat vždy falešné, ale já, když jsem měla testovací mánii, tak jsem si nastudovala o testech snad všechno a rapiclear je podle zkušeností holek jeden z nejhorších. Jinak já věřím, že Pansy je skutečně těhotná a nejedná se jen o falešnou pozitivitu. Tak držím palce a zdar testování ![]()
Dobre rano holky, tak jsem si dnes udelala dalsi itest (snad me tady pochopite, ze chci vedet jak se veci maji:-)) A dnes mam hooooodne slabouckou carku i na tom testu wondfo. Tak asi testuji moc brzy, i kdyz mam uz 5 dni po ocekavane menstruaci…Jinak preji krasny den:-)
Přesně tak, asi budeš mamča, gratuluji (ale nechci předbíhat) ![]()
já jsem si udělala jeden asi po 4 dnech zpoždění a po těch minutách jak tam píšou nic jen jedna čárka, ale za dalších pár minut tam byla slabá druhá a pak jsem si ještě asi za 2 dny udělala další a to už byla malinko silnější, pak jsem si zašla k dr, aby mi to potvrdil
Příspěvek upraven 09.05.10 v 10:38
To testování chápe každá snažilka
Já taky testovala o sto šest ![]()
Gratuluju, zatím potichu, ale vidím to velice nadějně ![]()
Diky moc za prispevky:-)Kdyby to bylo mimi, tak by to bylo super…cela nase rozvetvena rodinka uz nekolik let „otravuje“ s miminkem.
Pritel okolo me chodi po spickach a se zatajenym dechem a ceka co bude:-) Jen me trosku trne, protoze mi doktor pred par lety rekl, ze mam abnormalne zatocenou delohu a otehotnet by mohl byt problem…tak se mi nechce verit, ze by se to hned povedlo ![]()
Pansy, hlavně se nesmíš stresovat, musíš tomu věřit a snad se to opravdu povede, držíme s malým v břísku pěstičky ![]()
Ahojda holky! Jsem tu nová.
Prosím poraďte, kdy nejdřív testujete, až v den očekávané menstruace, nebo dřív? Já měla poslední MS 20.4., jsem nafouklá, občas mě píchá v podbřišku, když zvedám něco těžšího, tak mě pak bolí břicho fest. Dneska mě začala pobolívat prsa, ale mamatest ze 7.5. negativní. Jsem asi blázen, zkoušet to takhle brzy, co?
Jsem 2 měs. po vynechání HA.
Evelino, spíš záleží, jestli tušíš, kdy byla ovulace. Pokud ale máš standardní cykly, tak bys mohla být 14 dní po ovulaci a mohlo by už být něco poznat.
Ale je to individuální, někomu ukáže test // 11. dní po ovulaci (třeba mně) a někdo má negativní i pár dní po vynechání MS.
Takže vydrž, a zkus další test třeba zítra ráno
.
tak já testovala až když jsem měla podezření že pms probíhá nějak jinak než obvykle
a bylo to 3 dny před očekávanýmy měsíčky,a vyšel positivní. Ale u tebe bych řekla že je ještě opravdu brzo-vyčkej ještě aspoň týden ![]()
Ahojky, tak vidím, že nemám jen já takové otázky, občas si říkám, že fakt asi ničemu nerozumím, ale asi je to tím, že když hodně chceme miminko, tak takové otázky asi přijdou. Můžete mi poradit, měla jsem ovu 5.5., s manželem jsem se pokoušeli o mimčo dva dny před, v den ovu a dva dny po, tak nevím, jestli by to mohlo vyjít. Každopádně bych chtěla už vědět, jestli jsem už těhotná, ale asi je ještě brzy. Nevím, kdy můžu co nejdřív si udělat test, jsem tak zvědavá a napjatá, že teď mi ty dny vůbec neutíkají. Prosím o radu. Díky moc
Denčo, vydrž tak 12. - 13. dní po ovu, to už by tam mohlo něco být… Ale možná nemuselo. Pak zkoušej obden z ranní moči.
to čekání je ale dlouhé, na nic jiného nemyslím. Dá se poznat třeba dřív z bazální teploty?
když bych šla na krev už tak brzy po ovu, třeba zítra, tj. 6 dní po ovu, ukázalo by to už něco?