Dilema, dovolená s dvouleťákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
5.7.26 17:56

Hoď ho na písek a otevři si víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 19:00

@Zvedava1 tak ono záleží, kdy na tu cenu taky koukáš…někdo je plánovací, někdo ne…my jsme letos byli na Kanárských ostrovech, v Turecku, v Čechach týden na horách…teď budou nějaké kratší pobyty a v zimě třeba Alpy :-) my máme taky rádi ten adrenalin, že si řekneme, chceme letět a vybíráme, sledujeme ceny letenek nebo last minute a přebíráme, těšíme se…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.26 19:01
@Anonymní píše: Více

Buď se vyproda nebo zlevní, náš se zlevnil o 49procent, když jsme koupili týden před odletem, byla to super cena na 5*…a Omán lidí kupovali ta 40 na osobu a my v last s odletem za pár dní za 19…měsíc před to je ještě nasazené, to není last minute ;-)

• Citovat
  • Upravit
963
5.7.26 19:02

Me opravdu nemusíš přesvědčovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 19:12

Ja mela koupeny letenky presne 8. den po narozeni mimina :mrgreen: (driv mne Ryan nepustil).4 tisice za 2+1. Velky kufr nebereme. Ty by ses ted i s kufrem vesla do 7 tisic (vecerni let) do Rimini. Na bookingu tam vydim hotel na tyden v centru 150m od verejne plaze za 12 tisic. ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
78187
5.7.26 19:15

Rimini pro dvouleťáka je úplně top, já tam s dcerou jezdila od jejího roku a půl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1926
5.7.26 19:27

Mrkni na cestovky na ubytování v hotelech, které jsou pro rodiny. Takhle je to opravdu zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78187
5.7.26 19:29
@ALIPELI píše: Více

nemůžou letět a nemůžou do hotelu, protože dítě je hlučné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.7.26 19:44
@stinga píše: Více

ale může letět, není let kde by nebylo hlučné dítě a nikdo to moc neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78187
5.7.26 20:23
@coffewomen píše: Více

no já vím, ale zakladatelka to řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 20:34

Tak jako nechat syna babičce, která je mimo bohužel a není schopná udržet pozornost na 5 min s ním, protože si stále myslí, že nikam neuteče, něco někam nevylije a pak se hrozně diví, když je pozdě.. vždycky za ním běžím, nenechá mě vypít ani kafe ( a to si tam jedu to kafe schválně vypít) jsem pak na….. že jsem tam vůbec jezdila a nikoho jinýho fakt nemáme. Ani nemám pomyšlení, ho někde nechávat. Nakonec jsme se shodli, že budeme cestovat po ČR / Německo / Polsko a vždycky si někde najdeme nějaký malý mobile home, nebo ubytování v apartmánech. Vozíme s sebou i kola, takže ideál a nebudu to hrotit, moře mi sice chybí ale příští rok třeba budeme jinde :)

• Citovat
  • Upravit
78187
5.7.26 20:36

a tu Itálii, jak tu někdo radil, nechceš zkusit? moje ADHD dcera, která by v letadle nevydržela připoutaná ani minutu, byla v Itálii vždycky zlatá, jezdily jsme teda busem, podala jsem Kinedryl a spala jako mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 20:53

A který kinedryl? Teď mívá kofein, právě aby se po něm nespalo.

• Citovat
  • Upravit
78187
5.7.26 21:29

aha, tak to netuším, že změnili složení - dcera už bude mít 10, Kinedryl na dlouhé jízdy autem nebo autobusem dávám stále, hlavně tedy když se jede ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1926
6.7.26 11:30

Cestovky dělají i vlastní dopravu (ale co vím, tak zakladatelka chce letět) a hotely pro rodiny jsou má to zvyklé. Děti proste hlucne jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí