Dilema, dovolená s dvouleťákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79839
18.7.26 23:30
@Sandman1 píše: Více

tak dobrou noc ti přeje hloupá husa Stinga :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
18.7.26 23:58

Dva roky mi přijde jako tak nešťastný věk (dítě už není miminko v kočárku, ale jedinec s „vlastním názorem“ a zároveň ještě ne parťák), že jsem se na veškeré finančně náročnější dovolenkování v tomhle věku dítěte vykašlala. O pár let později si to bohatě vynahrazujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
19.7.26 00:02
@Weia píše: Více

mé tehdy šíleně ADHD dítě bylo vždy na dovolené zlaté, ono také spokojená matka, která nemusí doma vařit, pracovat do práce a uklízet se projeví i na chování dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.7.26 13:59
@stinga píše: Více

My jsme si dělali dovolenou doma. Vyrazili jsme na nějaké baby friendly místo, kde jsem věděla, že se děti fakt zabaví, zpravidla jsem tam i obědvali, takže jsme taky nevařila. Úklid se těch pár dní nezbláznil. Úplně zdarma to taky nebylo, ale pořád to vyšlo výrazně levněji než dovolená v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.26 14:31

@Weia výlety nejsou dovolená, takto fungujeme normálně, ale k tomu i 2× až 3× za rok k moři, i když jsem na rd …a třeba i dovolená v ČR s výlety …až se vrátím do práce, začneme létat dál, zatím mají děti nejdelší let necelých 6h ve 2,5 a 6,5 letech..,

• Citovat
  • Upravit
358
19.7.26 16:45
@Anonymní píše: Více

To vám přeju, že z jednoho platu létáte třikrát ročně k moři. Já jsem zvyklá zvažovat za co se mi chce utrácet peníze, jestli to pro mě má tu hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí