Dilema mezi jmény

Anonymní
3.7.23 20:09

Dilema mezi jmény

Ahoj všem, blíží se mi porod a nám zůstala dvě jména pro holčičku a to 1. Laura a 2. Lara. Sama se nedokážu rozhodnout a manžel to nechal na mě :lol:

Které se více líbí Vám? :srdce:

Píšu jako anonym, je to překvapeni pro rodinu a přátele :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2164
3.7.23 20:11

Laura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
3.7.23 20:11

Lara byla i u nás mezi favority. Bohužel u muže neprošla 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.7.23 20:14

Líbí se mi Laura. Jméno Lara bych dala maximálně tak fence. Nebrat osobně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.7.23 20:17

Hlasuji pro Lauru je to moc krásné jméno pro holčičku. Pod jménem Lara se mi představí Lara Croft z počítačových her.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.7.23 20:18

Osloveniny a zdrobneliny Laury se mi blbe vylovuji i zni - Lauri, Laurinko, lepe mi zni Lari, Larinko. Za mě varianta bez U.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30847
3.7.23 20:18

Ja si taky pod Larou predstavim spis psa :oops:, i kdyz osklive jmeno to neni. Za me Laura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14696
3.7.23 20:21

Hlasuji pro Laru. Znam jednu malou Chorvatku tohoto jmena. A moc se mi to jmeno libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
3.7.23 20:21

Laura :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3500
3.7.23 20:27

Vic se mi libi Lara, ale zalezi na prijmeni, s tim nasim by to decka blbe vyslovovaly jeste v predskolacich :) Laura je obvyklejsi, ale take se mi libi, jen at kvuli tomu nechodite na logopedii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
3.7.23 20:28

Laura :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
3.7.23 20:30

Obě jména jsou moc hezká. Ale já bych volila Lauru. To je tady v Čechách výrazně častější jméno, než Lara. A nikdo se nad ním nebude pozastavovat. Ale to jediný důvod. Mě by jako mamince lezlo na nervy každému vysvětlovat, proč zrovna méně obvyklé jméno.
A nechtěla aby to muselo vysvětlovat i mé dítko.
Ale to máme každý jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.7.23 20:40

LAURA :srdce:
Taky jsme chtěli, máme Lindu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8703
3.7.23 20:44

Já hlasuju pro Laru. Měla jsem teď jednu v práci a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval, je to krásný jméno. Jednoduchý, kazdej ví, jak to vyslovit i napsat, žádný problém. Akorát teda všechny naše děti maji nebo mely problém s vyslovnosti L i R, takže je moc dobře, že se tak žádný nejmenuje, i kdyz ve vyberu to bylo… na kamarádku Lauru syn volal Uauí (Lauri). A když mi říkal, že se jmenuje Uaua, tak jsem fakt nevěděla… ale to předem nikdo neví, jak bude dítě mluvit, že… a ve výsledku se to dřív nebo později naučí všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.7.23 20:47
@Maddellinne píše:
Osloveniny a zdrobneliny Laury se mi blbe vylovuji i zni - Lauri, Laurinko, lepe mi zni Lari, Larinko. Za mě varianta bez U.

Za mě, už z praktického pohledu.
Je to celkem obtížně vyslovitelné jméno.
Myslím, že je spousta krásných dívčích jmen. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze