Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tadyneva
Poradte…mam vynechanou MS jiz 10 dni, testy jsem mela 3, 2× Gravitest a 1× Mamatest…vsechny tri pozitivni…myslite, ze jsem tehotna nebo ma nekdo zkusenost, ze se test muze takhle zatracene splest, Dekujiiiii ![]()
Ahojky,
Mam taktez pochybnost. Mam sice ms lehce nepravidelnou, ale plus minus jeden dva dny. Ted jsem, ale mela divnej pocit. Proste jsem citila nejak, ze jsem teh. Samozrejme to tak byt nemusi. Zaclo to tim, ze mi zaclo byt spatne po kave, kterou miluji pak porad nadymani, zizen a caste moceni…pak kdyz jsem mela dostat ms jsem mela jen jeden den a to i dost bolestivy a nadruhy den nic, jen lehke spineni. Tak jsem udelala test a byla tam strasne slaba carecka. Kupuji mamatest…
Je vybornej…bylo to vtipny jelikoz jsem chtela test vyhodit s tim, ze opet nic a pak se diky svetlu zaleskl maly naznak. Co si o tom myslite??? Urcite pockam a test udelam za dva az tri dny…
![]()
Gravityoflove: běž k doktorovi, já nemít menstruace přes 10 dní a k tomu 3 pozitivní testy, tak se tady ani neptám ![]()
Holky ten prispevek je uz 2 roky stary…nicmene tohle tehotenstvi skoncilo jako zamlkle, dalsi vyslo, mame rocni holcicku, ktere ted v cervnu pribyde sourozenec
tak i vam hodne stesti ![]()
@pansy píše:
Aha, moc promin, moc se tady jeste nevyznam. Moc ti preju, at jsi v poradku brzy doma