Dilema nad těhotenským testem...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13754
10.5.10 15:18

Denčo, to je zbytečné… Protože stejně bys musela čekat, jestli se hodnota bude zvyšovat (tj. obden další odběr), navíc to pořád neznamená, že se to udrží.
Z BT taky ne, jedině jestli se ti pořád drží nahoře, ale zítra může klesnout… Navíc pokud si ji neměříš pravidelně, tak je to na nic.
Nezbývá opravdu než čekat, je to dlouhé, neutíká to, vím… zkus třeba test už 9. den, třeba tam už nějaký stínek bude… Ale musíš počítat s tím, že 100% není nikdy nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
10.5.10 15:20

Já jsem už měla tušení 1. měsíc po vynechání HA, ale asi se jen nastartovával organizmus. Měla jsem 4 dny spoždění, MS byla málo, nic mě nebolelo, čistá pleť a tt nic. Teď už to mám asi vsugerované (to píchání v podbřišku, nechutě a chutě a bolení prsou, ale naopak vůbec žádný výtok…NIC), bojím se těšit…bylo by to brzo a velké štěstí, kdyby to hned během 2 měsíců vyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denčaaa
10.5.10 15:24

No tak budu muset jen čekat, akorát mě čeká ve středu rtg, tak jsem chtěla vědět dřív, abych věděla, jestli mám jít nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
12300
10.5.10 16:15

RTG čeho? Pokud jen třeba zubů a dají ti vestu tak je to v pohodě…ale kdyby to byl rentgen třeba plic nebo tak něco určitě bych nešla. Naplánuj si rtg nejlépe na den hned po MS pokud to samozřejmě teď nevyjde. Každopádně jim tam řekni že je možný že jsi těhu, ať se něco zbytečně nepotento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
10.5.10 20:13

Ahoj holky,tak jsem bzla u doktora a tehotna nejsem…naopak kdyz jsem mu rekla jak se citim, tak mi rekl, ze nejspise pujde o hyperfunkci stitne zlazy (mame to v rodine dedicne) a pristi tyden jdu na testy…kazdopadne, pokud se to prokaze (coz nejspise ano), tak se tim jeste snazeni o miminko jeste vice stizi…ach jo…a to jsem si myslela, ze me takove veci nemuzou potkat…ze vse pujde pekne :roll: Kazdopadne moc diky za rady a typy a vsem drzim palce, at netrva dlouho a drzite v naruci mimi;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.5.10 21:30

Pansy, to mě moc mrzí.. Jestli je to štítná žláza, tak se na to alespoň včas přišlo.. Každopádně i tak ti přeju, aby se snažení povedlo a přeji ti hodně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
10.5.10 21:56

Peto diky moc :wink: Verim tomu, ze to bude dobry a brzy se dam dohromady…cloveka muzou potkat horsi veci… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.5.10 22:02

Pansy, pokud by jsi měla pozitivní výsledky na štítku, nic se tím neztíží, právě naopak, pokud je hodnota jinak než 1-4, tak je to špatně a těhotní se tím hůř. Mě na to přišli v době, kdy už jsem těhotná byla, ale endokrinoložka mi říkala, že tím, že není OK, tak se to vše akorát prodloužilo, nasadila mi Letrox 50 a za 6 týdnů na ko byla hodnota OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denčaaa
11.5.10 07:20

Petrucha: RTG hlavy, tak by to snad neměl být problém? Ale můžou mi dát tu vestu, no radši jim to řeknu. Dnes ráno jsem si měřila bazální teplotu a naměřila jsem 36,5, ale taky nevím přesně co a jak, ale měla by se o něco zvyšovat, ne?

• Citovat
  • Upravit
58
11.5.10 08:30

Ahojte holky, ja mam tiez problem.poslednu MS som mala 9.4 a to noirmalnu a potom od 12-som mala akoby len spinenie.ovu som mala 22,23.4.dalsiu MS som mala teraz mat 7.5 a dnes je 11.5 a stale MS som nedostala.robila som si tt a vysiel mi negat.stalo sa nieco niekomu take podobne,alebo neviete co to moze byt.inac mavam presnu.tyzden pred MS ma pobolievaju prsia a teraz nic a den pred MS mam niekedy chut na sladke a dnes uz 3 noc bola coi som sa zobudila a cokolady v noci a MS neprisla,inac hned na druhy den mam MS.stale som hladna,vkuse nieco papam uz asi 2 tyzne-predtym som tak nejedla.ma uz niekto stym skusenosti?dnes uz mam 4 den meskanie MS.Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denčaaa
11.5.10 08:38

Adika, já bych zkusila ještě jiný test, některé jsou nespolehlivé, nejlepší je mammatest.

• Citovat
  • Upravit
58
11.5.10 08:42

rada by som ,ale ja niesom doma,som mometalne v zahranici,nemam tu ani doktora ani nic.som tu v jednej dedinke a mam tie asi najkvalitnejsie tt.uz od 7-ho trpim,aby ma niekde v robote nechytla MS.s drahym sa snazime a teraz 4 dni meska,len to,ze tt ukazal negativne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.5.10 11:22

Adiko, víc by jsi jedla až trošku později a ne ve 4tt :wink: Minulý měsíc jsi taky měla podezření, tento taky…Já jsem byla to samé, takže vím, jak ti je, ale věř, že tím, že se na to tolik upneš, tak to bude pro tebe ještě horší. Vydrž a testuj každý den ráno z první moči. Jinak po dalším týdnu bych vyhledala lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
31.5.10 17:39

Tak jsem misto tehotenstvi stravila dva tydny obehavanim doktoru. Vysledkem je, ze mam akutni Thyreotoxikozu (hyperfunkce stitne zlazy-4× vetsi hodnoty)-na to mi dali prasky a k tomu i prasky na srdce a nesmim v zadnem pripade otehotnet. Pokud se to do pul roku nezlepsi, musim na operaci. Radeji jsem to s tim tehu sla overit na gyndu a tam mi doktor rekl, ze mam 35 mm velkou cystu, pichnul mi agolutin a kdyz to nepomuze, pujdu na operaci…to jsou vyhlidky…ale ta cysta je pry nasledek vysazeni antikoncepce, ktera mi i maskovala stitnici (nehubla jsem, az po vysazeni, otoky nohou…) Tak jen kdyby nekdo mel stejny problem, tak at vi co by to mohlo byt…jen tak neotehotnim:-( A to je mi 25:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
21.1.11 07:17

ahoj holky,dnes 13 DPO na testu // slabý duch.Testovala jsem MAMATESTem,za 2 dny udělám test další,tak uvidím,jestli bude slabý duch proměněn alespon v slabý proužek :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex