Dilema nad těhotenským testem...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.2.12 17:48

Ahoj holky, jsem tadyneva :) Poradte…mam vynechanou MS jiz 10 dni, testy jsem mela 3, 2× Gravitest a 1× Mamatest…vsechny tri pozitivni…myslite, ze jsem tehotna nebo ma nekdo zkusenost, ze se test muze takhle zatracene splest, Dekujiiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.4.14 10:29

Ahojky,
Mam taktez pochybnost. Mam sice ms lehce nepravidelnou, ale plus minus jeden dva dny. Ted jsem, ale mela divnej pocit. Proste jsem citila nejak, ze jsem teh. Samozrejme to tak byt nemusi. Zaclo to tim, ze mi zaclo byt spatne po kave, kterou miluji pak porad nadymani, zizen a caste moceni…pak kdyz jsem mela dostat ms jsem mela jen jeden den a to i dost bolestivy a nadruhy den nic, jen lehke spineni. Tak jsem udelala test a byla tam strasne slaba carecka. Kupuji mamatest…
Je vybornej…bylo to vtipny jelikoz jsem chtela test vyhodit s tim, ze opet nic a pak se diky svetlu zaleskl maly naznak. Co si o tom myslite??? Urcite pockam a test udelam za dva az tri dny… :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
23.4.14 17:18

Gravityoflove: běž k doktorovi, já nemít menstruace přes 10 dní a k tomu 3 pozitivní testy, tak se tady ani neptám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.4.14 17:24

To teda souhlasim! Gravityoflove! :mavam: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 21:40

Holky ten prispevek je uz 2 roky stary…nicmene tohle tehotenstvi skoncilo jako zamlkle, dalsi vyslo, mame rocni holcicku, ktere ted v cervnu pribyde sourozenec ;) tak i vam hodne stesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.4.14 21:44

Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.4.14 21:44

Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 15:58
@pansy píše:
Aha, moc promin, moc se tady jeste nevyznam. Moc ti preju, at jsi v poradku brzy doma :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí